Lipt. Mikuláš – Detva 6:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Žilina – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 1:4 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 22.10.2017, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:51
    Žilina dala gól!
    Domáci hokejisti strieľajú vytúžený kontaktný gól. Vďaka dôrazu v útočnom pásme získal puk Ryan Martindale, prihrávkou spoza brány našiel nestráženého JURAJA JURÍKA a ten pohotovou strelou prekonal Vladislava Habala. Asistencia: Ryan Martindale.
     
    43:23
    Ladislav Nagy zaviedol puk do útočného pásma a poriadne podkúril domácim hokejistom. Tí si napokon pomohli len faulom a na trestnú lavicu už smeruje za hákovanie Ryan Martindale.
     
    39:25
    V poslednej minúte druhej časti hry odchádza na trestnú lavicu Martin Bača. Obranca Košíc dostáva menší trest za napadnutie. Dokážu Žilinčania využiť presilovku ešte v druhej tretine?
     
    35:38
    Plný počet hráčov na ľadovej ploche príliš dlho nevydržal. Na trestnú lavicu putuje domáci obranca Petr Chaloupka, ktorý dostáva menší trest za podrazenie.
     
    33:27
    Domáci hokejisti sa vôbec nepresadili vo svojej vlastnej presilovke. Naopak, Jakub Suja postupoval na bránu a domáci Lukáš Handlovský ho musel zastaviť len za cenu sekania. Hráme so štyrmi hráčmi.
     
    32:35
    Žilinčania budú mať výhodu presilovej hry. Hlavní rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu Patrika Koyša, ktorý si krátko po vhadzovaní pomohol v súboji s Václavom Stupkom hákovaním.
     
    32:29
    Dobrá šanca sa teraz črtala pre hokejistov z východu republiky. Hostia sa dostali do prečíslenia troch proti dvom, Richard Jenčík presným pasom našiel Petra Kafku, no ten strelou z medzi kruhov našiel len chrániče Tomáša Tomeka.
     
    28:03
    Domáci hokejisti budú mať výhodu presilovej hry. Tú im doprial ich bývalý spoluhráč Marek Hovorka, ktorý odchádza na trestnú lavicu. Napokon dostáva iba menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    25:47
    Žilinčania pokračujú vo svojej aktivite aj po reklamnej prestávke. K strele od modrej čiary sa dvakrát dostal Peter Mikuš, medzitým vystrelil aj Stanislav Kučkin, ale vo všetkých prípadoch uspel Vladislav Habal.
     
    22:06
    Domáci brankár bol teraz trošku vybehnutý z brány, čo sa snažil využiť Tomáš Hričina. Ten si potiahol puk na forhendovú stranu, vystrelil, ale napokon trafil len padajúceho Tomeka.
     
    18:44
    Obrovská šanca na strane Košíc. Domáci hokejisti prepadli pri prechode do útočného pásma a hostia sa dostali do prečíslenia troch proti jednému. Po krížnej prihrávke tvrdo vypálil Marek Hovorka, ale svojich bývalých spoluhráčov nerozosmutnil.
     
    16:00
    Košice dali gól!
    Oceliari predsa len využili presilovú hru a opäť vedú o dva góly. Z ľavého kruhu na vhadzovanie prudko vystrelil Dávid Šoltés, jeho pokus Tomáš Tomek iba vyrazil a následne sa druhou gólovou dorážkou v zápase zaskvel PETER BOLTUN. Asistencie: Dávid Šoltés a Eduard Šedivý.
     
    15:11
    Košickí hokejisti budú mať šancu opätovne získať dvojgólový náskok. Po zbytočnom faule v útočnom pásme putuje na trestnú lavicu Tomáš Klimenta. Ten dostáva menší trest za sekanie.
     
    14:49
    Žilina dala gól!
    Vlci potvrdili, že v úvode sezóny im presilové hry vychádzajú. Felix Antoine Poulin od modrej čiary nahadzoval puk na brankára, no ten ho iba vyrazil. RASTISLAV KONEČNÝ následne hľadal pred bránou súpera Václava Stupku, no puk do vlastnej siete usmernil jeden z obrancov Košíc. Asistencie: Juraj Jurík a Felix Antoine Poulin.
     
    14:04
    Juraj Jurík prenikal po pravej strane a vybojoval presilovú hru pre svoj tím. Nekompromisne ho poslal na ľad Martin Bača, ktorý dostáva menší trest za vrazenie na mantinel. Ešte pred presilovkou tu máme reklamnú pauzu.
     
    11:41
    Košiciam zatiaľ patrí úvodné dejstvo dnešného duelu. Teraz budú mať šancu pridať už tretí gól, pretože na trestnú lavicu za držanie protihráča putuje domáci obranca Tomáš Harant.
     
    11:22
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa nepoučili z predošlej situácie a z rýchleho brejku dostávajú gól. Marek Hovorka sa presadil po pravom mantineli, na druhej strane našiel RICHARDA JENČÍKA, no a ten strelou do odkrytej časti brány skóroval. Asistencie: Marek Hovorka a Petr Kafka.
     
    05:01
    Košice dali gól!
    Hostia otvárajú skóre dnešného zápasu. Všetko to začal Ladislav Nagy, ktorý zaviedol puk do útočného pásma. Následne od modrej čiary vystrelil Eduard Šedivý a na hranici bránkoviska dorazil puk do siete PETER BOLTUN. Asistencie: Ladislav Nagy a Eduard Šedivý.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 15. Konečný (Jurík, Poulin), 49. Jurík (Martindale) – 6. Boltun (Nagy, Šedivý), 12. Jenčík (Hovorka, Kafka), 16. Boltun (Šoltés, Šedivý)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, M. Roman, Mendrej, Hatala – Handlovský, Klimenta, Kučkin – Švihálek, Martindale, J. Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Švec, Ondruš, Rogoň.
    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Dudáš, Bača, Čížek, Pulli, Kessel, Koch, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Jenčík, Hovorka, Kafka – Klíma, Pacan, Koyš – Šoltés, Suja, Vrábeľ.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Vladimír Goga – Lukáš Kacej a Martin Krajčík.
    bahis siteleri