Novosibirsk – Toljatti 2:0 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Ufa – Jokerit 4:5 (1:3 po s.n.)
Nižněkamsk – HC Slovan 5:1 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 6:4 (kon.) | Soči – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 23.01.2018, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké pozdní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu ruská KHL a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Neftěchimik Nižněkamsk a HC Slovan Bratislava. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Domácí Neftěchimik Nižněkamsk je v tabulce Východní konference na třetím místě se ziskem jednadevadesáti bodů a už má jisté vyřazovací boje. Svou pozici ale může ještě vylepšit, na první místo ztrácí pouhé tři body, takže mají hokejisté tohoto týmu motivaci a ještě v základní části o co hrát. Hokejisté Nižněkamsku mají nyní třízápasovou domácí šňůru, kdy získali plný počet bodů. Nejprve zvítězili 1:0 nad nad CSKA Moskva, poté přišla výhra 3:1 nad Podolskem a naposledy rozjetý Neftěchimik srazil 3:2 finský Jokerit. Další domácí utkání ho tak čeká proti bratislavskému Slovanu, který už nemá o co hrát. Budou se hráči Nižněkamsku radovat počtvrté v řadě?
     
    HC Slovan Bratislava

    Hosté z HC Slovan Bratislava jsou v Západní konferenci na předposlední, tedy dvanácté příčce a získali dosud pětapadesát bodů. Čtyři zápasy před koncem základní části jsou tak už bez šance proniknout do play-off. Nepomohla tomu ani zlepšená forma posledních utkání. Body, které Bratislavané zbytečně ztráceli v průběhu celé sezóny, tak nyní chybí. Podruhé za sebou tak budou ve vyřazovacích bojích chybět. Slovan dokázal v pátek porazit vládce Východní konference, a sice Kazaň 4:2, v neděli ale padl 3:5 v Ufě. Jak si Bratislavané povedou dnes?
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se spolu oba celky utkaly v září loňského roku, kdy Nižněkamsk na ledě Slovanu zvítězil 4:3 po prodloužení. Kdo se z výhry bude radovat dnes, nám napoví až samotné utkání, které si nenechte ujít.
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (NIZ)
    Andrej Nestrašil (NIZ)


    Jan Buchtele (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Jakub Sedláček (SBA)
    Tomáš Voráček (SBA)
    Lukáš Kašpar (SBA)
    Tomáš Černý (SBA)
    Michal Řepík (SBA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: An. Makarov (I. Ježov) – Piganovič (C), E. Gustafsson, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov (A), Volgin, Fazylzjanov – Filatov, R. Hanzl, Sexton (A) – Everberg, Jeglič, Chajrullin – Bikmullin, Jakimov, Avcin – Porjadin, P. Kulikov, Arkalov.

    HC Slovan Bratislava: J. Sedláček (Štěpánek) – Meszároš (C), Sersen (A), Bačík, Després, Černý, T. Voráček, Hedera – J. Mikúš (A), Boychuk, Řepík – Co. Genoway, Hrnka, Garbutt – M. Sloboda, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Šerbatov, Réway – Sádecký.

    Rozhodčí: Ibatulin, Kislov – Palej, Šeljanin.
     
    Halou v Nižněkamsku už zní slovenská hymna.
     
    A nyní už domácí hymna, tedy Ruské sborné.
     
    A jelikož Nižněkamsk leží v republice Tatarstán, ještě si vyslechneme hymnu Tatarstánu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Hned po úvodním vhazování se domácí hráči natlačili před Sedláčka, kde v jeho těsné blízkosti střílel Robin Hanzl a český brankář ve službách Slovanu si tak připisuje první zákrok.
     
    00:39
    Hosté se poté dostali před branku Nižněkamsku, ale záhy o kotouč přišli a směrem dopředu se řítil Žiga Jeglič. Jeho následná střela ale zamířila mimo tři tyče.
     
    01:08
    Šerbatov poslal v obranném pásmu kotouč do ochranné sítě a hra je přerušena. Vhazovat se tak bude po pravé ruce Jakuba Sedláčka.
     
