Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Zlín – Liberec 1:6 (kon.)
Vítkovice – Sparta 0:3 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:0 (kon.)
Vsetín – HC Litvínov 3:6 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Warriors Brno 5:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Slavia Praha
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 01.12.2017, 18:00Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Plzeň 1929.
    Autorem vítězné branky je KAMIL HAJŠMAN.
     
    59:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia to nakonec zvládla i v oslabení! Holý přihrál ve středním pásmu VLADISLAVU HOUŠKOVI, který kolem mantinelu objel celé útočné pásma a z levého rohu puk jen nahodil do brankoviště! Po šťastném odrazu pak kotouč projel kolem překvapeného Altrichtera až do sítě! Asistence: Ondřej Holý a Jaroslav Brož.
     
    56:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný okamžik pro slávisty! Střela po vyhraném buly se totiž odrazila od bruslí jednoho sešívaného obránce přesně k MARKU PRINCLOVI, který bez váhání prostřelil přesouvajícího se brankáře! Asistence: Matěj Kolda.
     
    38:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši znovu využívají přesilovou hru a je vyrovnáno! Střelu z levé strany Málek jen vyrazil mezi kruhy, kde měl k puku nejblíže Srdínko, jenže nestihl včas volný kotouč poslat do bezpečí, a tak se z dorážky prosadil MAREK PRINCL! Asistence: Jakub Procházka a Jakub Novák.
     
    36:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní měli ponechanou výhodu, a tak zatlačili soupeře a nakonec se radují z branky! Holý vystřelil od modré čáry, Altrichter puk jen vyrazil, na což nejrychleji zareagoval Houška, který ještě kotouč přistrčil před odkrytou branku MAXIMU HAVRDOVI! Asistence: Vladislav Houška a Ondřej Holý.
     
    28:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Plzeň je od začátku druhé třetiny lepším týmem, a po zásluze je tak odměněna! Hajžman přihrál Procházkovi, jehož rána skončila na tyčku, s rychlou dorážkou do odkryté klece ale přispěchal JOSEF HASMAN! Asistence: Jakub Procházka a Matěj Hajžman.
     
    08:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli parádní přesilovkovou kombinaci, kdy Mužík poslal puk do rohu k Hajšmanovi, který z první našel mezi kruhy volného MATĚJE KOLDU, a ten z voleje mířil přesně mezi betony Málka! Asistence: Kamil Hajšman a Radek Mužík.
     
    06:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! Brož zabojoval u pravého mantinelu a v pravý čas naservíroval kotouč DAMIENU HRADILOVI, který si do střely poklekl a tvrdou ranou z první prostřelil Altrichtera mezi betony! Asistence: Jaroslav Brož.
     
    02:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se velmi rychle ujímají vedení! Po střele Fialy se puk odrazil od zadního mantinelu mezi kruhy, kde ho plzeňský obránce promáchl, a tak se ke kotouči dostal JIŘÍ VANIŠ, který z otočky mířil přesně nad Altrichterovu lapačku! Asistence: Martin Petrák a Zoran Fiala.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 3. Vaniš (Petrák, Fiala), 7. Hradil (Brož), 37. Havrda (Houška, Holý), 60. Houška (Holý, Brož) – 9. Kolda (Hajšman, Mužík), 29. Hasman (Procházka, Hajžman), 39. Princl (Procházka, Novák), 57. Princl (Kolda), rozh. náj. Hajšman

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Všetečka (SLA)
    0:0   Hasman (PLM)
    2. série:
    0:0   Brož (SLA)
    0:1   Procházka (PLM)
    3. série:
    1:1   Turek (SLA)
    1:1   Mužík (PLM)
    4. série:
    1:1   Srdínko (SLA)
    1:2   Hajšman (PLM)
    5. série:
    1:2   Houška (SLA)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hasil, Hradil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák
    HC Plzeň 1929: Altrichter (Pilc) – Kaňák, Novák, Kovářík, Šilhán, Šiller, Staněk, Kremláček – Hajžman, Čech, Kolda, Princl, Kolář, Hajšman, Procházka, Lang, Hasman, Mužík, Adamec

    Rozhodčí: Škrobák – Svobodová, Špůr
    bahis siteleri