Servette Ženeva – Liberec 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Servette Ženeva
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 29.08.2018, 20:15 • Patinoire dYverdon-les-Bains • Turnaj v Yverdonu
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:32:51)
     
    Je dobojováno. Liberečtí Bílí Tygři nakonec zvládli tento první duel na turnaji v Yverdonu a o výhře rozhodl ve druhé minutě prodloužení Libor Hudáček. Hosté tak turnaj začali velmi dobře. Další duel je čeká už v pátek, kdy se střetnou s Fribourgem, za který hraje bývalý liberecký Tygr Michal Birner. Máme se tedy na co těšit.
     
    Konec zápasu.
    61:21 Libor HUDÁČEK - 1:2
     
    61:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dokázali prosadit z následné akce a rozhodují toto utkání. V úniku před ženevskou branku se dokázal prosadit LIBOR HUDÁČEK, který tak ukončuje prodloužení už v jeho druhé minutě po tom, co dostal přihrávku od Kvapila a zblízka prostřelil Desclouxe – 1:2. Asistence: Marek Kvapil a Matěj Stříteský.
     
    61:05
    Marek Kvapil se dostal do zakončení v prostoru mezi kruhy, byl tísněn a nezakončil přesně.
     
    60:25
    Richards zavezl kotouč do útočného pásma, kde se pokusil o střelu, kterou srazila obrana Bílých Tygrů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak, základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    Jedenáct vteřin do konce třetí třetiny a už to opravu vypadá, že zápas dojde do prodloužení.
     
    58:39
    Proti Willovi vyslal další střelu Antonietti, liberecký brankář si však poradil a podržel Tygry. Ti okamžitě míří do útočné akce na druhé straně.
     
    58:25
    Hra je opět přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu blíže švýcarské brance.
     
    58:10
    Roman Will musel zasahovat proti střele Rubina a jeho spoluhráči šli hned do rychlého úniku. Descloux pak lapil střelu Marka Kvapila a raději přerušil hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:01
    Až nyní se to sedmnáctiletému libereckému talentu povedlo a Teplý vyslal střelu na Desclouxe, ten svou holí vytáhl kotouč mimo ohrožení vlastní branky.
     
    56:13
    Doherty nahodil puk do útočného pásma, kde se ho snažil dojet mladíček Teplý, nakonec mu to nevyšlo. Nicméně Tygři drží útočné pásmo.
     
    56:06
    Servette Ženeva je v plném počtu.
     
    55:27
    Jelínek poslal do jízdy Martina Ševce, ten si nabruslil do útočného pásma, jeho střela však zamířila jen vedle ženevské branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Douay (Lazarevs) – 16. Lakatoš, 62. Hudáček (Kvapil, Stříteský)


    HC Servette Ženeva: Descloux (Mayer) – Tömmernes, Antonietti, Franson, Vukovic, Petschenig, Völlmin, Bezina, Mercier – Rod (C), Romy, Fritsche – Jacquemet, Richard, Wick – Kyparissis, Rubin, Riat – Lazarevs, Berthon, Douay
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd, Hanousek, Ševc, Havlín – Lakatoš, Jelínek (C), Ordoš – Lenc, Hudáček, Kvapil – Chrtek, Bulíř, Valský – Teplý, Vlach, Krenželok

    Rozhodčí: Oggier, Tscherrig – Kaderli, Kovacs

    Diváci: 250
    bahis siteleri