Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (po pr.) | Colorado – Nashville 2:4 (kon.)
Calgary – San Jose 4:7 (kon.) | Anaheim – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Chicago 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 0:3 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Dallas Stars
Sobota 17.03.2018, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:26 Mike HOFFMAN - 3:2
     
    63:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! MIKE HOFFMAN nejprve obdržel přihrávku od Karlssona, ale posléze puk přenechal Mattu Ducheneovi. Ten mu však kotouč vrátil, když jej našel na pravém kruhu. Následná Hoffmanova střela z prvního doteku zapadla přesně ke vzdálenější tyči Bishopovy brány. Asistence: Matt Duchene, Erik Karlsson.
     
    62:06
    Na druhé straně byl u brankoviště osamocený Janmark. Anderson se však stačil přesunout.
     
    61:21
    Dvakrát se do obrovské šance dostali domácí. Jenže Karlsson zblízka netrefil skákavý kotouč a Pageau poté nevyužil přečíslení tří na jednoho.
    58:12 Tyler PITLICK - 2:2
     
    58:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže zničehonic přichází vyrovnání. Anderson sice levým betonem výborně zastavil tečovanou střelu od modré čáry, ale kotouč se odrazil k TYLERU PITLICKOVI, jenž puk z otočky rychle dorazil do odkryté části brány. Anderson se totiž předchozím zákrokem dostal příliš do strany. Asistence: Dan Hamhuis, Jamie Benn.
    56:50 Matt DUCHENE - 2:1
     
    56:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už se však domácí radují! Po Hoffmanově neúspěšné přihrávce se Karlssonovi podařilo vrátit kotouč před bránu. U brankoviště byl připravený MATT DUCHENE, jenž si puk stáhl na bekhend a následně z velkého úhlu zakončil pod břevno Bishopovy brány. Asistence: Erik Karlsson, Mike Hoffman.
     
    56:39
    Strhující okamžiky na obou stranách. Hoffman přihrávkou do jízdy našel Duchenea, který předvedl výbornou kličku, ale poté už akci nedotáhl k zakončení do odkryté části brány.
     
    56:02
    První dva zákroky pro Andersona ve třetí třetině a hned to nebylo nic jednoduchého. Janmark nadvakrát neuspěl z bezprostřední blízkosti.
     
    49:12
    Znovu měl práci Bishop! Duchene totiž obdržel přihrávku k brankovišti a div, že zblízka nepřekonal beton a lapačku hostujícího gólmana.
    42:20 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    42:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se domácím podařilo využít čtyřminutovou přesilovou hru. Chabot kotouč udržel v útočném pásmu a posléze našel volného Dzingela. Ten však nebyl hamižný, když místo střely zvolil přihrávku na MARIÁNA GÁBORÍKA. Slovenský forvard pak z pravého kruhu zakončil za záda přesunujícího se Bishopa. Asistence: Ryan Dzingel, Thomas Chabot.
     
    39:04
    Ben Harpur nyní u mantinelu inkasoval prudká úder holí do oblasti oka. Tyler Pitlick (DAL) dostává trest na 2+2 minuty.
     
    32:55
    Parádně to nyní udělal Zack Smith, který se uvolnil u levého kruhu a stáhl si kotouč na bekhend. Prudké zakončení však ramenem zneškodnil Bishop!
     
    29:48
    Karlsson se skvěle vložil do rozehrávky Dallasu a vynutil si podražení od Dana Hamhuise (DAL). Přesilová hra pro Ottawu.
     
    25:37
    Hostující gólman měl znovu štěstí. Pageau totiž napřáhl ke svižné střele zpoza obránce a byla z toho čtvrtá nastřelená tyč Ottawy!
     
    20:37
    Do výborné pozice si nyní na levé straně útočného pásma vyjel Jean-Gabriel Pageau. Domácí forvard byl rázem sám u Bishopa, nicméně svižnou střelou neuspěl.
     
    16:57
    Neskutečné. Marián Gáborík si sjel mezi kruhy a skvělou pozici využil ve střelu do konstrukce Bishopovy brány. Hostujícímu gólmanovi v tomto oslabení třikrát pomohla tyč.
     
    16:14
    Oběhlo pouhých 59 vteřin a znovu to za Bishopem zvoní. Z téměř stejné pozice jako Hoffman se teď do břevna trefil také Erik Karlsson.
     
    15:15
    Hodně nenápadnou střelu z vrcholu pravého kruhu vyslal Mike Hoffman! Střela rychlým švihem se ale odrazila od břevna!
     
    15:05
    První přesilová hra pro Ottawu. Dvouminutový trest za hákování si odsedí Mattias Janmark (DAL).
     
    11:13
    Mark Borowiecki (OTT) si v útočném pásmu vyšlápl na Pitlicka. To se sice nelíbilo Gregu Paterynovi (DAL), avšak ten v krátké bitce neuspěl. Každopádně jsou oba kohouti penalizováni pětiminutovým trestem.
    10:36 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    10:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace a přesilová hra hostů je využita! Radulov chvíli kombinoval s Klingbergem, načež do hry zapojil také Jamieho Benna. Ten s kotouč užil jen chvíli, když jej z prvního doteku posunul na TYLERA SEGUINA, jenž okamžitou střelou mezi nohy překonal zaskočeného Andersona. Asistence: Jamie Benn, Alexander Radulov.
     
    10:25
    Na lavici hanby usedá Thomas Chabot (OTT). Domácí obránce si při bránění Roussela pomohl sekáním.
     
    02:16
    První zajímavá šance. Tyler Seguin se rozjel do otevřené obrany Ottawy a z vrcholu levého kruhu vyslal jedovatou střelu zápěstím. Anderson připraven!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 43. Gáborík (Dzingel, Chabot), 57. Duchene (E. Karlsson, Hoffman), 64. Hoffman (Duchene, E. Karlsson) – 11. Seguin (Ja. Benn, Radulov), 59. Pitlick (Hamhuis, Ja. Benn)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Chabot, E. Karlsson (C), Harpur, Ceci, Borowiecki, Claesson – Dzingel, Duchene (A), Hoffman – B. Ryan, Pageau, Burrows – Pääjärvi, Z. Smith (A), Pyatt – M. McCormick, O'Brien, Gáborík.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Honka, Johns, Hamhuis, Pateryn – Ja. Benn (C), Seguin, Radulov (A) – Roussel, Faksa, Pitlick – D. Shore, Dickinson, Janmark – Elie, Spezza (A), G. Smith.

    Rozhodčí: Lambert, McCauley – Murchison, Cormier

    Diváci: 15 842
    bahis siteleri