Novosibirsk – Toljatti 2:0 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Ufa – Jokerit 4:5 (1:3 po s.n.)
Nižněkamsk – HC Slovan 5:1 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 6:4 (kon.) | Soči – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
CSKA Moskva
Úterý 23.01.2018, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:07 Stanislav GALIJEV - 6:4
     
    45:07
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně studená sprcha pro hosty! Po neuznané brance nyní vstřelil STANISLAV GALIJEV velice šťastný gól, když nastřelil hostujícího obránce, od kterého se puk dostal přes rameno Sorokina a ten už ho nedokázal zastavit před brankovou čárou. Asistence: Andrej Markov, Vladimir Tkačov.
    41:14 Andrej MARKOV - 5:4
     
    41:14
    Kazaň vstřelila branku!
    A je tady další obrat! Nyní se opět váha přelívá na stranu domácího týmu! ANDREJ MARKOV vypálil tvrdou střelu, kterou Sorokin neviděl nejlépe, jelikož mu skvěle stínil domácí hráč, který poté vyskočil a puk skončil v síti.
    35:28 Jiří SEKÁČ - 4:4
     
    35:28
    Kazaň vstřelila branku!
    A opět je vyrovnáno! Dnes vidíme opravdu skvělý zápas, který přinesl už osm branek. Po velké chybě hostujícího obránce se k puku dostal Anton Lander, který ho přihrál volnému JIŘÍMU SEKÁČOVI a ten propálil Ilja Sorokina! Asistence: Anton Lander.
    31:39 Maxim ŠALUNOV - 3:4
     
    31:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je tady další obrat a nyní jde CSKA Moskva do vedení! Ve hře 4 na 4 hosté sevřeli domácí a po prudké přihrávce se do střely opřel MAXIM ŠALUNOV, který zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Michail Naumenkov, Alexej Marčenko.
    28:15 Greg SCOTT - 3:3
     
    28:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva si v dnešním utkání drží 50% úspěšnost přesilových her a srovnává na 3:3! Nejprve Robinson vypálil od modré čáry, kde následně vyrazil jeho pokus Garipov přesně ke GREGOVI SCOTTOVI, který využil poloprázdné brány a dorazil do ní kotouč. Asistence: Mat Robinson, Arťom Blažijevskij.
    23:21 Alexandr BURMISTROV - 3:2
     
    23:21
    Kazaň vstřelila branku!
    Glinkin předal puk ALEXANDRU BURMISTROVI a ten tvrdou střelou do pravé šibenice poslal domácí opět do vedení! Asistence: Anton Glinkin.
    16:52 Vladimir TKAČOV - 2:2
     
    16:52
    Kazaň vstřelila branku!
    A opět je vyrovnáno! Justin Azevedo vypálil velmi tvrdou střelu, kterou Ilja Sorokin vyrazil nad sebe a do puku se z voleje opřel VLADIMIR TKAČOV, který tak využil přesilovou hru 5 na 3. Asistence: Justin Azevedo, Andrej Markov.
    13:26 Maxim ŠALUNOV - 1:2
     
    13:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí stav utkání a vedou 2:1! Kirill Kaprizov posunul puk za sebe, kde si najížděl MAXIM ŠALUNOV a ten střelou k levé tyči otáčí výsledek a posílá Moskvu do vedení! Asistence: Kirill Kaprizov.
    11:27 Sergej ŠUMAKOV - 1:1
     
    11:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po nudném začátku je vyrovnáno! SERGEJ ŠUMAKOV dostal precizní přihrávku z levé strany a poté zakončil přesně k pravé tyči! CSKA tak už po třinácti vteřinách využívá přesilovou hru. Asistence: Maxim Šalunov, Kirill Kaprizov.
    08:39 Anton LANDER - 1:0
     
    08:39
    Kazaň vstřelila branku!
    Ovšem z ničeho je najednou gól a Kazaň jde do vedení! Jiří Sekáč krásně bekhendem našel před bránou ANTONA LANDERA, který vystřelil přesně k pravé tyči a poslal domácí do vedení! Asistence: Jiří Sekáč, Alexandr Burmistrov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 9. Lander (Sekáč, Burmistrov), 17. Tkačov (Azevedo, Markov), 24. Burmistrov (Glinkin), 36. Sekáč (Lander), 42. Markov, 46. Galijev (Markov, Tkačov) – 12. Šumakov (Šalunov, Kaprizov), 14. Šalunov (Kaprizov), 29. Scott (M. Robinson, Blažijevskij), 32. Šalunov (Naumenkov, Marčenko)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Markov (A), Manuchov, Tokranov, Jarullin, Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov – Azevedo, Lander, Sekáč – Galijev, Klinkhammer, Tkačov – Lukojanov, A. Potapov, Obuchov (A) – Burmistrov, Svitov (C), Glinkin.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (46. L. Johansson) – M. Robinson, Blažijevskij, Naumenkov, Marčenko, Ar. Sergejev, Pašnin, Ožiganov (A) – K. Petrov, Ljubimov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – V. Žarkov, Scott (A), Platt – Okulov, Kuzmenko, Světlakov – Popugajev.

    Rozhodčí: Antonin Jerabek, Maxim Sidorenko – Ivan Sazonov, Alexander Sysuyev
    bahis siteleri