Arsenal – Liverpool 3:3 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:3 (0:1)
Liverpool FC
Pátek 22.12.2017, 20:45 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Před zítřejším pokračováním devatenáctého kola se v ligové tabulce na pořadí obou celků nic nemění, Liverpool zůstává čtvrtý o bod před Arsenalem, ten ale zítra přeskočí víěz vzájemného souboje Burnley s Tottenhamem, tedy pokud utkání také neskončí smírem.
     
    Po prvním poločase Liverpool vedl 1:0 díky brance Coutinha a nutno podotknout, že pro Arsenal to ještě byl velmi dobrý výsledek, neboť v druhé polovině úvodního dějství měl Liverpool výraznou převahu i vyložené příležitosti.

    Druhý poločas nezačal pro Arsenal o moc lépe a nejlepší střelec Premier League Mohamed Salah tečovanou střelou pokořil Petra Čecha podruhé. Poté však domácí předvedli senzační obrat během pěti minut, kdy třikrát překonali Mignoleta. Postupně se prosadili Sánchez hlavičkou zblízka mezi Belgičanovy nohy, Xhaka pak skóroval střelou z obrovské vzdálenosti a vedoucí branku Arsenalu vstřelil Özil po krásné souhře s Lacazettem. O dělbě bodů ale nakonec rozhodl Roberto Firmino a byť oba týmy v závěrečných dvaceti minutách mocně toužily vstřelit rozhodující gól, tak žádná z dalších šancí už se neujala.
     
    Je za námi fantastická bitva na Emirates Stadium, po níž si Arsenal dělí body s Liverpoolem za přestřelku 3:3 a to ještě celá řada dalších výrazných příležitostí na obou stranách zůstala neproměněna.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zřejmě závěrečný střelecký pokus si do statistik dnešního zápasu zapisuje Mesut Özil, jeho rána bez přípravy ale mířila daleko vedle horního rohu hostující branky.
     
    90+3
    Už se opět hraje na opačné straně, Can z pravé strany nedokázal odcentrovat přes důsledně bránícího Maitlanda-Nilese.
     
    90+2
    Özilovi příliš nevyšel centr od levé postranní čáry, ovšem vysoký míč se snášel přímo k břevnu a Mignolet s vypětím všech sil musel vyboxovat míč nad svoji branku!
     
    90+1
    Rozhodčí Atkinson ještě poskytuje oběma družstvům čtyři nastavené minuty k případnému rozhodnutí.
     
    90
    Už sedmnáctkrát ve vzájemných soubojích v rámci Premier League vstřelil některý z týmů branku po devadesáté minutě. Dočkáme se i dnes?
     
    89
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Theo Walcott.
     
    88
    Rozhodnutí měl na kopačce Mohamed Salah, z levé strany ale trefuje pouze boční síť! Někteří fanoušci Liverpoolu už zvedali ruce, míč ale zatřepetal sítí jen z vnější strany.
     
    86
    Rohový kop Oxlade-Chamberlaina Petr Čech s jistotou stahuje ze vzduchu do svých rukavic.
     
    84
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

    Podle očekávání část domácích fanoušků vítá Oxlade-Chamberlaina na trávníku pískotem, další příznivci Arsenalu ale tleskají.
    84. Alexis Sánchez (ARS)
     
    84
    Simon Mignolet měl obrovské problémy s udržením Sánchezovy střílené přihrávky, ale přeci jen dokázal před dotírajícím Welbeckem skrýt míč ve svých rukavicích!
     
    82
    Emre Can potáhl míč po útočné polovině, před pokutovým územím si jej vyměnil se Salahem, ke zpětné přihrávce Egypťana ale měl dále než Mustafi.
     
    80
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Sadio Mané, přichází Georginio Wijnaldum.
     
    79
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Danny Welbeck.
    78.
     
    78
    A další výrazná šance! Bellerín si našel spoustu prostoru na pravém křídle a poté prudce pálil pod břevno, Mignolet ale včas vytasil svoji ruku do vzduchu a vytěsnil míč nad svoji branku!
     
