HC Litvínov – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 05.03.2018, 15:15 • Chomutovská aréna • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    49:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Černý udělal chybu před vlsntí brankou, Havránek mu puk vystihl a posunul kotouč za sebe TOMÁŠI KRČOVI, který se s ničím nemazal a poslal puk do sítě. Asistence: Marek Havránek a Ondřej Tománek.
     
    42:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti prošli do útoku, ale situace nevypadal moc nadějně. Nakonec se sražená přihrávka dostala na hůl JIŘÍHO BENEŠE, který z vrcholu kruhů zakončil a vyrovnal. Asistence: Jakub Štochl a Vít Seemann.
     
    36:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štochl přihrál JAKUBU BAIEROVI před branku, kde mladý forvard nejprve vůbec netrefil puk, ale potom si vzal puk znova a přehodil Ochmana s cinknutím o horní tyčku. Asistence: Jakub Štochl.
     
    31:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čmiel vyhrál buly na Michálka, který podél modré našel spoluhráče a střelce PAVLA MATĚJE, který ránou z velké dálky nedal Skokanovi šanci a zvýšil na rozdíl dvou gólů. Asistence: Jakub Michálek, Matouš Čmiel.
     
    00:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je smolný začátek. Mežnar otáčel hru, ale za vlastní modrou upadl, takže opět útočili hosté. Konderla posunul na MATOUŠE ČMIELA, jenž zkoušel z nulového úhlu Skokanovu pozornost, což se ukázalo jako ideální řešení, protože puk u bližší tyčky propadl do brány. Asistence: Patrik Konderla.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 37. Baier (Štochl), 43. Beneš (Štochl, Seemann) – 1. Čmiel (Konderla), 32. Matěj (Michálek, Čmiel), 50. Krč (Havránek, Tománek)


    Piráti Chomutov: Skokan (Pěkný) – Ferbas, Seemann, Zeman, Beneš, Jarý, Štochl – Černý, Baier, Vjačka, Hofrichter, Jaroš, Lobodowski, Mežnar, Pech, Brandner.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Weber, Radzienciak, Bulava, Konderla, Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Tománek, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Rybnikár, Stebel, Čmiel.

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Kopáč
    bahis siteleri