Chabarovsk – Barys 3:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 4:3 (kon.)
Minsk – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Kunlun 4:2 (kon.)
Viťaz – Toljatti 5:1 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Lada Toljatti
Úterý 09.01.2018, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL. Společně se dnes podíváme na duel mezi HC Viťaz a Lada Toljatti. Utkání startuje v 17:30.
     
    Lada Toljatti

    Lada Toljatti prožívá hrůzostrašnou sezónu. Hostující celek letos sehrál čtyřicet osm duelů a vybojoval v nich jen čtyřicet pět bodů. S touto vizitkou mu patří poslední příčka Východní konference. Venku navíc dokázala zvítězit pouze čtyřikrát. V letošním roce sice doma porazila Dynamo Moskva, ale poté prohrála 5:0 na ledě silného Petrohradu.
     
    HC Viťaz

    Viťaz na tom není o moc lépe. Dnešní domácí celek totiž v letošním ročníku KHL vybojoval padesát čtyři bodů a patří mu jedenáctá pozice Západní konference. Na příčky zaručující play-off ztrácí takřka dvacet bodů. V posledních dvou zápasech navíc inkasoval jedenáct branek. Nejprve prohrál 1:4 s Jokeritem a poté dostal sedm gólů od CSKA Moskva.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Saprykin (Todykov) – Gimajev, Voronkov, Mozík, S. Romanov, Jepišin, Katičev, P. Lukin, Pautov – A. Lazarev, D. Sjomin, Kopejkin (A) – Afinogenov (C), A. Nikulin, Makejev – Rendulić, Horák (A), Švec-Rogovoj – Moisejev, Dvurečenskij, Vyglazov.

    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Aljajev, Ďjakov, D. Vorobjov, Ch. Genoway (A), Gurkin, Kirillov (A), Kostromitin – Skorochodov, Zernov, Bělousov – Achmetov, Soin (C), Babenko – Kapustin, Mastrjukov, Harper – Bočarov, V. Strelcov, A. Strelcov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Fraňo, Gusev – Savenkov, Ponamarenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Saprykin (Todykov) – Gimajev, Voronkov, Mozík, S. Romanov, Jepišin, Katičev, P. Lukin, Pautov – A. Lazarev, D. Sjomin, Kopejkin (A) – Afinogenov (C), A. Nikulin, Makejev – Rendulić, Horák (A), Švec-Rogovoj – Moisejev, Dvurečenskij, Vyglazov.

    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Aljajev, Ďjakov, D. Vorobjov, Ch. Genoway (A), Gurkin, Kirillov (A), Kostromitin – Skorochodov, Zernov, Bělousov – Achmetov, Soin (C), Babenko – Kapustin, Mastrjukov, Harper – Bočarov, V. Strelcov, A. Strelcov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Fraňo, Gusev – Savenkov, Ponamarenko.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Lada přijela v bílých dresech, zatímco Viťaz nastupuje v červeném.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Lada se ihned hnala do přečíslení, jenže Bělousov před prázdnou brankou netrefil puk!
     
    00:45
    Maxim Afinogenov se před brankou hostujícího celku natahoval po odraženém kotouči. Domácí útočník chtěl střílet k tyči, ale Lazušin puk stačil zalehnout.
     
    01:10
    Charles Genoway se na modré čáře hlásil o přihrávku. Hostující zadák kotouč nakonec dostal, jenže puk mu přes hokejku přeskočil do středního pásma.
     
    01:35
    Právě Genoway nyní potáhl puk na modrou čáru, odkud jej pouze nahodil na branku a odjel na střídačku. Domácí celek tak může zaútočit.
     
    02:04
    Rafael Achmetov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, srovnal si puk na hokejce a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus zastavil Saprykin.
     
    02:04
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Rafael Achmetov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Sergej Gimajev – 2 min., hrubost).
     
    02:18
    Georgij Bělousov si středem hrací plochy sjel na modrou čáru, udělal si prostor, nicméně jeho pokus zápěstím hostující brankář bez problémů zastavil.
     
    03:00
    Oba trenéři stahují z ledu své formace a posílají do hry čerstvé síly. U kotouče jsou hostující hokejisté, kteří mohou rozvinout další akci.
     
    03:25
    Vojtěch Mozík rozjel akci domácího celku zpoza branky, projel s pukem do útočného pásma, nahodil puk, jenže od brusle jednoho z obránců se kotouč odrazil k mantinelu.
     
