Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Nitra
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 15.10.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:45 Branislav MEZEI - 2:3
     
    51:45
    Nitra dala gól!
    Domáci skórujú opäť a rozdiel v skóre je už iba jednogólový! Krištof vyhral buly a puk posunul dozadu, kde sa do strely oprel BRANISLAV MEZEI. Žilinský brankár jeho strelu nevidel, pretože pred ním vynikajúco clonil Paulovič. Asistencia: Michal Krištof.
    47:36 Matej PAULOVIČ - 1:3
     
    47:36
    Nitra dala gól!
    Je znéžené! MATEJ PAULOVIČ dostal puk na hokejku v strednom pásme, individuálne proti dvom brániacim Žilinčanom prešiel modrou čiarou a dostal sa až do pravého kruhu, odkiaľ nekompromisne vystrelil k vzdialenejšej žrdi a už iba sledoval, ako puk skončil v sieti. Asistencie: Michal Krištof, Tibor Kutálek.
    35:58 Felix Antoine Poulin - 0:3
     
    35:58
    Žilina dala gól!
    Cope ostal ležať na ľadovej ploche, pretože ho hokejkou do tváre zasiahol Kučkin, ale rozhodcovia nezapískali a ani nesignalizovali vylúčenie. Domáci hráč sa po chvíľke postavil a pokúšal sa odkorčuľovať na striedačku, počas čoho Žilina pokračovala v ofenzívnej akcii a napokon skórovala. Postaral sa o to FELIX ANTOINE POULIN, ktorý pred bránkou dorazil Švecovu strelu. Asistencia: Emil Švec.
    27:22 Juraj JURÍK - 0:2
     
    27:22
    Žilina dala gól!
    Hostia sa vrátili do útočného pásma a využívajú presilovku! Gólman Laco teraz po zákroku skončil na zemi a nevedel, kde je puk. Ten ležal blízko brankárovho tela v bránkovisku, kde si ho všimol JURAJ JURÍK a pohotovo ho usmernil do odkrytej časti bránky. Asistencia: Rastislav Konečný.
    16:51 Rastislav KONEČNÝ - 0:1
     
    16:51
    Žilina dala gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Stupka sám potiahol puk popri pravom mantineli až za nitriansku bránku, odkiaľ prihral priamo pred Laca, kam si nakorčuľoval pripravený RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý okamžite prekonal domáceho gólmana. Asistencia: Václav Stupka.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 48. Paulovič (Krištof, Kutálek), 52. Mezei (Krištof) – 17. Konečný (Stupka), 28. J. Jurík (Konečný), 36. Poulin (Švec)


    HK Nitra: Laco (Foltán) – Mezei, Kováčik, Ordzovenský, Milam, Versteeg, Miroslav Pupák, Rýgl, Michal Pupák – Cope, Krištof, Paulovič – T. Mikúš, Blackwater, Luciani – J. Ručkay, Kutálek, H. Ručkay – Rzavský, Šille, Štumpf
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Meliško, Váňa – Klimenta, Švec, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Dolinajec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Tvrdoň, Junek
    bahis siteleri