    01:15
    Domácí jsou hodně aktivní a to vyústilo v další šanci. Pavel Porjadin se dostal těsně před Sedláčkem k teči a brankář Slovanu se tak musel znovu ve svém brankovišti otáčet.
     
    01:28
    Bačík inkasuje dvě minuty za krosček a domácí si tak zahrají jako první v tomto utkání přesilovou hru.
     
    02:18
    Hráči Nižněkamsku se už uhnízdili v pásmu Slovanu a na Sedláčka šla další střela. Poté se hosté osvobozují a kotouč posílají až před Makarova.
     
    02:19
    Další vyloučení hostů. Garbutt dostává dvě minuty za vražení na hrazení a domácí budou hrát ve dvojnásobné přesile.
     
    02:37
    Hosté se zatím velmi dobře brání a znovu vyhodili kotouč do bezpečí. Následně pak střídají svou unavenou trojici hráčů.
     
    02:59
    Před Sedláčkem vznikla skrumáž a poté raději přerušil hru před dotírajícími útočníky Nižněkamsku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:15
    Z prostoru mezi kruhy střílel Sexton, ale Sedláček byl připraven. Následně pak na něho mířil další projektil z hole Robina Hanzla a nyní už po svém zákroku raději znovu přerušuje hru.
     
    03:28
    Bačík je už na ledě a hosté jsou ve čtyřech hráčích. Nyní bude pokračovat už klasická přesilová hra pro Nižněkamsk.
     
    03:47
    Znovu se hosté ubránili útoku domácích. Jenže nedokázali poslat kotouč pryč z pásma a stále tak čelí střelám Nižněkamsku.
     
    04:19
    Garbutt už je také na ledě a po delší době jsou hosté v plném počtu.
     
    05:06
    Sedláček posunul kotouč podél mantinelu, kde si ho převzali jeho spoluhráči a míří tak do další útočné akce.
     
    05:24
    První zákrok si připisuje brankář Makarov. Z levé strany se na něho přiřítil Eliezer Šerbatov a střelou z levého kruhu prověřil jeho pozornost. Domácí brankář uspěl.
    05:24 Šerbatov z levého kruhu prověřil pozornost Makarova.
     
    05:52
    Z rychlého protiútoku se ale do střely kousek před Jakubem Sedláčkem opřel Pavel Porjadin a znovu tak musel brankář bratislavského Slovanu zakročit.
     
    06:45
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    06:50
    Vhazovalo se v pásmu Slovanu, k puku se pak dostal Tomáš Voráček a okamžitě ho posunul směrem dopředu. Slovan tak půjde znovu útočit.
     
    07:24
    Hosté se dokázali ubránit dalšímu útoku rozjetého Nižněkamsku a poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Po chvilce se ale domácí do pásma vrátili zpět a po jejich střele je hra opět přerušena.
     
    07:58
    Ilja Arkalov číhal před brankou hostů, ale nikdo z jeho spoluhráčů mu neposlal puk, takže se akce Neftěchimiku nekonala. Místo toho otáčejí směr hry na druhou stranu Slovanisté.
     
    08:46
    Tomáš Voráček udržel kotouč před Makarovem, ale nakonec o něj stejně přišel. Hosté se tak musejí vracet zpět, neboť do jejich teritoria směřují znovu hráči Nižněkamsku.
     
    09:28
    A před Sedláčkem se zjevil znovu jeho krajan Robin Hanzl, který ale nedokázal procpat kotouč za jeho záda.
     
    10:34
    Nyní akce střídala akci, na obou stranách byly k vidění střely na branku, ovšem ani jedna z nich se neujala.
     
    11:21
    Slovan po ubránění svého dvojnásobného oslabení ožil a pomalu začíná domácím sekundovat. Nyní se dostal do další akce řed brankou Nižněkamsku, ale i Makarov byl pozorný.
     