    04:02
    Domácí brankář musel zasahovat po nahození od mantinelu. Saprykin dával pozor a hokejkou poslal kotouč na hůl spoluhráče z defenzívy.
     
    04:23
    Nikita Vyglazov objel branku soupeře, poslal přihrávku mezi kruhy, ale ani tentokrát se ke kotouči nedostal nikdo v červeném dresu.
     
    05:06
    Dmitrij Sjomin se natahoval po odraženém kotouči, nicméně špičkou čepele puk prodloužil pouze k pozornému obránci hostujícího celku.
     
    05:30
    Po delší době se přerušuje hra! Jurij Pautov totiž vypíchl puk za modrou čáru a jeden z hokejistů Toljatti projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    06:10
    Hokejisté Lady opět rozjíždějí kombinaci z vlastní třetiny. Hokejisté v bílých dresech si rychle vyměnili přihrávky a vydali se do útoku.
     
    06:31
    Arťom Švec-Rogovoj si sjel na přihrávku k mantinelu a pohotově se odhodlal ke střele. Brankář hostujícího celku jeho pokus viděl a schoval puk do lapačky.
     
    06:31
    Hosté si zahrají svou první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Rendulić.
     
    07:03
    Jenže hostům se v úvodu přesilovky vůbec nedaří. Domácí hráči uspěli na vhazování a dvakrát se jim podařilo kotouč vyhodit ven z obranného pásma.
     
    07:20
    Znovu se na vhazování před Saprykine více dařilo hokejistům domácího celku, kteří puk po mantinelu poslali za branku soupeře. Lada nemůže založit přesilovkovou kombinaci.
     
    08:02
    Hosté se nyní o možnost připravili vlastní vinou. Anton Krasotkin byl totiž příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    08:31
    Hosté v plném počtu.
     
    09:10
    Anton Lazarev bojoval o puk v rohu útočného pásma. Lazarev se otočil kolem obránce, jenže bekhendem poslal příliš prudkou přihrávku na modrou čáru.
     
    09:27
    Nyní se hráčům domácího celku vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávku na levé křídlo nikdo netečoval a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    10:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po deseti minutách hry dostává do vedení! Vojtěch Mozík pustil přihrávku z rohu kluziště za sebe a dobře postavený ALEXEJ MAKEJEV pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Maxim Afinogenov.
    10:01 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    10:35
    Domácí celek je po vstřelení úvodní branky na koni a nadále se tlačí do útoku. Michail Jepišin nahodil puk do rohu útočného pásma, ale domácí jej neudrželi.
     
    11:10
    Alexej Kirillov zavezl puk do rohu útočného pásma, vyslal zpětnou přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo v bílém si zatím netroufl na zakončení.
     
    11:35
    Alexandr Strelcov motal hlavy domácím obráncům. Nakonec si vybruslil na levý kruh, odkud vyslal prudkou střelu zápěstím, ale trefil prvního obránce.
     
    12:05
    Anton Lazarev neustál souboj na útočné modré čáře. Domácí hokejista ztratil stabilitu a poroučel se k ledu. Lada mezitím rozjela další útočnou akci.
     
    12:35
    Dmitrij Moisejev napadal rozehrávku soupeře. Domácí útočník dostal pod tlak Djakova, jenže zadák Toljatti dokázal puk na poslední chvíli rozehrát.
     
    13:04
    Domácí brankář chtěl urychlit rozehrávku svého celku. Jeho vysokou přihrávku do středního pásma naháněl Alexej Kopejkin, ale puk nedohnal před obráncem.
     
    13:38
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku v utkání! ANTON LAZAREV si nabruslil před branku, kde byl zcela sám a dočkal se přesné přihrávky. Poté už měl opravdu snadný úkol! Asistence: Dmitrij Sjomin.
    13:38 Anton LAZAREV - 2:0
     
    14:10
    Alexandr Nikulin si sjel na pěknou přihrávku do středního pásma, obhodil si soupeře, jenže další obránce mu zatarasil průnik do mezikruží.
     
    14:32
    Kirill Ďjakov sprintoval do útočného pásma za prudkým nahozením. Hostující hráč se ke kotouči sice dostal, jenže nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci.
     
    15:10
    Roman Horák poslal zpoza branky prudkou přihrávku mezi kruhy, jenže Anton Lazarev střelou pod břevno trefil jen masku hostujícího brankáře!
     
