Slavia – André-Laurendeau 6:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
André-Laurendeau Boomerang
Úterý 09.01.2018, 18:00Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    56:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ke kotouči se nakonec dostal Kohút, který jej předložil ONDŘEJI HOLÉMU, jehož rána z mezikruží zamířila přesně pod horní tyčku. Asistence: David Kohút.
     
    53:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAMIEN HRADIL se na obranné modré čáře zmocnil kotouče a svoje sólo zakončil mazácky střelou mezi betony Maguireho. Bez asistence.
     
    41:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní to sehráli výborně a vedou o čtyři branky! Po Antošově nahození se před brankou strhla mela, v níž nakonec ukořistil DAVID MATĚJKA a svým typickým zásahem z brankoviště zvýšil vedení Slavie. Asistence: Jaroslav Brož a Milan Antoš.
     
    22:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    VIKTOR MARTÍNEK dostal na pravé straně dobrou přihrávku do jízdy od obránce Zderadičky, zastavil se na vrcholu kruhu a následně zamířil přesně pod víko. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    08:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    A slávisté vedou o dvě branky! Šergl předložil kotouč na modrou PETRU MELOVIČOVI, jehož ránu z první brankář Renaud propustil. Asistence: Jan Šergl.
     
    03:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šergl si mezi kruhy položil obránce a z brankové čáry nabil na pravou stranu přesně na hůl DAVIDA KOHÚTA, jenž se nemýlil. Asistence: Jan Šergl.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 4. Kohút (Šergl), 9. Melovič (Šergl), 23. Martínek (Zderadička), 42. Matějka (Brož, Antoš), 54. D. Hradil, 57. Holý (Kohút)


    HC Slavia Praha: Vecka (37. Kodad) – Holý, Vobořil, Zderadička, Macek, Melovič, Antoš – Brož, Kohút (C), Matějka, Patočka, Netolický, D. Hradil, Klapka, Šilhan, Šergl (A), Marek, M. Hradil, Nedorost, Martínek
    André-Laurendeau Boomerang: Renaud (21. – 40. Delorme, 41. Maguire) – Messervier, Paquin, Landry, Roy, Boutin, Tétreault, Payant – St-Amour, Lachapelle, Delisle, Malowany, Cotton, Gosselin, Green, Gauthier, Vosniades, Labelle
    bahis siteleri