    76
    U postranní čáry už je ke vstupu do utkání připraven Danny Welbeck, který by měl pomoci k udržení útočné aktivity Arsenalu.
     
    74
    Tentokrát nebezpečně útočil Arsenal. Sánchez před brankou našel Bellerína, ten si ale při zakončení pomohl rukou, což neuniklo pozornosti rozhodčího Atkinsona, navíc jej hostující obránci dokázali pokrýt.
     
    73
    Po centru Firmina od rohového praporku Can hlavičkoval pouze do náruče Petra Čecha.
    71. Roberto FIRMINO - 3:3
     
    71
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool vyrovnává! ROBERTO FIRMINO si mezi domácími zadáky dokázal najít prostor k zakončení a jeho dělový projektil brankář Čech nedokázal ztlumit!
     
    70
    Už se opět hraje před opačnou brankou, s centrem Coutinha od rohového praporku si domácí defenziva poradila.
     
    68
    Z následného rohového kopu už domácí nedokázali Mignoleta ohrozit, přesto mají v těchto momentech výraznou psychickou výhodu.
     
    67
    A další příležitost pro Arsenal! Domácím se otevřela soupeřova defenziva, Bellerín z pravého křídla hledal před brankou Lacazetta, ten byl v poslední možné chvíli pokryt Klavanem.
     
    64
    Xhaka nedovoleně atakoval rozběhnutého Milnera, Liverpool bude moci pokračovat na útočné polovině.
    62. Sadio Mané (LIV)
     
    62
    Na perfektní centr Coutinha si naběhl zcela osamocený Mané, u vzdálenější tyče střelou bez přípravy ale nedokázal Čecha pokořit!
     
    61
    Po Sánchezově výpadu se na hranici pokutového území do dalšího zakončení probil Xhaka, švýcarský středopolař ale tentokrát z hranice pokutového území branku trefit nedokázal.
    58. Mesut ÖZIL - 3:2
     
    58
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal dokončuje šokující obrat během pěti minut! Özil vnikl do pokutového území, narazil si míč s Lacazettem, jenž svému spoluhráči vrátil patičkou a MESUT ÖZIL si zblízka poradil s Mignoletem!
     
    58
    Žlutou kartu dostává Alex Iwobi (Arsenal FC).
    56. Granit XHAKA - 2:2
     
    56
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná přestřelka na Emirates Stadium! GRANIT XHAKA třicet metrů od liverpoolské branky převzal přihrávku od Iwobiho a okamžitě pálil, míč zaplaval před Mignoletem a belgický brankář jej poté promáchl!
    54. Alexis SÁNCHEZ - 1:2
     
    54
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Arsenalu! Bellerín pronikl po pravém křídle, přesným centrem našel hlavu ALEXISE SÁNCHEZE a chilský střelec mířil přesně mezi nohy brankáře Mignoleta!
    52. Mohamed SALAH - 0:2
     
    52
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Po Gomezově zisku míče Liverpool předvedl skvělý brejk, v jehož závěru MOHAMED SALAH tečovanou střelou k tyči prostřelil Petra Čecha!
     
    51
    Maitland-Niles se neprosadil na levém křídle a o míč přišel v souboji s Gomezem.
     
    49
    Po rychlém útočném výpadu Liverpoolu se v zajímavé střelecké pozici ocitl Mohamed Salah, i svůj další souboj s Petrem Čechem ale prohrál a český brankář byl na zemi včas, aby Salahovu střelu kryl.
     
    48
    Lacazette průbojně vnikl do pokutového území, tam ale nedokázal přesně přihrát žádnému z nabíhajících spoluhráčů.
     
    46
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Nacho Monreal, přichází Shkodran Mustafi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Po velmi vyrovnaných, avšak divácky nepříliš zajímavých, úvodních dvaceti minutách Liverpool zcela převzal otěže zápasu do svých rukou, vybojoval si několik zajímavých příležitostí a díky hlavičce Coutinha se také jednou dokázal prosadit. Hosté ale mohli vést výrazně vyšším rozdílem, Firminho ale neuspěl ve třech dobrých příležitostech a v další obrovské šanci Salah ztroskotal na Čechovi a Mané poté netrefil takřka prázdnou branku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    V nastaveném čase se hraje zejména na polovině Liverpoolu, avšak zatím v úctyhodné vzdálenosti od brankáře Mignoleta.
     