    16:03
    Stanislav Romanov ujel obraně hostujícího celku. Na modré čáře si kotouč připravil ke střele zápěstím, jenže jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    16:35
    Dmitrij Sjomin se zapojil do defenzivní činnosti. Hokejista se zvučným jménem obral o kotouč soupeře za brankou a uklidnil hru z pohledu domácích.
     
    17:09
    Nikita Vyglazov projel kolem dvou obránců, v mezikruží si kotouč připravil na bekhend, jenže jeho nahození skončilo na vyrážečce připraveného brankáře!
     
    17:45
    Hraje se opravdu svižně. Jurij Pautov si pohlídal prudkou přihrávku na rozjetého soupeře, zpracoval si puk a s kolegou z obranné dvojice uklidnil hru.
     
    18:23
    Po delší době musel zasahovat Igor Saprykin. Brankář domácího celku vytáhl pěkný zákrok lapačkou a bleskově jej vyklepal na hůl spoluhráče z obrany.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:29
    Domácím se potřetí během první třetiny vůbec nepovedla rozehrávka. Anton Lazarev se natahoval po prudké přihrávce, jenže puk propadl na zakázané uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! V úvodní dvacetiminutovce dominoval na ledové ploše domácí celek. Hned v úvodu sice měla Lada vyloženou šanci, jenže Bělousov netrefil puk. Po deseti minutách se už domácí mohli radovat! Alexej Makejev po pěkné přihrávce trefil odkrytou část branky! Ve 14. minutě dostal podobnou pobídku Anton Lazarev a poslal puk do sítě! Do šaten se proto odchází za stavu 2:0.
     
    Střely na branku: 12 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Hráči v červeném se ihned vydali do útoku, jenže obrana Lady byla pozorná.
     
    20:30
    Hlavní rozhodčí si ve středním pásmu všiml přihrávky rukou a přerušil hru. Po jeho hvizdu se bude vhazovat ve středovém kruhu.
     
    21:10
    Denis Zernov operoval s pukem v rohu útočného pásma. Po několika odrazech dokázal zakončit, ale Saprykin si pohlídal mezírku u přední tyčky.
     
    21:25
    Rafael Achmetov projel s pukem do útočného pásma, obhodil si soupeře a pokusil se o zakončení. Jeho svižná střela prolétla těsně vedle branky.
     
    22:10
    Vasilij Strelcov poslal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže Rafael Achmetov si puk nedokázal zpracovat podle svých představ.
     
    22:35
    Charles Genoway operoval s pukem za brankou domácího celku. Genoway dokázal přihrát na modrou čáru, jenže Sergej Soin trefil pozorného obránce.
     
    23:10
    Stanislav Bočarov si sjel na přihrávku do volného prostoru v útočném pásmu. Bočarov si puk přehodil na bekhend, jenže netrefil branku.
     
    23:38
    Georgij Bělousov si z pravé strany hrací plochy nabruslil do střelecké pozice a vyslal zajímavý pokus zápěstím. Jeho ránu schoval Saprykin do lapačky.
     
    24:06
    Stanislav Romanov dojel u mantinelu prudké nahození. Domácí hokejista puk poslal před branku, kde neclonil nikdo v čeveném.
     
    24:29
    Anton Lazarev se před brankou soupeře natahoval po odraženém kotouči! Domácí hráč se ve velké rychlosti nestačil srovnat a bekhendem vypálil mimo!
     
    25:10
    Alexandr Lazušin vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho pobídku si vzal Rafael Achmetov, ale s pukem se daleko nedostal.
     
    25:18
    V pořádném zápřahu byl nyní také brankář domácího celku. Igor Saprykin si počkal na střelu od pravého mantinelu a vytáhl zákrok pro diváky.
     
    26:10
    Arťom Aljajev si u mantinelu zpracoval prudkou přihrávku. Hostující hráč se bleskově pokusil zakončit, jenže trefil brusle prvního obránce domácích.
     
    26:35
    Maxim Afinogenov nahodil puk do útočného pásma. Kotouč se odrazil k Horákovi, jež jej posunul před branku, nicméně pozorný Alexandr Lazušin puk přikryl lapačkou.
     
    27:10
    Stanislav Romanov se v obranném pásmu zapojil do rozehrávky. Domácí zadák však pokazil přihrávku a Saprykin musel vytáhnout další zákrok.
     
