Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 23.08.2018, 13:15 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ještě chvíli před koncem si berou domácí svůj tříbrankový náskok zpět, když se do útoku protáhl JOSHUA JAMES MÁCHA a přesnou střelou k pravé tyči překonal Krause. Bez asistence.
     
    54:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A aktivita se Pardubicím vyplatila. Hosté chvíli kombinovali v útočném pásmu a ZDENĚK PAVLÍK pak dokázal najít skulinku v Hasalově výstroji střelou z levé strany. Asistence: Radek Šír.
     
    21:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají přesilovku poměrně rychle a uskakují Pardubicím o další gól, když se ke slovu znovu dostala aktivní dvojice Pěcha – MATĚJ KOŘENEK. Olomoucká sedmnáctka si tak připsala už druhý gól a třetí bod v utkání. Asistence: Martin Pěcha.
     
    14:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti uskakují Pardubicím už do dvoubrankového rozdílu. JOSHUA JAMES MÁCHA dostal dobrou přihrávku na pravou stranu, dlouho se nerozmýšlel a poslal kotouč přesně pod horní tyčku Dosoudilovy branky. Asistence: Matěj Kořenek, Martin Pěcha.
     
    07:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O chvíli později však Kohouti otevírají skóre utkání a slaví první branku. Hanáci se dostali do těsné blízkosti pardubické branky a MATĚJ KOŘENEK dokázal z pravé strany doklepnout puk za záda Dosoudila. Asistence: Joshua James Mácha.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 8. Kořenek (Mácha), 15. Mácha (Kořenek, Pěcha), 22. Kořenek (Pěcha), 60. Mácha – 55. Pavlík (Šír)


    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Vosátko, Bahounek, Klesla, Plhal, Vinter, Harabiš – Kořenek, Pěcha, Mácha, Kalač, Štědrý, Benka – Rybák, Kaplan, Ministr, Horký, Tomajko, Dvořák, Tichý, Rosecký.
    HC Dynamo Pardubice: Dosoudil (Kraus) – Dubovčí, Blažej, Hybeš, Odehnal, Kučera, Školoudík, Secký – Šír, Rohlík, Lichtag, Hebek, Pavlík, Divíšek, Prýl, Šťastný, Hrdlička.
    bahis siteleri