    11:59
    Arkalov z pravé strany zakončoval bekhendem, Sedláček vyrazil kotouč daleko před sebe a následná střela od modré čáry z hole Ogurcova skončila na pozorné obraně.
     
    12:43
    Dmitrij Ogurcov se dostal ke střele z pravého kruhu, obranným zákrokem ale pomohl Sedláčkovi Patrik Bačík a akci Neftěchimiku zastavil. Hra je poté přerušena. Sedláček odražený kotouč raději podržel.
     
    13:05
    Do následné akce se na druhé straně dostali hosté z Bratislavy. Ale střela Marka Slobody zamířila jen do připravené lapačky Makarova, který okamžitě puk posílá zpět do hry.
     
    13:57
    Domácí se neprotlačili do útočného pásma a na druhé straně se rodila akce tři na jednoho. Nakonec se ale hráči Nižněkamsku stačili vrátit zpět a nic takového jejich obrana nedovolila.
     
    14:25
    Stále mají více ze hry Nižněkamští, ti se znovu lehce probili do útočného pásma, střela Sextona ovšem zamířila hodně vysoko nad Sedláčkovu branku.
     
    15:03
    V další šanci se ocitl Eliezer Šerbatov, po jeho ráně musel vytasit přesný zákrok Makarov, jenž notně podržel svůj tým. Moc nechybělo a Slovan mohl jít do vedení.
     
    16:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hned na to ale přišla akce na straně domácích a ti vedou o jednu branku. Nikita Filatov vyslal do úniku z levé strany ROBINA HANZLA, jenž si sjel až do prostoru před Jakubem Sedláčkem a svou bekhendovou střelou poslal puk za jeho záda – 1:0. Nižněkamsk se tak ujímá vedení. Asistence: Nikita Filatov a Erik Gustafsson.
    16:09 Robin HANZL - 1:0
     
    16:09
    Celou situaci ale ještě posuzuje videorozhodčí. Hostům se zřejmě nelíbilo postavení hráče v brankovišti. Uvidíme, jak to dopadne.
     
    16:09
    Branka platí, Robin Hanzl se tak jako první zapsal do listiny dnešních střelců.
     
    16:39
    Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko. Nyní se dostali ke kotouči, ale do neutrální zóny ho poslal Sersen a Slovan tak jde střídat celou pětici hráčů.
     
    17:50
    Avcin si nabruslil do blízkosti Sedláčka, jeho střela po zemi byla sražena mimo ohrožení hostující branky. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    18:35
    Hosté se sice dostali do útočného pásma, ale hned na to přišli o kotouč a na opačný konec kluziště se tak nyní dostávají zase hráči domácího celku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Bratislavané vybojovali kotouč a ještě se vydají na steč do útočného pásma.
     
    19:45
    Nic tam ale nevymysleli, kotouč si převzali domácí hráči, kteří se vydávají asi do poslední útočné akce této části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní měli jasnou převahu domácí hráči, i když Slovan chvilkami svému soupeři sekundoval. V sedmnácté minutě otevřel účet dnešního klání český útočník ve službách Nižněkamsku Robin Hanzl, kterého skvěle uvolnil Nikita Filatov. Hanzl poté sjel před Sedláčka a svého krajana prostřelil bekhendem pod jeho levou nohou. Hosté tak ztrácí jeden gól. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:55.
     
    Střely na branku: 23 – 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:59
    Domácí začali úvod druhé třetiny útočně a v pásmu Slovanu založili další akci. Jenže ta se neujala a hned na to mířili na opačnou stranu hosté.
     
    22:46
    Ti se však do zakončení také nedostali a znovu před Sedláčka zamířili hráči Nižněkamsku. Ti ho zasypali dalšími dvěma střelami, ale Sedláček byl na svém místě.
     
    23:29
    Šerbatov je dnes hodně aktivní a dostal se do své už třetí šance před Makarovem. Jeho pohotová střela ale skončila jen na pravém betonu Makarova, který si tak připsal další zákrok.
     