    45+1
    Rozhodčí Atkinson k úvodním pětačtyřiceti minutám přidává tři nastavené, především způsobené ošetřením zraněného Hendersona.
     
    45
    Na opačné straně se do příležitosti dral Lacazette, ovšem hlavou nedokázal nasměrovat míč na hostující branku, ani posunout míč Sánchezovi.
    45.
     
    45
    Po rychlém protiútoku Liverpoolu Salah využil obrovského zaváhání domácí defenzivy a řítil se zcela osamocen proti Čechovi, ten ale vytáhl bravurní zákrok a byť ještě Mané mohl zakončovat do takřka odkryté branky, tak z akrobatické pozice ji přestřelil!
     
    44
    Özil se pokusil obejít Lovrena a posunout si míč do volného prostoru, osobní souboj ale zvládl lépe chorvatský obránce Liverpoolu.
     
    42
    Salah dostal přesný pas na pravé křídlo, poté se ale příliš unáhlil se svým centrem a našel pouze rukavice připraveného Petra Čecha.
     
    40
    Coutinho v takřka ztracené pozici dokázal přejít přes Monreala, už ale nedokázal míč zkrotit, aby k němu měl blíže než Petr Čech.
     
    38
    Další nedovolený zákrok, tentokrát Wilshere atakoval Maného mimo rámec fotbalových pravidel, hosté rozehrávají ve středu hřiště.
     
    37
    Özil se z nadějné pozice pokusil přímo ohrozit Mignoleta, ale trefil pouze zeď. Domácí tak nadále čekají na přímou střelu do prostoru ohraničeného třemi tyčemi.
     
    36
    Standardní situace také na opačné straně, po neúspěšné snaze Iwobiho dokázal nedovolený zákrok na svoji osobu vybojovat francouzský útočník Lacazette.
     
    35
    Coutinho se z třiceti metrů pokusil zaskočit domácí defenzivu nacvičeným signálem s Lovrenem, chorvatský stoper ale nedokázal Coutinhův oblouček do volného prostoru zasáhnout.
     
    34
    Liverpool získal standardní situaci na útočné polovině a nadále může být nastěhován u pokutového území soupeře.
    32. Roberto Firmino (LIV)
     
    32
    Blízko další brance Liverpoolu byl Roberto Firmino! Ten si u rohu pokutového území posunul míč na pravačku a nádhernou střelou jen o pár decimetrů přestřelil Čechovu branku!
     
    31
    Defenziva Arsenalu má v těchto minutách velké potíže bránit rozjetý Liverpool, Milnerův centr ale byl příliš krátký pro Salaha s Firminem.
     
    30
    Na opačné straně se odraženého míče šťastně ujal Sadio Mané, jeho sražená střela ale doskákala jen k Petru Čechovi.
     
    29
    Lacazette se otočil s míčem u pokutového území Liverpoolu, poté ale trefil pouze obětavě bránícího Jamese Milnera.
     
    28
    Alexis Sánchez prudce centroval na hranici pokutového území, tam ale nenašel žádného ze svých spoluhráčů.
    26. Philippe COUTINHO - 0:1
     
    26
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po Salahově průniku po pravém křídle PHILLIPE COUTINHO hlavou přeloboval brankáře Čecha! Ten byl proti Brazilcově zakončení zblízka bezmocný.
     
    24
    Po Coutinhově perfektním centru byl Firmino znovu blízko k otevření skóre, z takřka identické pozice u vzdálenější tyče ale tentokrát míjí domácí branku!
     
    24
    Sánchez vnikl do pokutového území prostřednictvím narážečky s Lacazettem, mezi hostujícími zadáky se ale nedokázal protlačit až k zakončení.
     
