Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
Detva – Banská Bystrica 6:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
HK Nitra
sk Neděle 04.02.2018, 16:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 David PACAN - 2:5
     
    56:50
    Košice dali gól!
    Tak napokon predsa. Aktivita Košíc bola odmenená druhým gólom v zápase. DAVID PACAN odviedol v útočnom pásme skvelú prácu, po ktorej sa ešte puk dostal k nemu, a tak upravil kanadský center na 2:5. Asistencie: Ladislav Nagy, Patrik Koch.
    40:55 Justin KOVACS - 1:5
     
    40:55
    Nitra dala gól!
    Úvodná minúta tretej tretiny prináša piaty presný zásah v podaní Nitry. Na pravom krídle teraz dostal množstvo priestoru JUSTIN KOVACS, a tak to využil a prestrelil Lundströma. Asistencia: Jameson Milam.
    23:35 Cody BRADLEY - 1:4
     
    23:35
    Nitra dala gól!
    Už je to opäť o tri góly. Nitra sa v pásme ocitla s tromi korčuliarmi a rýchla prihrávka pred bránku napokon priniesla štvrtý presný zásah Corgoňov. Pred Lundströmom uspel CODY BRADLEY. Asistencie Jakub Ručkay, Mitch Versteeg.
    22:29 Peter BOLTUN - 1:3
     
    22:29
    Košice dali gól!
    Košičania dnes hrajú bez siedmich hráčov základnej zostavy, a tak by mohol byť prípadný kľúč úspechu ukrytý v početných výhodách. Východniari využili hneď tú prvú, o čo sa postaral dorážkou z predbránkového priestoru PETER BOLTUN. Asistencie: Michel Miklík, Eduard Šedivý.
    17:49 Michal KRIŠTOF - 0:3
     
    17:49
    Nitra dala gól!
    Dominancia Corgoňov pokračuje. Košičania sa dostali do pásma, avšak o puk ich pri mantineli pripravil Paulovič. Ten vzáptí založil útočnú akciu Nitry, pričom na jej konci stál MICHAL KRIŠTOF. Asistencie: Matej Paulovič, Branislav Mezei.
    12:52 Judd BLACKWATER - 0:2
     
    12:52
    Nitra dala gól!
    Nitra má zatiaľ dnešný zápas pod kontrolou a pridáva aj druhý presný zásah. Košičania sa najskôr dokázali oslobodiť, avšak Corgoni sa pred Habala rýchlo vrátili a zásluhou JUDDA BLACKWATERA upravili na 0:2. Asistencie: Jameson Milam, Justin Kovacs.
    08:49 Karol CSÁNYI - 0:1
     
    08:49
    Nitra dala gól!
    Hralo sa vo vysokom tempe, čo využila Nitra na strelenie úvodného gólu. Nitrania sa usadili pred Habalom, ktorý sa všemožne snažil, puk už ale zachytiť nedokázal. Presadil sa KAROL CSÁNYI. Asistencia: Juraj Šiška.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 23. Boltun (Miklík, Šedivý), 57. Pacan (Nagy, Koch) – 9. Csányi (Šiška), 13. Blackwater (J. Milam, Kovacs), 18. Krištof (Paulovič, Mezei), 24. Bradley (J. Ručkay, Versteeg), 41. Kovacs (J. Milam)


    HC Košice: Habal (18. Lundström) – Kessel, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Ovčačík, Novotný – Miklík, Pacan, Nagy (C) – Koyš, Hovorka (A), Šoltés – Klíma, Boltun, Jenčík (A) – Hričina, Vrábeľ, Petráš
    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei (C), T. Milam, Ordzovenský, J. Milam (A), Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – Paulovič, Krištof (A), H. Ručkay – Blackwater, Slovák, Kovacs – J. Ručkay, Bradley, Macík – Csányi, Šiška, Rzavský

    Rozhodčí: Stano, Kubuš – Výleta, Smrek
    bahis siteleri