Juventus – AC Milán 4:0 (kon.)
konec
Juventus FC
4:0 (0:0)
AC Milán
Středa 09.05.2018, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
     
    76
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak tohle je zřejmě završení nepovedené druhé půle AC Milán, NIKOLA KALINIĆ ve snaze odvrátit centrovaný míč jej hlavou poslal do své brány. Tady Donnarumma mnoho dělat nemohl.
    63. BENATIA - 3:0
     
    63
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pokud druhý gól šel částečně na vrub brankáře AC Milán, tak tento jde úplně celý. Donnarumma trestuhodně neudržel v rukavicích poměrně snadnou hlavičku protihráče, k míči se dostal MEHDI BENATIA a rychle jej poslal do sítě. Nechtěl bych být nyní v kůži strážce milánské svatyně.
    61. Douglas COSTA - 2:0
     
    61
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak teď se musí Donnarumma hodně červenat. DOUGLAS COSTA pálil v podstatě přímo na něj, avšak hostující gólman nedokázal míč zkrotit a ten mu utekl za brankovou čáru. Tento gól jde na jeho vrub.
    56. BENATIA - 1:0
     
    56
    Juventus právě vstřelil branku!
    Teď už se Juventus a všichni jeho fanoušci radují z gólu MEHDI BENATIA si naskočil na centr a hlavou poslal míč ke vzdálenější tyči, kam Donnarumma nemohl do sáhnout, po balónu se pouze ohlédl.

    Petr Frömel

    Branky: 56. Benatia, 61. Costa, 63. Benatia, 76. Kalinić (vla.)

    Karty:   61. Costa (JUV) – 73. Calabria (ACM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:7.
    Juventus FC: Buffon "C" – Cuadrado, Benatia, Barzagli, Asamoah – Khedira, Pjanić (87. Marchisio), Matuidi – Dybala (83. Higuaín), Douglas Costa (73. Bernardeschi) – Mandžukić.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczesny – De Sciglio, Marchisio, Higuaín, Sandro, Höwedes, Rugani, Lichtsteiner, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

    AC Milán: Donnarumma G. – Calabria, Bonucci "C", Romagnoli, Rodríguez – Kessié, Locatelli (80. Montolivo), Bonaventura – Suso (68. Borini), Cutrone (62. Kalinić), Calhanoglu.
    Náhradníci: Donnarumma A., Storari – Mauri, Kalinić, André Silva, Borini, Zapata, Montolivo, Abate, Biglia, Musacchio, Antonelli.

    Rozhodčí: A. Damato
    bahis siteleri