    23
    Následný rohový kop už nepřinesl nebezpečí pro branku Arsenalu, stále tak trvá šance Petra Čecha na zisk 200. čistého konta v Premier League.
     
    22
    Po nebezpečném centru Robertsona se u vzdálenější tyče objevil zcela osamocený Roberto Firmino, Petr Čech ale dokázal jeho hlavičku vyrazit vedle své branky!
     
    20
    Hosté rozehráli velmi zajímavou rychlou akci u pokutového území, Firmino ale nedokázal Coutinhovi vrátit zpětnou přihrávku do prostoru mezi domácími zadáky.
     
    19
    Centr Joe Gomeze za postranní čáru srazil Ainsley Maitland-Niles, domácí mladík zatím hraje velmi pozorně.
     
    17
    Posledních deset vzájemných soubojů nabídlo bohatou úrodu 42 branek, dnes ale zatím na první výraznější příležitost čekáme.
     
    15
    Na levém křídle si obrovské množství prostoru našel Andrew Robertson, jeho přízemní přihrávku před branku ale stačil vystihnout Koscielny.
     
    14
    Po Salahově individuálním průniku se zpoza pokutového území do míče opřel Coutinho, Brazilcovi ale rána nevyšla a mířila daleko vedle vzdálenější tyče Čechovy svatyně.
     
    13
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází James Milner.

    Dobré dvě minuty musel James Milner čekat na první přerušení hry, už ale může vběhnout do zápasu.
     
    12
    Mané po zisku míče okamžitě přenesl hru k pokutovému území Arsenalu, tam si ale neporozuměl s Firminem a svému brazilskému spoluhráči přihrával na paty.
     
    11
    Henderson za doprovodu fyzioterapeutů odkulhal do kabiny a na střídačce už se James Milner vysvléká do hracího dresu. Mezitím se ve hře pokračuje, Liverpool zatím hraje v deseti.
     
    10
    Henderson má evidentně potíže se zadním stehenním svalem, před náročným programem o vánočních svátcích je to velká ztráta pro Liverpool.
     
    9
    První výrazné problémy pro Liverpool. Ve středu hřiště zůstal ležet Jordan Henderson a kapitán hostů zřejmě nebude schopen pokračovat, neboť za postranní čárou už se začal rozcvičovat James Milner.
     
    8
    Daleký nákop Koscielného byl příliš dlouhý pro Lacazetta, míče se ujal Simon Mignolet.
     
    7
    Rohovým kopem po průniku Salaha disponoval také Liverpool, s následným centrem před svoji branku si ale snadno poradil Petr Čech.
     
    6
    Centr Özila nenašel žádného z jeho spoluhráčů a byť se fotbalisté v červeno-bílém ještě dokázali ve skrumáži na hranici pokutového území prosadit k míči, tak Koscielnému je velmi rychle máváno postavení mimo hru.
     
    5
    Domácí rozehráli nakrátko, Bellerín poté na pravém křídle neobelstil Cana. Arsenal ale bude ve své snaze pokračovat rozehrávkou od rohového praporku.
     
    4
    Arsenal se usadil na útočné polovině a po nedovoleném zákroku Gomeze se domácí mohou nastěhovat před brankáře Mignoleta.
     
    3
    Lovren hledal obloučkem na pravé křídlo rozběhnutého Salaha, blíže k míči ale měl Petr Čech, jenž včas vyběhl ze své branky k rohu pokutového území.
     
    2
    Zcela zaplněné hlediště Emirates Stadium ještě není, v Londýně panují značné dopravní zácpy a stovky diváků tak stále ještě teprve přicházejí do arény.
     
    1
    Sánchez po půlminutě hry fauloval estonského stopera Liverpoolu Klavana a pořádně vyčinil sudímu Atkinsonovi za jeho rozhodnutí.
     
