Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (1:2 po s.n.) | Montreal – Ottawa 9:2 (kon.)
Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Boston 1:0 (kon.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Arizona 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:0 (po pr.) | St. Louis – Washington 3:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Dallas Stars
Neděle 01.10.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Erikkson Ek vystřelil z pravé strany a svou střelou jen trefil Bishopa do betonů, od kterých se však puk odrazil na hůl MARCUSE FOLIGNA, jenž už dopravil puk do brány Stars. Asistence: Joel Eriksson Ek, Jared Spurgeon.
     
    54:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ihned po ubráněném oslabení se Minnesota dostala do útoku, kde nakonec Spurgeonovu střelu Bishop vyrazil jen před sebe, kde byl důrazný ERIC STAAL, jenž už dopravil kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Jared Spurgeon, Charlie Coyle.
     
    47:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté se přeci jen dočkávají, když se JASON SPEZZA dostal k puku nebezpečně blízko Dubnyka a zkušený útočník si už v těchto prostorech věděl rady a následně poslal puk za domácího brankáře. Asistence: Brett Ritchie.
     
    40:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild parádně vychází vstup do poslední části utkání, když ERIC STAAL nejdříve napálil puk do betonů Bishopa, ale následně se dostal i k dorážce, a ta už skončila za zády hostujícího brankáře. Asistence: Jared Spurgeon, Nino Niederreiter.
     
    27:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! CHARLIE COYLE obdržel parádní přihrávku na hranici pravého kruhu, odkud z první vystřelil a napálil kotouč do brány Dallasu. Asistence: Eric Staal, Nino Niederreiter.
     
    21:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku utkání, kterou vstřelil domácí kapitán MIKKO KOIVU, jenž dostal příliš prostoru v mezikruží, odkud se nemýlil a poslal Wild do vedení. Asistence: Jason Zucker, Mikael Granlund.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 22. Koivu (Zucker, Granlund), 28. Coyle (Staal, Niederreiter), 41. Staal (Spurgeon, Niederreiter), 55. Staal (Spurgeon, Coyle), 59. Foligno (Ek, Spurgeon) – 48. Spezza (Ritchie, Elie)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Dumba, Brodin, Spurgeon, Reily, Quincey – Niederreiter, Staal, Coyle – Zucker, Koivu, Granlund – Foligno, Eriksson Ek, Stewart – Ennis, Cullen, Kunin.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Methot, Oleksiak, Lindell, Honka, Hamhuis, Johns – Elie, Spezza, Ritchie – Roussel, Hanzal, Shore – Smith, Faksa, Pitlick – Dickinson, Hintz, Cracknell.
    bahis siteleri