Kunlun – Chabarovsk 1:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 25.01.2018, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    22:41 Alexej BYVALCEV - 1:3
     
    22:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Druhá přesilová hra Chabarovsku je využita a hosté rázem vedou o dva góly! Od pravého mantinelu poslal Tomáš Zohorna ALEXEJI BYVALCEVOVI, jenž si z boku vybruslil až před Hellberga, za kterého dokázal z bezprostřední blízkosti zasunout kotouč. Asistence: Tomáš Zohorna, Jan Kolář.
    17:16 Alexej BYVALCEV - 1:2
     
    17:16
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka se však hostům povedla na jedničku a Amur tak strhává vedení znovu na svou stranu! Z pravého kruhu vyslal pěknou ránu na Hellberga Tomáš Zohorna. Domácí brankář ji ještě stačil vyrazit, ale kotouč odražený kotouč si na brankovišti našel ALEXEJ BYVALCEV a ze vzduchu jej sklepl do prázdné klece Kunlunu. Asistence: Tomáš Zohorna, Alexandre Picard.
    07:43 Taylor BECK - 1:1
     
    07:43
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Další šanci však již Kunlun proměňuje a začínáme znovu od začátku! TAYLOR BECK se prezentoval výbornou individuální akcí, když mezi kruhy naznačil střelu a poté se stahovačku zbavil padajícího obránce. Následně se ocitl tváří v tvář Metsolovi, pod nímž dokázal puk poslat za brankovou čáru. Asistence: Sergej Pereťagin.
    04:21 Bogdan POTĚCHIN - 0:1
     
    04:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté sice přesilovku využít nedokázali, ale následně se i přesto dostávají do vedení! Kotouč se podél mantinelu dostal až na modrou čáru k Michalu Jordánovi, jenž se nikterak nerozpakoval a ihned vypálil na bránu soupeře. Do jeho rány ještě vložil svou hůl BOGDAN POTĚCHIN, po jehož teči se kotouč zatřepetal v horním rohu domácí svatyně. Asistence: Michal Jordán.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 8. Beck (Pereťagin) – 5. Potěchin (Jordán), 18. Byvalcev (T. Zohorna, Picard), 23. Byvalcev (T. Zohorna, J. Kolář)


    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – N. Chlystov, Pereťagin, A. Kulda, Blacker, Schaus, Järvinen – Beck, DeFazio, Brulé (A) – Kane (C), Lessio, Yip (A) – Rissanen, Chipchura, Ponikarovskij – Squires, Lockhart, O'Donnell.
    Amur Chabarovsk: Metsola (44. Alikin) – J. Kolář (A), Kondratěv, Turbin, Jordán, Aťušov (C), Chabarov, Karmaškov – Potěchin, Byvalcev, O. Li (A) – Picard, Rasskazov, T. Zohorna – Vj. Ušenin, Gorškov, Vl. Ušenin – Dědunov, Beljakov, Frolov – Klopov.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 2 182
    bahis siteleri