    1
    V oranžovém hrající fotbalisté Liverpoolu úvodním výkopem rozehráli dnešní utkání! Domácí oblékli tradiční červeno-bílou barevnou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Trojice rozhodčích v čele s Martinem Atkinsonem přivedla hlavní aktéry před zaplněné ochozy moderního Emirates Stadium v severovýchodním Londýně. Během několika desítek sekund bude utkání zahájeno.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Týmové novinky

    Petr Čech pochopitelně nechybí v základní sestavě Arsenalu. Na levém kraji obrany nastoupí mladý Ainsley Maitland-Niles. Rychlostně disponovaný fotbalista se pokusí zastavovat expres na liverpoolském křídle Mohameda Salaha a pouze mezi náhradníky ta zahájí utkání Sead Kolašinac. Ve středu zálohy se našlo místo pro Jacka Wilshera, ten nastoupí ke třetímu zápasu Premier League v základní sestavě v řadě poprvé od října 2014!

    Do úvodní jedenáctky Liverpoolu se nevešel Alex Oxlade-Chamberlain. Ve velmi dobré formě hrající anglický reprezentant by se v průběhu zápasu mohl poprvé po svém letním přestupu z Arsenalu do Liverpoolu představit na Emirates Stadium.
    Pohled na rozcvičující se fotbalisty Liverpoolu.

     
    Úvodní sestavy:

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Koscielny (C), Monreal, Maitland-Niles – Xhaka, Wilshere – Iwobi, Özil, Alexis Sánchez – A. Lacazette.
    Náhradníci: Ospina – Mustafi, Kolašinac, Coquelin, Elneny, Walcott, Welbeck.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Klavan, Lovren, Robertson – Henderson (C), Can, Coutinho – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Karius – Alexander-Arnold, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner, Solanke.

    Rozhodčí: Atkinson – Child, Nunn.
    Pořadí brankářů s nejvíce čistými konty od založení Premier League.

     
    Anglická Premier League se ani letos nezastavuje v období vánočních svátků a tradičně nabité období startuje velmi důležitým soubojem pátého Arsenalu se čtvrtým Liverpoolem.

    MILNÍK PETRA ČECHA

    Zejména nás ale čeká utkání, ve kterém se český fotbal může nesmazatelně zapsat do dějin Premier League, neboť Petr Čech si může připsat 200. čisté konto v soutěži, což se ještě žádnému brankáři nepodařilo!

    Slavný český brankář se netajil touhou si připsat významné jubileum ještě v tomto kalendářním roce a po předchozí "nule" proti Newcastlu má první ze tří možností. Po Vánocích na Arsenal čeká ještě 28. prosince londýnské derby na stadiónu Crystal Palace a v poslední den roku výjezd do West Bromwiche.

    Petr Čech to ale rozhodně nebude mít dnes jednoduché, neboť proti němu stojí naprosto elitní ofenziva plná skvělých fotbalistů vedená Mohamedem Salahem. Egypťan po letním příchodu do Liverpoolu hraje ve fantastické formě a se čtrnácti trefami je dokonce nejlepším střelcem celé soutěže.

    Na hřištích soupeřů Liverpool skóroval letos již 24x, což je nejvíce z celého ligového pole. "Reds" se navíc daří i proti Petru Čechovi, když v posledních pěti zápasech jej dokázali pokořit již čtrnáctkrát, s žádným jiným soupeřem nemá česká opora Arsenalu tak nedobrou bilanci.

    ARSENAL FC

    Londýnský celek letos v domácím prostředí hraje výborný fotbal a zejména má velmi dobré výsledky. Z dosavadních devíti ligových zápasů na Emirates Stadium Arsenal zvítězil osmkrát a to ještě při jediném neúspěchu proti Manchesteru United (1:3) soupeře herně přehrál, ale nebyl ani zdaleka tak efektivní jako tým Joseho Mourinha.

    "Kanonýry" ale letos trápí hra na hřištích soupeřů, kde v devíti případech zvítězil jen dvakrát a do závěrečného zápasu první poloviny soutěže tak vstupuje až z nelichotivé páté pozice, na svého dnešního soupeře však ztrácí jediný bod.

