HC Litvínov – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 05.03.2018, 15:15 • Chomutovská aréna • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    58:58
    Oddechový čas pro hosty.
    Davidu Kočímu se trest nelíbí, takže sudímu něco vysvětluje.
    Skokan bude zpátky v brance.
     
    58:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jarý – 2 min., krosček).
     
    58:36
    Skokan na lavičce a Piráti v šesti proti pěti!
     
    58:36
    Oddechový čas pro domácí. Skokan zatím stojí na ledě. Hlavní trenér David Kočí, jenž má zkušenosti z NHL, urputně maluje poslední akce na tabuli.
     
    55:45
    Teď musí Třinečtí děkovat! Lobodowski se proháčkoval mezi beky a předložil puk Mežnarovi, který ale zprostoru mezi kruhy selhal. Poté se přímka mezi hráči opakovala, tentokrát Semman posunul na Mežnara, jehož opět vychytal Ochman. Mladý Pirát měl na holi dvě vyrovnání.
     
    53:22
    Lobodowski uháněl sám na bránu, měl obránce za sebou... Bránící hráč spadl a chomutovského forvarda přidržel, nakonec ho ale pustil, což však nic neznamenalo, protože se do zakončení Lobodowski nedostal. Sudí je v klidu.
     
    49:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Černý udělal chybu před vlsntí brankou, Havránek mu puk vystihl a posunul kotouč za sebe TOMÁŠI KRČOVI, který se s ničím nemazal a poslal puk do sítě. Asistence: Marek Havránek a Ondřej Tománek.
     
    48:49
    Z dalšího souboje u zadního mantinelu se puk dostal až na hůl Baiera, jenž byl úplně sám mezi kruhy, ale na Ochmana si nepřišel.
     
    45:17
    Lobodowski vyrazil do útoku, celou dobu měl za zády Havránka, který mu ale nechal velký prostor, takže se mladý forvard domácích dostal do zakončení. To však nemělo dostatečnou razanci, takže si s ním poradil Ochman.
     
    42:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti prošli do útoku, ale situace nevypadal moc nadějně. Nakonec se sražená přihrávka dostala na hůl JIŘÍHO BENEŠE, který z vrcholu kruhů zakončil a vyrovnal. Asistence: Jakub Štochl a Vít Seemann.
     
    38:29
    Piráti udělali velkou chybu v obraně, čehož chtěl využit Havránek. Jel sám na bránu, zkoušel kličku do forhendu, ale Skokan zabránil postupujícímu kotouči do branky položenou rukou. Celek domácích teď může děkovat jenom maskovanému muži!
     
    36:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štochl přihrál JAKUBU BAIEROVI před branku, kde mladý forvard nejprve vůbec netrefil puk, ale potom si vzal puk znova a přehodil Ochmana s cinknutím o horní tyčku. Asistence: Jakub Štochl.
     
    34:56
    Černý nejprve trefil hráče, poté jeho ránu jenom ztlumili, což nezabránilo, aby puk dojel až k Mežnarovi. Ten dělal kličku do protipohybu gólmanovi, už to vypadalo nadějně, ale přiletěli obránci hostů, kteří mu jakékoliv zakončení znemožnili.
     
    32:55
    Tohle byla nenápadná akce, ale hodně nebezpečná. Brandner od modré čáry posunul zpátky do třineckého pásma, kde byl zapomenutý Jaroš, ten však bekhend zamířil jenom do Ochmana.
     
    31:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čmiel vyhrál buly na Michálka, který podél modré našel spoluhráče a střelce PAVLA MATĚJE, který ránou z velké dálky nedal Skokanovi šanci a zvýšil na rozdíl dvou gólů. Asistence: Jakub Michálek, Matouš Čmiel.
     
    24:36
    Hofrichter má v kapse magnet. Znovu se k němu dostal odražený puk, toho však mladý útočník nevyužil, protože z levého kruhu, kde byl skoro sám, přestřelil.
     
    21:19
    Oceláři mohli jít dva na jednoho, ale Havránkovi přihrávku do prázdné zastavil obětavý obránce, který položil hůl. Nakonec se puk dostal opět na třineckou hůl, z které vyšel projektil na Skokana.
     
    19:32
    Vjačka šel sám na dva obránce, což se mu se štěstím povedlo, protože mu puk vyplaval do jízdy. Na zakončení už ale neměl dostatek času.
     
    17:31
    Lobodowského rána měla dobrý směr, Jaroš výborně clonil, ale puk skončil jenom na zadním mantinelu. To byla škoda pro Piráty.
     
    16:53
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Čmiel – 2 min., podražení).
     
    16:21
    Jarý zkoušel dvakrát nahazovat, ale pokaždé mu snažení znemožnil obránce hostů. V pokračující akci se k dorážce tlačil Černý, jenž na hranici brankoviště netrefil puk. Signalizovaná výhoda, bude se vylučovat.
     
    00:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je smolný začátek. Mežnar otáčel hru, ale za vlastní modrou upadl, takže opět útočili hosté. Konderla posunul na MATOUŠE ČMIELA, jenž zkoušel z nulového úhlu Skokanovu pozornost, což se ukázalo jako ideální řešení, protože puk u bližší tyčky propadl do brány. Asistence: Patrik Konderla.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 37. Baier (Štochl), 43. Beneš (Štochl, Seemann) – 1. Čmiel (Konderla), 32. Matěj (Michálek, Čmiel), 50. Krč (Havránek, Tománek)


    Piráti Chomutov: Skokan (Pěkný) – Ferbas, Seemann, Zeman, Beneš, Jarý, Štochl – Černý, Baier, Vjačka, Hofrichter, Jaroš, Lobodowski, Mežnar, Pech, Brandner.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Weber, Radzienciak, Bulava, Konderla, Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Tománek, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Rybnikár, Stebel, Čmiel.

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Kopáč
    bahis siteleri