    27:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další branka domácího celku! ROMAN HORÁK projel s pukem do útočného pásma a vystřelil zápěstím. Gólman jeho pokus sice vyrazil, ale pozorný český hokejista jej doklepl do sítě! Asistence: Borna Rendulić.
    27:29 Roman HORÁK - 3:0
     
    28:03
    Dmitrij Sjomin napadal statickou rozehrávku soupeře. Domácí útočník dostal pod tlak Djakova, který včas rozehrál. Domácí přesto získali puk.
     
    28:30
    Borna Rendulić táhl akci domácího celku po levém křídle. Bekhendem nahodil puk před branku, kam si nabruslil Roman Horák, jenže český hráč netrefil puk.
     
    29:01
    Aktivní napadání se domácímu celku vyplatilo. Maxim Afinogenov si nabruslil do útočného pásma a byl faulován. Skorochodov dostal dvě minuty za podražení.
     
    29:25
    Vojtěch Mozík operoval s pukem na modré čáře. Domácí hokejista puk procedil do útočného pásma, ale obrana soupeře jeho pobídku zastavila.
     
    30:07
    Alexandr Nikulin projel s pukem kolem branky, nabruslil si do mezikruží, jenže jeho rána zápěstím prosvištěla kolem branky a zaduněla o mantinel.
     
    30:27
    Jegor Voronkov ujel obraně soupeře, natlačil si před brankáře, kterého si dokázal položit, jenže bekhendem zvedl puk nad břevno!
     
    31:10
    Domácí celek si nyní vytvořil obrovský tlak. Roman Horák nahodil puk na branku, jenže hostující brankář kotouč vyrazil mimo tři tyče.
     
    32:08
    Pavel Lukin zpoza branky poslal přihrávku na brankoviště, jenže pozorný brankář hostujícího celku jeho pobídku odpálil hokejkou do bezpečí.
     
    32:25
    Další rychlý přechod domácího celku do útočného pásma zastavuje hvizd čárového arbitra. Afinogenov byl příliš rychlý a vlétl do pásma ještě před kotoučem.
     
    33:05
    Ofsajd také na opačné straně. Dostatečně trpělivý tentokrát nebyl dnes docela aktivní Shane Harper. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    33:35
    Rafael Achmetov dostal prudkou přihrávku do jízdy. Hostující útočník poslal přihrávku mezi kruhy, jenže Georgij Bělousov nestačil zakončit.
     
    34:05
    Arťom Aljajev dostal přesnou přihrávku na modrou čáru. Hostující obránce pohotově zakončil, jenže jeho dělovka skončila na chráničích obránce.
     
    34:35
    Roman Horák uspěl v souboji v rohu obranného pásma. Domácí hokejista poté ujel po pravém křídle, jenže jeho nahození Lazušin bez problémů zastavil.
     
    35:13
    Domácí hráči zcela kontrolují průběh dnešního utkání. Další akci Viťazu táhl středem ledové plochy Alexej Kopejkin, jenž nedokázal přesně přihrát.
     
    35:22
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za sekání dostává Shane Harper.
     
    36:10
    Alexej Kopejkin dirigoval přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu. Domácí hráč dokonce zkusil zakončit, ale trefil brusle připraveného obránce.
     
    36:26
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení už na 4:0! Alexej Kopejkin poslal přihrávku za branku, odkud Maxim Afinogenov našel ALEXANDRA NIKULINA, který dopravil puk do sítě! Asistence: Maxim Afinogenov, Alexej Kopejkin.
    36:26 Alexandr NIKULIN - 4:0
     
    37:30
    Dmitrij Sjomin napadal obránce na modré čáře. Domácí útočník se málem dostal ke kotouči. Hostující hráči nyní vůbec neví, co hrát.
     
    38:00
    Po dlouhé době musel zasahovat Saprykin. Domácí brankář utěsnil mezírku u levé tyčky své branky a nenechal Bělousova skórovat.
     
