Mohuč – Stuttgart 3:1 (kon.) | Paderborn – Ingolstadt 1:0 (kon.) | Norimberk – Wolfsburg 0:2 (po pr.)
Schalke – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
po prodl.
1. FC Norimberk
0:2 (0:0)
VfL Wolfsburg
Úterý 19.12.2017, 20:45 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:12)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:20.
     
    Je konec! Bundesligový Wolfsburg nakonec zvládl těžké utkání na půdě Norimberku a po dvou brankách v prodloužení postupuje do čtvrtfinále! V první části prodloužení otevřel skóre po rohovém kopu Uduokhai! Domácí Norimberk poté musel otevřít hru. Pár minut před koncem navíc obránce odhlavičkoval míč jen k Didavimu, který placírkou zajistil hostům postup!
     
    Konec zápasu.
    118. Daniel DIDAVI - 0:2
     
    118
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají druhou branku a rozhodují o svém postupu! Centr z levé strany odhlavičkoval obránce jen k osamocenému DANIELU DIDAVIMU, který míč uklidil k tyči!
     
    116
    Wolfsburg vybojoval přímý kop v blízkosti pokutového území. K jeho exekuci se postavil Arnold, jenže jeho centr byl velice nepřesný.
     
    115
    Tentokrát si domácí vyzkoušeli exekuci rohového kopu. Ta se jim však nepovedla o moc lépe a prudký centr se snesl jen na hlavu připraveného obránce.
     
    114
    Norimberk zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovali obránci v bílých dresech.
     
    113
    Žlutou kartu dostává Origi (VfL Wolfsburg).
     
    112
    Další akci Norimberku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si totiž nepohlídal útočník Ishak. Ofsajd!
     
    111
    Také na opačné straně se před branku snesl vysoký centr z kraje hrací plochy. Brankář Grun se pustil mezi hlavičkáře a zažehnal nebezpečí.
     
    110
    Divock Origi opět spěchal za centrovaným míčem do pokutového území. Hostující útočník chtěl hlavičkovat z malého vápna, ale na Bredlowa recept nenašel.
     
    109
    Poprvé po přestávce se Norimberk vydal do útoku. Akci hráčů v červených dresech po pravém křídle bleskově zastavil důrazný záložník Arnold.
     
    108
    Wolfsburg nyní rozehrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Prudký centr přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v bílém se nedostal k hlavičce.
     
    107
    Divock Origi sprintoval na malé vápno, kam přiletěl prudký přízemní centr z levé strany pokutového území, ale přes důrazného obránce se neprosadil.
     
    106
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Erras, přichází Kirschbaum.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První část prodloužení končí! Úvodní čtvrthodina nastaveného času se lépe vydařila Wolfsburgu. V 97. minutě se totiž hosté dostali zásluhou Udoukhaie do vedení! Oba celky si nyní vymění strany a bude se pokračovat!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 97. Uduokhai, 118. Didavi

    Karty:   65. Tisserand (WOF), 113. Origi (WOF)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:20.
    1. FC Norimberk: Bredlow – Valentini, Margreitter, Ewerton, Leibold – Behrens, Erras (106. Kirschbaum), Mohwald – Salli (90+2 Gislason), Ishak, Lowen (82. Werner)
    Náhradníci: Gislason, Kamerbauer, Kirschbaum, Muhl, Sepsi, Teuchert, Werner

    VfL Wolfsburg: Grun – William, Bruma, Uduokhai, Tisserand – Guilavogui, Arnold – Dimata (103. Gerhardt), Malli, de Madiba (66. Didavi) – Goméz (76. Origi)
    Náhradníci: Didavi, Gerhardt, Jung, Knoche, Menzel, Origi, Osimhen

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    bahis siteleri