Jihlava – Kölner Haie 1:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Kölner Haie
Sobota 18.08.2018, 14:00 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    56:36
    Jihlava to zkoušela tři a půl minuty před koncem bez brankáře a vymstilo se jí to, z obranného pásma se přes celé hřiště přesně trefil ERIK BETZOLD. Asistence: Luis Üffing.
     
    47:13
    Před půlkou poslední dvacetiminutovky přichází naděje pro Duklu v podobě gólu zásluhou PATRIKA RAŠÍNA, ten doklepl ze vzduchu kotouč za Böttchera a dostává Jihlavu o gól blíže k vyrovnání. Asistence: Tomáš Vala.
     
    32:52
    Při přečíslení se po necelé minutě jako druhý v této třetině prosadil JULIAN CHROBOT a navyšuje tak gólové konto Haie. Asistence: Ares Avgerinos.
     
    31:44
    ERIK BETZOLD po několika přihrávkách v pásmu vystřelil z mezikruží a přesně třefil volný prostor pod Javurkovou rukou. Asistence: Maximilian Jung.
     
    16:17
    Ve vlastním oslabení se dostal do úniku MAX PIETSCHMANN a parádně trefil zblízka skulinku mezi Chaloupkovými betony. Asistence: Lars Reuss.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 48. Rašín (Vala) – 17. Pietschmann (Reuss), 32. Betzold (Jung), 33. Chrobot (Avgerinos), 57. Betzold (Üffing)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Zvěřina, Veleba, Rašín, Trávník, Piskač, Krišta, Marek, Bouška – Pigl, Juda, Brož, Vala, Krajíček, Kardoš, Doležal, Čermák, Zadražil, Kochrda, Svoboda
    Kölner Haie: Fuss (Böttcher) – Jung, Heyer, Gnyp, Spornberger, Sennhenn, Aichinger, Strom, Münzenberger – Betzold, Reuss, Avgerinos, Chrobot, Hodi, Brune, Hannen, Üffing, Pietschmann, Marcinkevics, Köhler, Komov

    Rozhodčí: Šik – Pastier, Baxa
    bahis siteleri