Buffalo – Calgary 1:5 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 08.03.2018, 04:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Derek STEPAN - 1:2
     
    59:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká rána pro domácí. Hned po vhazování šel kotouč ke Kellerovi, jenž si vyjel k modré čáře a následně přihrávkou mezi kruhy oslovil DEREKA STEPANA. Zkušený útočník na nic nečekal a rychlou střelou nad rameno gólmana překonal bezmocného Markströma. Asistence: Clayton Keller, Brendan Perlini.
     
    45:06
    Až nyní to vypadalo nadějně. Po přihrávce zprava se kotouč dostal k dobře postavenému Mottemu. Jeho zakončení do odkryté brány však zablokovala hokejka bránícího hráče.
     
    39:34
    Jenže přesilová hra Vancouveru je brzy u konce. Henrik Sedin (VAN) si pomohl hákováním.
     
    38:56
    Akce Arizony zastavena vyloučením. Nick Cousins (ARI) je potrestán za vysokou hůl.
     
    32:33
    Brad Richardson dostal výbornou přihrávku mezi kruhy a rázem byl sám před domácím brankářem. Toho však potřetí ve této periodě zachránila tyč!
     
    28:46
    Až nyní jsme se dočkali znovu něčeho zajímavějšího. Nahození jednoho z hostů skončilo na konstrukci brány!
     
    24:07
    Neskutečné! Díky dobrému napadání se Vancouver dostal ke kotouči, Leipsic z mezikruží přihrával Virtanenovi, ale ten trochu ze strany netrefil prázdnou bránu.
    19:44 Jussi JOKINEN - 1:1
     
    19:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Zdlouhavá kombinace při hře 6 na 5 nakonec vyústila v bleskovou souhru domácích. Kotouč šel od modré čáry ke Gagnerovi, jenž puk rychle posunul na Leipsica. Ten se nacházel vedle brány, ale přihrávkou oslovil skvěle postaveného JUSSIHO JOKINENA. Finský útočník střílel z předbrankového prostoru mimo dosah Darcyho Kuempera. Asistence: Brendan Leipsic, Sam Gagner.
    18:20 Clayton KELLER - 0:1
     
    18:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Daniel Sedin už se sice vrátil na led, ale o osm vteřin později domácí inkasují. Markström nejprve zaznamenal fantastický zákrok proti Perlinimu, avšak kotouč se odrazil jen pod sedícího Edlera. Toho využil CLAYTON KELLER, jenž puk dorazil za nic netušícího gólmana. Asistence: Brendan Perlini, Derek Stepan.
    17:16 Sutterův únik v oslabení zastavila tyč
     
    17:16
    Domácí šli málem do vedení! Ve dvojnásobném oslabení totiž Edler zablokoval střelu od modré čáry a dopředu tak mohl postupovat Sutter. Jeho bekhendové zakončení zacinkalo o tyčku, vypadalo to na úvodní gól. Nicméně po kontrole u videa bylo zjištěn, že puk nepřekročil brankovou čáru.
     
    16:42
    Velká nepříjemnost pro Canucks. Darren Archibald (VAN) si při napadání nepočínal ideálně a ve výsledku se prezentoval podražením.
     
    16:12
    První vyloučení zápasu. Daniel Sedin (VAN) při návratu zatáhl za záchrannou brzdu a dostává dvouminutová trest za hákování.
     
    12:28
    Do velmi dobré střelecké pozice si sjel Stepan. Hostující forvard si na levém kruhu počkal na Perliniho přihrávku, ale pak vypálil lehce nad břevno brány Jacoba Markströma.
     
    11:03
    Dobrý tlak do brankoviště Jacoba Markströma. Po nahození se u švédského gólmana zjevil Cousins i Martinook, avšak ani jeden z nich kotouč neprotlačil za levý beton.
     
    01:46
    Jussi Jokinen byl teď úplně sám před bránou Darcyho Kuempera. Jenže střela mu nesedla ideálně a hostující gólman stačil zareagovat.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 20. J. Jokinen (Leipsic, Gagner) – 19. Keller (Perlini, Stepan), 60. Stepan (Keller, Perlini)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, D. Pouliot, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, Gudbranson – Leipsic, Horvat, Virtanen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), J. Jokinen – D. Archibald, B. Sutter (A), Motte – Goldobin, Gagner, Boucher.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Ekman-Larsson (A), Demers, Chychrun, Hjalmarsson, Connauton (A), L. Schenn – Perlini, Stepan, Keller – Domi, Dvorak, Fischer – Pánik, Dauphin, J. Archibald – Martinook, Richardson (A), Cousins.

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Devorski,, Heyer
    bahis siteleri