Washington – Los Angeles 2:5 (kon.) | Detroit – Montreal 3:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:5 (kon.)
Minnesota – Vegas 4:2 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (po pr.) | Calgary – Arizona 3:0 (kon.)
Edmonton – Toronto 4:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
Montreal Canadiens
Pátek 01.12.2017, 01:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Frans NIELSEN - 3:6
     
    57:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácím se daří bleskově využít přesilovku! FRANS NIELSEN se dostal na levé straně brankoviště k puku, který z brankoviště odehrál hostující brankář a zaklidil ho za záda Careyho Price. Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Tomáš Plekanec – 2 min.).
     
    57:16
    Jeřábek se obětavě vrhnul do střely Nyquista, která už mířila do odkryté klece! Price byl mimo své postavení po střele Ouelleta, kterou ale srazil jen na Nyquistovu hokejku.
    55:59 Max PACIORETTY - 2:6
     
    55:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté využívají přesilovku poté, co MAX PACIORETTY dorazil za Howardova záda střelu Petryho od modré. Asistence: Jeff Petry, Phillip Danault.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Nyquist – 2 min., držení protihráče).
    48:35 Brendan GALLAGHER - 2:5
     
    48:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól Montrealu! Petry střílel od modré a puk napřed tečoval BRENDAN GALLAGHER. Kotouč změnil směr poprvé a podruhé k tomu došlo před brankovištěm, kde trefil jednoho z bránících hokejistů. Howard neměl šanci zareagovat. Asistence: Jeff Petry, Tomáš Plekanec.
    37:49 Alex GALCHENYUK - 2:4
     
    37:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí počtvrté inkasují. De La Rose přihrál mezi kruhy na ALEXE GALCHENYUKA, který se pokusil tečovat prudký pas na Howarda. Brankář domácích kotouč jen vyrazil a Galchenyuk se dostal k další střele, kterou už zvedl pod horní tyčku a dostal ji za Howardova záda. Asistence: Paul Byron, Jacob De La Rose.
     
    30:47
    Bude se vylučovat. Dvě minuty si odsedí domácí Kronwall za podražení a Montreal si zahraje přesilovku.
     
    29:50
    Do obrovské šance se dostal před Pricem Nyquist, který srazil vysoké nahození Greena od modré a brankář Montrealu měl plné ruce práce, aby stihl na změnu směru letícího puku zareagovat. Nyquist se poté tlačil ještě k dorážce, k té ho ale hostující obrana nepustila.
    25:29 Andrew SHAW - 2:3
     
    25:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté v rozmezí 43 sekund otáčí skóre! ANDREW SHAW se mezi kruhy dočkal pobídky a svou střelu poslal za Howardova záda. Asistence: Phillip Danault.
    24:46 Charles HUDON - 2:2
     
    24:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    CHARLES HUDON dosáhl na odražený puk, který před brankoviště zavezl Gallagher, ale jeho zakončení skončilo jen ve změti bruslí. Odražený kotouč se doklouzal právě k Hudonovi, který měl před sebou prádnou branku. Asistence: Tomáš Plekanec, Brendan Gallagher.
     
    20:29
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Charles Hudon – 2 min., nedovolené bránění).
    15:43 Tomáš TATAR - 2:1
     
    15:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! TOMÁŠ TATAR si vyměnil v levém kruhu pro vhazování puk s Nyquistem a pak poslal svou střelu pod horní tyčku nad rameno Careyho Price. Brankář Montrealu navíc vůbec nic neviděl, kvůli clonícímu protihráči. Proti střele byl bezmocný. Asistence: Gustav Nyquist, Niklas Kronwall.
     
    15:13
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jacob de La Rose – 2 min., držení protihráče).
     
    13:18
    Do brejku vyrazili dva hráči Red Wings, Glendening dostal na levé křídlo přihrávku, ale ani nadvakrát nedokázal překonat Price, který se roztáhl v brankovišti. První střelu vyrazil vedle sebe a dorážku Glendening dostatečně nepřizvedl.
     
    11:51
    Detroit se opět hnal do velmi zajímavé šance v oslabení! Glendening přihrál na levou stranu na Larkina, kterého ale Price vybruslil a útočník domácích musel zajet za branku. Jeho zpětná přihrávka před brankoviště neprošla.
     
    11:00
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Zetterberg poslal kotouč přes plexi a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    05:23
    Bude se vylučovat na straně Montrealu. Phillip Danaul si jde odsedět dvě minuty za hru vysokou holí.
    05:14 Anthony MANTHA - 1:1
     
    05:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Úspěšným střelcem domácích je ANTHONY MANTHA, který se ke střele dostal z hodně ostrého úhlu, přizvedl puk nad rameno Price a dosáhl parádní branky. Asistence: Xavier Ouellet.
    04:10 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    04:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Gól prakticky z ničeho! Montreal se v přesilovce dlouho nemohl dostat do útočného pásma, ale když se mu to podařilo, vytěžili z toho hráči kanadského týmu maximum. Skvělou práci před brankovištěm odvedl BRANDON GALLAGHER, který tečoval střelu Paciorettyho a puk, který změnil směr, zapadl za záda bezmocného Howarda. Asistence: Max Pacioretty, Daniel Carr.
     
    03:08
    Detroit se v oslabení hnal do přečíslení dva na jednoho, útočící dvojice byla navíc ještě doplněna jedním ze spoluhráčů, ale Larkin své prudké zakončení poslal jen na zadní mantinel!
     
    02:12
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Luke Glendening – 2 min., hákování).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Mantha (Ouellet), 16. Tatar (Nyquist, Kronwall), 58. Nielsen (Mantha, D. Larkin) – 5. Gallagher (Pacioretty, Carr), 25. Hudon (Plekanec, Gallagher), 26. A. Shaw (Danault), 38. Galchenyuk (Byron, J. de La Rose), 49. Gallagher (Petry, Plekanec), 56. Pacioretty (Petry, Danault)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Jensen, Kronwall (A), Ouellet, Daley – Mantha, D. Larkin, Tatar – Booth, Zetterberg (C), Nyquist – Abdelkader (A), Nielsen, Helm – Athanasiou, Glendening.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Alzner, Petry, Jo. Benn, Mete, Schlemko, Jeřábek – Galchenyuk, Danault, Byron – Pacioretty (C), Plekanec (A), A. Shaw – Hudon, Carr, Gallagher (A) – Deslauriers, J. de La Rose, Froese.

    Rozhodčí: Jackson, Nicholson – Miller, Nowak
    bahis siteleri