    23:56
    Nižněkamští neudrželi útočné pásmo a sami se z něho prakticky vykázali. Nabídli tak akci Slovanu, který se bleskově přemístil na druhý konec hřiště.
     
    24:18
    Nikita Filatov si sjel na levý kruh a snažil se prostřelit Sedláčka střelou švihem. Brankář hostů byl ale připraven.
     
    24:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se pak do další akce dostali domácí hráči a je z toho druhá branka. ROBIN HANZL se prosadil těsně před Sedláčkem a znovu ho dokázal prostřelit. Je to už jeho druhý přesný zásah v tomto duelu – 2:0. Asistence: Nikita Filatov a Dan Sexton.
    24:43 Robin HANZL - 2:0
     
    25:42
    Žiga Jeglič dostává dvě minuty za podražení a Slovan si zahraje přesilovou hru.
     
    26:51
    Domácí se dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Slovan se tak zatím k pořádné přesilovkové střele, která by Makarova ohrozila, nedostali.
     
    27:18
    Ryan Garbutt střílel z pravého kruhu a Makarov si připsal pohotový zákrok. Rázem pak poslal puk do bezpečí.
     
    27:42
    Domácí jsou už v plném počtu.
     
    28:09
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    29:59
    Mikúš založil z levé strany akci Slovanu, ale následně pak střílející spoluhráč branku domácích netrefil.
     
    30:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do tříbrankového náskoku. Střelu Brynceva tečoval před Jakubem Sedláčkem PAVEL PORJADIN a ten se poté nemýlil. Puk znovu skončil v brance Slovanu, který už prohrává o tři branky – 3:0. Asistence: Pavel Kulikov a Alexandr Bryncev.
    30:32 Pavel PORJADIN - 3:0
     
    32:01
    Hosté se snažili o kontaktní branku, ale střela Šerbatova zamířila mimo tři tyče.
     
    32:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    No a na druhé straně přichází další domácí zářez. ALEXANDR AVCIN si sjel kousek na levý kruh a dělovkou pak propálil Sedláčka – 4:0. Asistence: Rafael Bikmullin.
    32:20 Alexandr AVCIN - 4:0
     
    32:20
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Jakub Sedláček, přichází Jakub Štěpánek.
     
    33:16
    Rozhozený Slovan nedokázal založit další akci a puk končí v moci domácích hráčů, kteří se zase dostávají lehce do útočného pásma.
     
    34:11
    Jakub Štěpánek si poprvé sáhl na puk a hned z toho byl přesný zákrok. Následně pak je hra přerušena. Začínat se bude až po krátké pauze, kterou je komerční přestávka.
     
    35:10
    Chajrullin dostal nabito kousek před hostující brankou a napřáhl se k tvrdé střele. Ale ta za zády Štěpánka nekončí. Hostující brankář si připsal další zákrok a přerušil hru.
     
    36:16
    Boychuk už byl dlouho na ledě a nabídnutý puk nakonec minul, neboť odcházel střídat. Na ledě jsou tak čerstvé síly.
     
    36:53
    Sexton poslal puk Robinu Hanzlovi, který se dostal ke střele, ale Štěpánkovi pomohla obrana Slovanu a k hattricku tak českého útočníka nepustila.
     
    37:19
    Hedera zachytil kotouč po střele domácích a poslal ho do středního pásma. Hosté tak mohou projít na druhou stranu a pokusit se znovu ohrozit domácí klec.
     
    37:45
    Jeglič uspěl při vhazování proti Sádeckému a domácí se tak uhnízdili v hostujícím pásmu. Jenže o puk přišli a před branku Makarova míří zase Slovan.
     
    38:15
    Bačík poslal puk Šťastnému, jeho střela ale mířila úplně mimo.
     
    38:40
    Damir Šaripzjanov střílel od modré čáry, ale trefil jen připravený beton Jakuba Štěpánka, který tak podržel svůj tým.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Garbutt z pravé strany střílel na branku Nižněkamsku, ale přes Šaripzjanova to nevyšlo. Domácí jdou ještě do útoku.
     
