Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Zlín – Liberec 1:6 (kon.)
Vítkovice – Sparta 0:3 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:0 (kon.)
Vsetín – HC Litvínov 3:6 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Warriors Brno 5:1 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
HCM Warriors Brno
Pátek 01.12.2017, 18:45Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    56:58
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vašíček si výborně nabruslil mezi kruhy a zkusil vystřelit. Branku ale minul a puk se odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, kde ho do prázdné sítě dorazil TOBIÁŠ MARGUŠ – 5:1. Asistence: Dominick Vašíček, Jakub Konečný.
     
    39:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Ještě než se půjde do kabin se mění skóre! Marguš skvěle prokličkoval obranou a dostal se až k zakončení, jenže Pleticha na něj vyzrál. Na dorážku DOMICKA VAŠÍČKA už byl ale krátký – 4:1. Asistence: Tobiáš Marguš.
     
    35:15
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    To byl hodně kuriózní gól! Z rohu kluziště nahodil puk před branku TOMÁŠ FRIMEL a ten skončil v síti buď po odrazu brusle brankáře nebo ho za brankovou čáru srazil dojíždějící obránce – 3:1. Bez asistence.
     
    28:05
    Žďár právě vstřelil branku!
    Warrior sice dělal chvilku problémy domácím s rozehrávkou, ale nakonec vzniklo přečíslení, které po výměně kotouče zakončil u pravé tyčky LUKÁŠ GERGEL – 3:0. Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    21:05
    Žďár právě vstřelil branku!
    Skvělý nástup domácích do druhé třetiny. Po přihrávce zpoza branky se prosadil svým druhým dnešním gólem LUBOŠ DOSPĚL – 2:0. Asistence: Dominick Vašíček, Tobiáš Marguš.
     
    14:16
    Žďár právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Plameny využily poměrně rychle. Přihrávku z rohu před brankoviště vyslal Jan Klodner a našel hůl LUBOŠE DOSPĚLA, jenž sice napoprvé neuspěl ale z dorážky se už nemýlil – 1:0. Asistence: Lukáš Gergel.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 15. Dospěl (Gergel), 22. Dospěl (Vašíček, Marguš), 29. Gergel (Pytlík), 40. Vašíček (Marguš), 57. Marguš (Vašíček, Konečný) – 36. Frimel


    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Černohorský, Čermák, Klodner, Poizl, Prokop, Budín – Konečný, Dospěl, Vlk, Pytlík, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Gergel, Vašíček
    HCM Warriors Brno: Pleticha – Daněk, Miloš, Branžovský, Klimeš, Šutera, Vávra, Primožič, Mudrych, Coufal, Frimel, Hubáček, Borot, Ludvík, Vysloužil, Bocián, Antoňů

    Rozhodčí: Pokorný – Horký, Roupec
    bahis siteleri