Boston – Minnesota 5:3 (kon.) | Toronto – Vegas 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Arizona 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Columbus 5:3 (kon.) | Dallas – Winnipeg 1:4 (kon.) | Vancouver – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Minnesota Wild
Úterý 07.11.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Tim SCHALLER - 5:3
     
    59:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Mikko Koivu střelou z pravé strany neuspěl. Rask vyrazil puk na TIMA SCHALLERA, jenž se s ním vydal vstříc prázdné brance a střelou z vrcholku pravého kruhu potvrdil dnešní vítězství Bostonu! Bez asistence.
    55:56 Eric STAAL - 4:3
     
    55:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild skórují v oslabení a ztrácí už jen jednu branku! Domácí měli velké problémy s kontrolou kotouče v útočném pásmu, kde se ho ujal Zucker a parádním pasem vyslal do úniku ERICA STAALA, jenž si počínal mazácky a pokořil Raska. Asistence: Jason Zucker.
    41:33 Mikael GRANLUND - 4:2
     
    41:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild dávají potřebný rychlý gól a vrací se do hry o bodový zisk! Krug trestuhodně zpackal přihrávku v obranném pásmu. Místo Carla našel jenom Dumbu a ten rychle přenesl hru do pravého kruhu, odkud se dobrou střelou bez přípravy prosadil MIKAEL GRANLUND. Asistence: Matt Dumba.
    27:43 Torey KRUG - 4:1
     
    27:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    A už je to o tři góly! David Pastrňák si na levé straně zpracoval přihrávku od Bergerona a posunul puk k modré čáře, odkud mohutně napřáhl TOREY KRUG a dělovou střelou propálil všechny překážky včetně bezmocného Dubnyka. Asistence: David Pastrňák, Patrice Bergeron.
    25:34 Sean KURALY - 3:1
     
    25:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí zaslouženě odskakují do dvoubrankového vedení! Schaller parádně potáhl puk po levé straně, Danton Heinen po jeho vyražené střele na Dubnyka taktéž ještě nevyzrál, ovšem dorážející SEAN KURALY už ano a mohl se radovat ze svého druhého gólu v sezóně! Asistence: Danton Heinen, Tim Schaller.
    12:42 Frank VATRANO - 2:1
     
    12:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston zničehonic otáčí skóre! Jeden z domácích hráčů vybojoval puk v obranném pásmu a nahrál k levému mantinelu FRANKU VATRANOVI, jehož střela skončila na tyči. Puk se ke smůle Wild odrazil do zadní části výstroje Devana Dubnyka a od něj zase do branky. Asistence: Jordan Szwarz, Zdeno Chára.
    10:23 Jake DEBRUSK - 1:1
     
    10:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi v jedenácté minutě šťastně vyrovnávají na 1:1! JAKE DEBRUSK přebruslil Spurgeona a zpoza branky přihrával na Vatrana. Smolařem okamžiku se ale stal Suter, který si toto nahození před branku srazil za vlastního brankáře. Bez asistence.
    04:53 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    04:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté jdou na ledě TD Garden do vedení! Suter převzal od Spurgeona přihrávku podél modré čáry a zpoza levého kruhu vyslal lehkou střelu, kterou Rask nešikovně vyrazil k NINU NIEDERREITEROVI a ten se z poměrně snadné dorážky již nemýlil, když si stihl dát puk na bekhend a pohodlně zavěsil. Asistence: Ryan Suter, Jared Spurgeon.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. DeBrusk, 13. Vatrano (Szwarz, Chára), 26. Kuraly (Heinen, Schaller), 28. Krug (Pastrňák, Bergeron), 60. Schaller – 5. Niederreiter (Suter, Spurgeon), 42. Mikael Granlund (Dumba), 56. E. Staal (Zucker)


    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller (A), O'Gara – Pastrňák, Bergeron (A), Bjork – Vatrano, Szwarz, DeBrusk – Czarnik, Riley Nash, Beleskey – Heinen, Kuraly, Schaller.
    Minnesota Wild: Dubnyk (41. Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Reilly, Quincey – Niederreiter, E. Staal (A), Ennis – Mikael Granlund, M. Koivu (C), M. Foligno – Stewart, Cullen, Zucker – Kunin, Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Luxmore, StLaurent – Brisebois, Racicot
    bahis siteleri