    39:56
    Ještě dobrá příležitost pro Nižněkamsk. Arkalov se ocitl tváří v tvář Štěpánkovi, český brankář ale uspěl. Byl to tak jeho poslední zákrok v této části hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní v jejím začátku přidal druhou branku svého týmu i svou Robin Hanzl a dostal tak domácí do dvoubrankového náskoku. Po něm ještě přidali další branky Pavel Porjadin a Alexandr Avcin a hosté tak před třetí třetinou, která začne přibližně v 18:45, prohrávají už o čtyři góly.
     
    Střely na branku: 11 – 6
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Z levé strany vyslal střelu Andrej Meszároš, ale Makarov chytil puk do své lapačky a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:38
    Toto utkání sleduje 3 740 diváků.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Zach Boychuk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:24
    Erik Gustafsson střílel od modré čáry a na teč před Štěpánkem byl připravený Robin Hanzl, který ale svého krajana nepřekonal.
     
    41:39
    Další rána od modré čáry, kterou vyslal Damir Šaripzjanov a Štěpánek byl mezi třemi tyčemi znovu pozorný. Hosté se pak vzápětí dokázali osvobodit.
     
    42:17
    Další pěkná kombinace před brankou Slovanu, ale z pravé strany poloodkrytou branku minul Dennis Everberg.
     
    42:49
    Boychuk je už na ledové ploše a Slovan je kompletní.
     
    43:17
    Žiga Jeglič se ocitl na pravé straně a poté svou střelou pak poslal puk na beton Jakuba Štěpánka. Proti bývalému klubu se tak slovinský útočník neprosadil.
     
    44:01
    Slovan hrál v šesti a hostující lavička tak inkasuje trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Další přesilovka pro domácí tým.
     
    45:18
    Hosté se zatím velmi dobře brání a nepustili hosty do výraznějšího zakončení. Nyní zastavil hru Štěpánek dalším zákrokem a hra je přerušena.
     
    45:35
    Garbutt zbytečně oslabuje svůj tým a posílá Slovan do tří. Domácí si tak zahrají další dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    45:50
    Před brankou Slovanu vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Jakub Štěpánek, který kotouč ukryl pod svojí lapačkou a znovu raději hru přerušil.
     
    46:01
    Hosté jsou už ve čtyřech.
     
    46:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Už v klasické početní výhodě se domácí prosazují a jdou do pětigólového náskoku. NIKITA FILATOV dostal přihrávku těsně před hostující branku a poté svou střelou švihem poslal kotouč za Štěpánkova záda – 5:0. Asistence: Dan Sexton.
    46:03 Nikita FILATOV - 5:0
     
    46:54
    Domácí tak mají dostatečný náskok na to, aby své vedení udrželi až do konce. Samozřejmě se může ještě stát cokoli, ale vzhledem k tomu, jak jsou hráči Nižněkamsku aktivní a v obraně pozorní, je zřejmé, že si připíší tři body.
     
    47:47
    Před brankou domácích hosté nic nevymysleli a rázem tak přišli o kotouč. Před Štěpánkem pak nadvakrát zachytil střelu Volgina, jeho druhou střelu zastavil efektním semaforem a znovu zastavil hru.
     
    48:24
    Hráči Slovanu znovu prošli do útočné třetiny, ale opět se v ní příliš dlouho neohřáli. Další akce z jejich strany se tak nekonala.
     
    49:11
    Nikita Filatov pálil z dobré pozice před brankou Slovanu, ale jeho rána zamířila jen vysoko nad Štěpánkovu klec.
     
    49:50
    Za podražení si nyní půjde na dvě minuty odpočinout Dan Sexton a hosté si zahrají další přesilovou hru. Vsítí alespoň čestný úspěch?
     
    49:52
    Réway posílal puk Genowayovi, ale bylo to příliš dlouhé a Slovan se tak sám připravil o útočné pásmo. Poté do kotouče plácl jeden z domácích a ten doletěl až před Štěpánka.
     
