Warriors Brno – Letňany 1:5 (kon.)
po prodl.
EC Red Bull Salzburg
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 2:0
HC Vítkovice Ridera
Úterý 27.03.2018, 18:00Play-off extraligy st. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    67:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na jedné straně velká radost, na druhé zklamání. Tak by se daly popsat pocity po vítězné brance MARCELA BARINKY, který z levého kruhu prostřelil vítkovického gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    39:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem druhého dějství máme vyrovnáno a začíná to vypadat, že se opět půjde do kabin za nerozhodného stavu. Rozhodně si však počínal PAUL HUBER, který najel do útočného pásma po pravém křídle a nekompromisní ranou prostřelil Malika mezi betony. Asistence: Filip Varejcka, Christian Obu.
     
    31:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve 32. minutě odskakují hosté do jednobrankového vedení, které si po výkonu v této třetině opravdu zasloužili. Ve zmatku před bránou se nejlépe zorientoval ADAM BERÁNEK, jenž svou trefou využívá přesilovou hru. Asistence: Bez asistence.
     
    04:38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vedení Ostravy nevydrželo dlouho a i Malik kapituluje. IGOR ALANOV dostal přesnou přihrávku na vrchol levého kruhu a srovnává stav utkání střelou k levé tyčce. Asistence: Marcel Barinka, Filip Hadamczik.
     
    03:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté se dostávají do vedení! Vítkovice vyhrály buly v útočné třetině a po nenápadné střele z kruhu se chopily kotouče, který se dostal ke zcela volnému DOMINIKU VĚNTUSOVI. Tomu se střelou z první podařilo poslat puk nad levý beton. Asistence: Jan Bernovský.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Alanov (Barinka, Hadamczik), 40. Huber (Varejcka, Obu), 68. Barinka – 4. Věntus (Bernovský), 32. Beránek


    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Zündel, Alanov, Wimmer – Stewart, Rebernig, Lindner – Barinka, Varejcka, Hefke – Čermák, Hede, Vogt – Huber, Peeters.
    HC Vítkovice Ridera: Malik (Piták) – Věntus, Kunc, Smička, Zapletal, Raška, Vacula, Bílý – Fridrich, Bernovský, Konečný – Beránek, Potočný, Lewandowski – Lednický, Mrva, Kylnar – Ivan, Kadula.

    Rozhodčí: Kellner, Prazaic – Kontschieder, Oberhuber.

    Diváci: 76
    Salzburg 2 0 Vítkovice
    #1 Neděle 25.03.2018 • 12:00
    Vítkovice - Salzburg 2:3 po prodl.
    #2 Úterý 27.03.2018 • 18:00
    Salzburg - Vítkovice 3:2 po prodl.
    bahis siteleri