Leganés – Real Sociedad 2:2 (kon.) | Alavés – Real Betis 0:0 (kon.) | Atlético – Rayo Vallecano 1:0 (kon.)
Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
0:0 (0:0)
Real Betis
Sobota 25.08.2018, 18:15 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídající Patrick Twumasi se dostal do úniku z pravé strany a jeho tvrdou střelou hostující brankář vyrazil na rohový kop!
     
    87
    I domácí naposledy v dnešním utkání střídají. Hrací plochu opouští záložník Jony, který je nahrazen Patrickem Twumasim.
     
    83
    Střídající Cristian Tello se dostal do velice dobré příležitosti! Nejdříve obdržel balon na rohu pokutového území, rychlou kličkou vyškolil domácího obránce a levačkou vyslal nepříjemnou střelu přes dva obránce na domácího brankáře, který balon vyrazil mimo nebezpečí!
     
    82
    A poslední střídání na hostující straně. Hřiště opouští dnes nepříliš viditelný William Carvalho, kterého nahradil Ryad Boudebouz.
     
    78
    Hosté mohli vstřelit vedoucí branku! Dnes mnohokrát zmiňovaný Sergio Canales se dostal za domácího obránce a přízemní střelou zkusil překvapit brankáře Pacheca, který však na poslední chvíli zasáhl nohou a míč vyrazil. K dorážce již běžel útočník Antonio Sanabria, ale na poslední chvilku brankář Pacheco míč ukryl do svých rukavic.
     
    76
    Střídání na hostující straně. Odchází Francis Guerrero, který je nahrazen rychlíkem Cristianem Tellem.
     
    74
    Hostující brankář Pau López musel být znovu v pozoru! Zpoza šestnáctky se do balonu opřel jeden z domácích, ale střela nebyla natolik přesná, aby s ní měl španělský brankář větší problémy.
     
    73
    A další střídání na domácí straně. Hřiště opouští Rubén Sobrino, kterého nahradil Burgui.
     
    70
    Domácí Martin Aguirregabiria dopřál hostujícímu Lorenzu Morónovi nepříjemný bodyček, za který byl oceněn žlutou kartou.
     
    66
    A další veliká šance domácího týmu! Mubarak Wakaso se do balonu opřel z nějakých pětadvaceti metrů a jeho tvrdá střela jen o metr minula pravou tyč hostující branky! Brankář Pau López by se natahoval marně, kdyby balon zapadl k tyči.
     
    64
    Střídání tentokrát na domácí straně. Hřiště opouští útočník Borja Bastón, nahrazen je Johnem Guidettim ze Švédska.
     
    61
    Antonio Sanabria mohl být hrdinou hostujícího týmu! Po několika sekundách na hřišti se dostal do velice dobré příležitosti, když z pravé strany dokázal obejít i samotného brankáře Fernanda Pacheca a z velkého úhlu zakončoval do odkryté branky, ovšem tam stihl na poslední chvíli doběhnout domácí obránce, který balon odvrátil mimo nebezpečí.
     
    60
    Hřiště opouští dnes velice aktivní japonský záložník Takaši Inuj, který je nahrazen Antoniem Sanabriou.
     
    50
    Momentálně měli hosté veliké štěstí! Nejdříve se v pokutovém území dostal k nebezpečné střele Jony a povedenou střelou vystrašil brankáře Lópeze, který míč zachytil do svých rukavic. Španělský brankář chtěl balon rychle vyhodit, ale balon hodil pouze na kopačky domácího hráče, který chtěl rychlou střelou přehodit španělského brankáře, ale López se rychle vrátil do branky a míč vyrazil.
     
    47
    Za nedovolený zákrok ve středu hřiště si vysloužil domácí Manuel García žlutou kartu.
     
    40
    Mubarak Wakaso fauloval hostujícího Júniora Firpa, který zůstal ležet na trávníku. Ghanský domácí záložník obdržel žlutou kartu.
     
    30
    Ovšem další veliká příležitost ke skórování hostujícího týmu! Sergio Canales našel na levé straně nabíhajícího si japonského záložníka Takašiho Inuje, který chtěl obstřelit brankáře Pacheca, ale jen těsně minul levou tyč domácí branky.
     
    23
    Marc Bartra fauloval před svoji šestnáctkou, a tak si od hlavního sudího vysloužil žlutý kartonek. Nepříjemné pro stopera hostujícího týmu, který má před sebou ještě necelých sedmdesát minut utkání.
     
    4
    A další šance hostujícího týmu! Tentokrát to byl Andrés Guardado, který obdržel balon před vápnem domácího celku, ale střelou z první tlačil balon k levé tyči brankáře Pacheca, který střelu vyrazil mimo nebezpečí.
     
    3
    A hned z úvodu tady máme dobrou šanci hostujícího celku! Japonský šikula Takaši Inuj vybídl svoji přihrávkou na pravé straně šestnáctky svého spoluhráče Francise Guerrera, který trestuhodně trefil pouze domácího brankáře Fernanda Pacheca.

    Petr Peleška

    Branky:

    Karty:   40. Wakaso (DAL), 47. García (DAL), 70. Aguirregabiria (DAL) – 23. Bartra (RBE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:5.
    Deportivo Alavés: Pacheco – Aguirregabiria, Laguardia, Maripán, R. Duarte – I. Gómez, Wakaso, García (C), Jony (87. Twumasi) – Sobrino (73. Burgui), Bastón (64. Guidetti).
    Náhradníci: Sivera – Navarro, Guidetti, Twumasi, Burgui, D. Torres, Marín.

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Feddal – Guerrero (76. Tello), W. Carvalho (82. Boudebouz), Guardado (C), Firpo – Canales, Inuj (60. A. Sanabria) – Morón.
    Náhradníci: Robles – Barragán, Sidnei, Brašanac, Boudebouz, Tello, A. Sanabria.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez
    bahis siteleri