Neapol – Udinese 1:0 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:0 (0:0)
Udinese Calcio
Úterý 19.12.2017, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 9:8. (22:53:41)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí dle předpokladů vítězstvím Neapole, která po hubené výhře 1:0 postupuje dále. Sledovali jsme jednoznačnou podívanou, neboť Udinese nám toho směrem dopředu moc nepředvedlo. Sledovali jsme tak pouze jednu polovinu hřiště, přičemž Sepe se ve své svatyni hodně nudil.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Baliče doslova zbouralo autové vhazování jeho kolegy. Na opačné straně úřadoval Insigne, který zkušeně pošetřil cenné vteřinky.
     
    90+2
    Neapol se v závěrečných vteřinách snaží o to, aby nepřišla žádná fatální ztráta. To se zatím daří na výbornou, neboť domácí vybojovali aut.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    87
    Tak konečně to vypadá, že hosté pocítili časový tlak, neboť najednou kombinují na útočné polovině. Stále ale daleko od branky.
     
    86
    Velmi pohotovou střelu vyprodukoval de Paul, který to zkusil z první. Myšlenka to byla velmi dobrá, provedení už ale o něco pokulhávalo.
     
    85
    Při snaze vyvézt balón byl Hallfredsson poslán na zelený pažit. Provinil se vracející se Zieliński, který si při snaze získat míč opravdu nebral servítky.
     
    84
    Allan to opět zkoušel individuálním způsobem. V pokutovém území posadil na zem hned dvojici protihráčů, posléze ale nenašel na vápně číhajícího Jorginha.
     
    83
    Mertens chytře roztáhl hru na pravou stranu na Roga, který okamžitě cpal balón zpět před branku. Jeho nabídka nalezla pouze nohu Nuytincka.
     
    82
    Jedna z malá akcí Udinese končí odmávaným ofsajdem. Náběh za obranu si nepohlídal Bajič, který tak zapříčinil již čtvrtý ofsajd svého celku.
     
    81
    Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky. Neapol má i nadále drtivou převahu, přičemž soupeř se nepouští do žádných nebezpečných protiakcí.
     
    80
    To byla akce! Mertens si narazil s jedním ze svých kolegů a následně se ocitl před Scuffetem. Ten jeho ránu dokázal vyrazit.
     
    79
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Matos, přichází Lasagna.
     
    79
    S míčem si zahrála také kompletní obranná čtveřice, načež to prudkou přihrávkou zkoušel Koulibaly. Mertens jeho nabídku nepochopil a akce tak končí.
     
    78
    Rázem mohlo být ještě veseleji. Střídající Mertens se sice dostal nepozorován za obranu, jeho zakončení ale předcházel ofsajd.
     
    77
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Ounas, přichází Allan.
     
    77
    Neapol poté zahrávala rohový kop, který se nezařadí mezi ty povedené. Centr totiž doplachtil pouze do malého vápna, kde si pro něj seběhl Scuffet.

    David Suchý

    Branky: 71. Insigne


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 9:8.
    SSC Neapol: Sepe – Maggio (C), Maksimović, Koulibaly, Hysaj – Rog, Jorginho, Zieliński – Ounas, Callejón, Giaccherini
    Náhradníci: Rafael, Reina – Insigne, Allan, Albiol, Scarf, Hamšík, Leandrinho, Mertens, Rui

    Udinese Calcio: Scuffet – Bochniewicz, Danilo (C), Nuytinck – Larsen, Balić, Hallfredsson, Jankto, Pezzella – Matos – Bajić
    Náhradníci: Behrami, Lasagna, de Paul, Widmer, Ewandro, Borsellini, Caiazza, Ingelsson, Adnan, López, Bizzarri, Barák
    bahis siteleri