    38:25
    Lada právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Lada se také dočkala branky! SHANE HARPER zavezl puk před branku, natlačil jej pod domácího brankáře a tomu puk vypadl. Nakonec se kotouč doklouzal za čáru! Asistence: Charles Genoway, Kirill Kapustin.
    38:25 Shane HARPER - 4:1
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také po prostřední části hry jsou mnohem spokojenější hokejisté domácího celku! Roman Horák totiž přidal třetí branku. Viťaz nadále kontroloval dění na ledě a Alexandr Nikulin zužitkoval přesilovou hru. V závěru třetiny se přeci jen dočkali také hosté. Po pěkném průniku se důrazem před brankou prosadil Shane Harper. Po čtyřiceti minutách je stav 4:1.
     
    Střely na branku: 24 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Střídání v týmu Lada Toljatti: ze hřiště odchází Alexandr Lazušin, přichází Anton Krasotkin.
     
    40:35
    Maxim Afinogenov si sjel do středního pásma na prudkou přihrávku, jenže se mu vůbec nepovedlo zpracování a puk mu uskočil za modrou čáru.
     
    41:10
    Kirill Kapustin prosvištěl po levém křídle do útočného pásma, jenže střelou zápěstím minul zadní tyč domácí klece. Viťaz může uklidnit hru.
     
    41:32
    Poprvé po přestávce se přerušuje hra. Hostující brankář se chystal k zákroku, jenže obránce puk přizvedl do ochranné sítě za brankou. Vhazuje se před klecí Lady.
     
    42:15
    Rafael Achmetov dojel vlastní nahození do rohu útočného pásma. Hostující útočník puk poslal na modrou čáru, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    42:27
    Charles Genoway se zjevil před brankou domácího celku. Hostující hráč pálil do horního rohu branky, ale Igor Saprykin vytáhl dobrý zákrok!
     
    43:08
    Bělousov poslal domácího hráče na mantinel a dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    43:38
    Roman Horák pálil zápěstím od pravého mantinelu. Jeho pokus však obětavým zákrokem zastavil Djakov. Domácí pokračují v přesilovkové kombinaci.
     
    44:10
    Až nyní se hosté osvobodili vyhozením kotouče přes celé kluziště. Igor Saprykin vyjel ven z branky a pohotově pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    45:04
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává i pátou branku! Viťaz využívá druhou přesilovku! Na konci pěkné kombinace před brankou stál ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ, jež dopravil puk do branky! Asistence: Alexej Makejev, Vojtěch Mozík.
    45:04 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 5:1
     
    45:20
    Hostující brankář si dal pozor na pěknou střelu od levého mantinelu a betonem vykopl puk mimo tři tyče. Viťaz nadále diktuje tempo hry.
     
    45:31
    Žernov znovu oslabil hostující celek. Hráč Lady vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    46:03
    Nikulin rozjel akci, sám si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže po ledě nedokázal poslal puk do odkryté části branky! Hosté měli štěstí!
     
    46:25
    Alexandr Nikulin rozehrál akci domácího celku zpoza branky. Tentokrát oslovil Larareva, jehož bekhendové zakončení hostující brankář bez problémů vyrazil.
     
    47:10
    Vojtěch Mozík napřáhl od modré čáry, jenže dělovkou trefil jednoho z obránců do obličeje. Hosté se díky obětavému zákroku alespoň ubránili.
     
    47:31
    Hosté v plném počtu.
     
    48:15
    Roman Horák si kolem mantinelu vybruslil do střelecké pozice. Do jeho zakončení vložil obránce na poslední chvíli hokejku a přizvedl puk mimo led.
     
    48:40
    Kirill Kapustin se před brankou pokusil tečovat prudké nahození od mantinelu. Jeho teč ale nemířila mezi tři tyče.
     
    49:08
    Sergej Soin si sjel na přihrávku do útočného pásma. Hostující hráč si puk skvěle zpracoval do jízdy, avšak zápěstím trefil jen připraveného brankáře.
     
    49:22
    Stanislav Bočarov projel s kotoučem do mezikruží, vyslal prudkou střelu zápěstím, jenže jeho pokus zablokoval hned první z obránců.
     
    50:15
    Hosté rozjeli kombinaci z vlastní třetiny. Hra hostujícího celku už je ale hodně statická. Hokejisté Toljatti působí poněkud rezignovaně.
     
    50:42
    Stanislav Bočarov zadovkou poslal přihrávku na Zernova, jehož pokus prosvištěl kolem branky. Domácí celek může opět kombinovat.
     
    51:15
    Arťom Švec-Rogovoj si sjel před branku, kam přiletěla prudká přihrávka z levé strany. Jeho pokus však obránce srazil mimo tři tyče.
     