    Trenér Wenger se bude muset obejít bez Oliviera Girouda, jenž nedohrál úterní čtvrtfinále ligového poháru proti West Hamu (Arsenal vyhrál 1:0 a v atraktivním semifinále se utká s Chelsea) a do zápasů se v prosinci již zřejmě nezapojí. Pohárové londýnské derby nedohrál ani Francis Coquelin, ten by ale měl být dnes k dispozici. Chybět naopak bude Aaron Ramsey stejně jak dlouhodobě zraněný Santi Cazorla. Po zranění by se na trávník mohl vrátit uzdravený Škodran Mustafi.

    LIVERPOOL FC

    Liverpool do anglické metropole přijíždí se skvělou formou na hřištích soupeřů. Liverpool v neděli zvítězil v Bournemouthu 4:0 a stal se prvním týmem v historii soutěže, který ve čtyřech venkovních zápasech v řadě dokázal pokaždé zvítězit minimálně tříbrankovým rozdílem! V předchozích utkáních se to týmu od řeky Mersey podařilo i na West Hamu (4:1), ve Stoke (3:0) a v Brightonu (5:1).

    "Reds" se navíc daří i proti dnešnímu soupeři. Arsenalu naposledy podlehli v dubnu 2015 a v posledních čtyřech vzájemných zápasech dokonce vstřelili úctyhodných čtrnáct branek.

    Trenér Jürgen Klopp bude postrádat zraněné Morena s Clynem a nepravděpodobný je také start Sturridge a Matipa. V nedělním utkání v Bournemouthu se po dlouhém zranění vrátil na trávník Adam Lallana, jenž si dvaceti odehranými minutami připsal první zápas v letosní sezóně.

    VZÁJEMNÁ HISTORIE

    O nedávných nezdarech Arsenalu proti Liverpoolu již byla řeč, dlouhodobě je ale vzájemná bilance nesmírně vyrovnaná. Oba soupeři dosud odehráli 189 zápasů, přičemž Liverpool je jen mírně úspěšnější (70-51-68, skóre 272:260).

    Určitou zajímavostí směrem k dnešnímu utkání je také fakt, že v poválečném období se oba týmy pouze dvakrát střetly v pátek! V dubnu 2004 na stařičkém Highbury Arsenal zvítězil 4:2 díky hattricku Thierry Henryho a také v květnu 1989 na Anfieldu byl úspěšnější Arsenal. Tehdy se v posledním kole hrál přímý souboj o mistrovský titul, Arsenal potřeboval zvítězit alespoň o dvě branky a to se mu podařilo, když na konečných 2:0 upravil skóre Michael Thomas až v závěrečné minutě zápasu!

    Ačkoliv pro oba týmy dnes končí první polovina soutěže, tak jednou už se v Premier League letos utkaly a bylo tomu 27. srpna, kdy Liverpool deklasoval svého soupeře na Anfieldu 4:0 a o branky se podělily jeho ofenzivní hvězdy Firmino, Mané, Salah a Sturridge.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 54. Alexis Sánchez (Bellerín), 56. Xhaka (Iwobi), 58. Özil (A. Lacazette) – 26. Coutinho, 52. M. Salah (Firmino), 71. Firmino (Can)

    Karty:   58. Iwobi (ARS)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:11.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Koscielny (C), Monreal (46. Mustafi), Maitland-Niles – Xhaka, Wilshere – Iwobi (79. Welbeck), Özil, Alexis Sánchez (89. Walcott) – A. Lacazette.
    Náhradníci: Ospina – Mustafi, Kolašinac, Coquelin, Elneny, Walcott, Welbeck.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Klavan, Lovren, Robertson – Henderson (C) (13. Milner), Can, Coutinho (84. Oxlade-Chamberlain) – M. Salah, Firmino, Mané (80. Wijnaldum).
    Náhradníci: Karius – Alexander-Arnold, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner, Solanke.

    Rozhodčí: Atkinson – Child, Nunn
    bahis siteleri