    50:37
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovka hostů je využita. TOMÁŠ HRNKA dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a poté svou lehkou střelou poprvé skóruje za hostující celek a připravuje tak Makarovova o jeho čisté konto – 5:1. Asistence: Simon Després a Colby Genoway.
    50:37 Tomáš HRNKA - 5:1
     
    52:12
    Sádecký uvolnil Eliezera Šerbatova, který se z levé strany dostal ke střele. Makarov ji ale dokázal pokrýt a hned na to poslal puk mezi své spoluhráče.
     
    52:47
    Juraj Mikúš střílel z vrcholu levého kruhu a do zákroku musel jít znovu Makarov, který svým pravým betonem vyrazil puk do bezpečí.
     
    53:18
    V útočném pásmu se nyní ocitli opět domácí hráči, tam střelu z úhlu vyslal Dan Sexton, ale teč Avcina mezi betony Štěpánka neprošla.
     
    54:35
    Kulikov střílel z otočky na branku Slovanu, poté se kotouč odrazil k Volginovi, ale jeho přízemní střela pak skončila jen na betonu Jakuba Štěpánka.
     
    55:42
    Domácí se už nikam neženou a spíše jen kontrolují hru. Hosté už vědí, že takový náskok nedoženou a také se do bezhlavých akcí nepouštějí.
     
    56:36
    Nižněkamští se znovu ubránili střele hostů a namířili si to znovu do útočného pásma. Jenže se sami vykázali a hosté tak jdou zase do útoku.
     
    57:13
    Hedera zastavil rozjetého Robina Hanzla, který se tak do zakončení před Makarovem nedostal.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Boris Sádecký se snažil probít až před Makarova, ale obránce domácích byl u puku dříve a odehrál ho do bezpečí.
     
    58:52
    Hecl zachytil puk v obranné třetině a hned ho vyvezl do středního pásma a hosté jdou ještě útočit v závěru této části hry.
     
    59:24
    Chajrullin vystřelil na Štěpánka a ten si připsal další zákrok. Po něm hned kotouč rozehrál a poslal svůj tým ještě do útoku.
     
    59:55
    Hala v Nižněkamsku je na nohou a už slaví dnešní výhru svého celku. Slovan už jen zápas dohrává s pukem na svých hokejkách.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Nižněkamsk vítězí přesvědčivě 5:1 a stále tak mají domácí hokejisté šanci vyhrát Východní konferenci. Zbývá jim odehrát dvě utkání a na první Kazaň ztrácejí jediný bod. Hosté naopak pouť základní části pomalu končí a připravují se na konec sezóny.
     
    Střely na branku: 48 – 15
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (NIZ) 2+0, 5 střel, čas na ledě 16:06

    Československá stopa v utkání

    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:54
    Tomáš Černý (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:59
    Michal Řepík (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:56
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:20:58)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. R. Hanzl (Filatov, E. Gustafsson), 25. R. Hanzl (Filatov, Sexton), 31. Porjadin (P. Kulikov, Bryncev), 33. Avcin (Bikmullin), 47. Filatov (Sexton) – 51. Hrnka (Després, Co. Genoway)


    Neftěchimik Nižněkamsk: An. Makarov (I. Ježov) – Piganovič (C), E. Gustafsson, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov (A), Volgin, Fazylzjanov – Filatov, R. Hanzl, Sexton (A) – Everberg, Jeglič, Chajrullin – Bikmullin, Jakimov, Avcin – Porjadin, P. Kulikov, Arkalov.
    HC Slovan Bratislava: J. Sedláček (33. Štěpánek) – Meszároš (C), Sersen (A), Bačík, Després, Černý, T. Voráček, Hedera – J. Mikúš (A), Boychuk, Řepík – Co. Genoway, Hrnka, Garbutt – M. Sloboda, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Šerbatov, Réway – Sádecký.

    Rozhodčí: Ibatulin, Kislov – Palej, Šeljanin

    Diváci: 3 740
    bahis siteleri