    52:19
    Domácí celek zcele kontroluje dění na ledě. Ani jeden z týmů se už nikam nežene a hraje se spíše ve středním pásmu.
     
    52:35
    Dmitrij Sjomin se napřahoval po prudké přihrávce před branku. Domácí hokejista však kotouč vůbec netrefil a puk prosvištěl k mantinelu.
     
    53:20
    Nikita Vyglazov diriguje rozehrávku domácího celku. Jeho pobídka prosvištěla na levé křídlo, kde nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    54:10
    Denis Zernov projel podél mantinelu do středního pásma, nahodil puk před branku, jenže jeho pobídku nezastihl nikdo na ledě.
     
    54:23
    Nikulin ujel hostující obraně, parádním blafákem si položil hostujícího brankáře, jenže ve snaze zamířit pod břevno trefil boční síť!
     
    55:03
    Hostující brankář vyrazil dělovku od modré čáry jen do ochranné sítě. Gólman Toljatti tak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    55:23
    Domácímu gólmanovi vypadl z výstroje puk po střele od modré čáry. Dotírající Sergej Soin se sice dostal k dorážce, ale minul branku!
     
    56:06
    Rafael Achmetov zabojoval o puk za brankou domácího celku, jenže nikdo z jeho spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Viťaz tak může uklidnit hru.
     
    56:35
    Nikita Vyglazov přihrál do rohu útočného pásma, odkud puk vyvezl Roman Horák, jehož přihrávku před branku zastavil dobře postavený Denis Zernov.
     
    57:09
    Jevgenij Katičev vyhodil puk z obranného pásma odrazem o mantinel do středního pásma. Domácí hokejista poté odjel střídat.
     
    57:33
    Dmitrij Sjomin nepříjemně tečoval prudké nahození od mantinelu. Brankář už se přesouval na opačnou stranu branky. Sjominův pokus však minul klec!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:40
    Roman Horák se zapojil do kombinace ve vlastní třetině. Domácí fanoušci už na tribunách rozjeli oslavu. Viťaz totiž získá důležité tři body.
     
    59:12
    Alexej Kopejkin dostal přesnou přihrávku mezi kruhy, zpracoval si kotouč a svižnou střelou mířil na zadní tyč. Jeho pokus jen těsně minul branku.
     
    59:30
    Dmitrij Moisejev ještě napadal rozehrávku soupeře, jenže hokejisté Toljatti si raději pomohli krátkou kombinací za brankou. Zápas se už pouze dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Viťaz zvládl utkání s Ladou Toljatti a zvítězil 5:1! Domácí vykročili za triumfem už v první třetiny, kdy se prosadili Makejev a Lazarev. Po přestávce pokračoval domácí celek v aktivitě. Třetí branku přidal Roman Horák ! Poté se domácím podařilo využít přesilovou hru. Po krásné akci se trefil Alexandr Nikulin. Na konci třetiny se dočkali také hosté, jelikož se prosadil Shane Harper ! Ve třetí třetině se zápas pouze dohrával a Arťom Švec-Rogovoj napsal gólovou tečku za utkáním.
     
    Střely na branku: 36 – 27
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Horák (CEC) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 17:36
    Vojtěch Mozík (CEC) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 20:51
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:53:57)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Makejev (Afinogenov), 14. A. Lazarev (D. Sjomin), 28. Horák (Rendulić), 37. A. Nikulin (Afinogenov, Kopejkin), 46. Švec-Rogovoj (Makejev, Mozík) – 39. Harper (Ch. Genoway, Kapustin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Gimajev, Voronkov, Mozík, S. Romanov, Jepišin, Katičev, P. Lukin, Pautov – A. Lazarev, D. Sjomin, Kopejkin (A) – Afinogenov (C), A. Nikulin, Makejev – Rendulić, Horák (A), Švec-Rogovoj – Moisejev, Dvurečenskij, Vyglazov.
    Lada Toljatti: Lazušin (41. Krasotkin) – Aljajev, Ďjakov, D. Vorobjov, Ch. Genoway (A), Gurkin, Kirillov (A), Kostromitin – Skorochodov, Zernov, Bělousov – Achmetov, Soin (C), Babenko – Kapustin, Mastrjukov, Harper – Bočarov, V. Strelcov, A. Strelcov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Fraňo, Gusev – Savenkov, Ponamarenko
    bahis siteleri