Chabarovsk – Minsk 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 5:4 (2:0 po s.n.) | Kazaň – Omsk 3:4 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (po pr.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 20.11.2017, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Oleg LI - 3:2
     
    63:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto. Kolář s Byvalcevem dostali do brejku spoluráče. OLEG LI ujížděl sám na brankáře a překonal ho. Asistence: Alexej Byvalcev a Jan Kolář.
    46:18 Andrej STĚPANOV - 2:2
     
    46:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilovce znamená, že je vyrovnáno. Po rychlé akci se puk dostal k ANDREJI STĚPANOVOVI, který snadno prostřelil brankáře domácího týmu. Juha Metsola se snažil, ale na puk nedosáhl. Asistence: Marc-Andre Gragnani a Jevgenij Kovyršin.
    42:53 Quinton HOWDEN - 2:1
     
    42:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Justin Fontaine vyslal do šance spoluhráče. QUINTON HOWDEN si dokázal blafákem poradit s domácím brankářem a kotouč poslal do odkryté brány. Asistence: Justin Fontaine, Charles Linglet.
    26:09 Vladislav UŠENIN - 2:0
     
    26:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek měl ponechanou výhodu. Výborně vypálil Jan Kolář a jeho pokus v předbrankovém prostoru tečoval mimo dosah gólmana VLADISLAV UŠENIN. Asistence: Jan Kolář a Vjačeslav Ušenin.
    23:10 Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    23:10
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. S první střelou Tomáše Zohorny si hostující brankář dokázal poradit, a pak už TOMÁŠ ZOHORNA krásným blafákem překonal gólmana Enrotha. Asistence: Alexej Byvalcev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. T. Zohorna (Byvalcev), 27. Vl. Ušenin (J. Kolář, Vj. Ušenin), 64. O. Li (Byvalcev, J. Kolář) – 43. Howden (Fontaine, Linglet), 47. An. Stěpanov (Gragnani, Kovyršin)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – J. Kolář, Averin, Kondratěv, Chabarov, Jordán, Kuzmin, Jančevskij – O. Li, Byvalcev, T. Zohorna – Vj. Ušenin, Gorškov, Vl. Ušenin – Potěchin, Rasskazov, Litovčenko – Jurtajkin, Klopov, Frolov – Kacuba.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gragnani, Děnisov, Korobov, Šinkevič, Znacharenko, Chenkel, Ďukov – Fontaine, Howden, Linglet – Šarangovič, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kulakov, Kovyršin – Bujnickij, Karaban, Drozd – A. Volkov.

    Rozhodčí: Ansons, Ovčinikov – Golovjov, Palei

    Diváci: 6 021
    bahis siteleri