Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Slovensko
Středa 29.08.2018, 14:00 • Akademie Red Bull, Salcburk • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    Zítra to ale bude jiné kafe: Češi se od 14 hodin utkají s Ruskem, tedy mnohem silnějším protivníkem. Nezapomeňte si zápas znovu pustit na Onlajnech, pro dnešek už se s vámi loučím. (16:07:23)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko – 17 (46)
    Slovensko – 9 (15)
     
    Není co řešit! Čeští hokejisté do 16 let zahájili turnaj Wolfgang Rud Cup v Salcburku i celou reprezentační kariéru vysokým, a hlavně zaslouženým vítězstvím 8:0 nad Slováky. Naši hokejisté dneska ukázali, že v nich dřímá velký potenciál, týmu velela hlavně druhá útočná formace Pajer – Petr Moravec – Menšík.

    Nakonec jsme našli tři dvoubrankové střelce – právě Matouše Menšíka, Petra Moravce a Jakuba Brabence. K nim se přidali Gabriel Szturc a obránce Stanislav Svozil. No a čisté konto v premiéře slaví gólman Filip Maláč!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Nemusela to být pravda, protože Alex Kotásek se vydal ještě do posledního českého úniku, ve kterém přestřelil slovenské břevno.
     
    59:50
    Zdá se, že před slovenskou střídačkou se bude vhazovat dnes naposled.
     
    59:21
    Teď už se zápas může v klidu dohrávat. Puk na hokejkách mají Češi, Petr Gajda z dálky na Ďurise nevyzrál.
    58:10 P. MORAVEC - 8:0
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevadí, protože osmý zářez přidává jiný člen druhé formace. David Jiříček střílel od modré čáry a mezi kruhy kotouč tečoval PETR MORAVEC. Ďuris měl tak zakrytý výhled, že se nestihl vrátit do branky, kam puk jen tak dojel – 8:0! Asistence: David Jiříček, Lukáš Pajer.
     
    57:46
    Druhou metou může být hattrick pro jednoho z adeptů. Matouš Menšík po něm teď sahal hodně vehementně, ale neuspěl ani z úniku, ani z další pěkné akce!
     
    57:24
    Filip Maláč dělá všechno pro to, aby udržel čisté konto. Slováky teď výborně vychytal a ti dostali kotouč do branky až po přerušení, takže zbytečně.
     
    56:27
    Teď měl Daniel Ďuris i kupu štěstí, českou střelu totiž zasáhl lapačkou tak, že za něj padala obloučkem. Ale do branky nespadla.
     
    55:46
    Aktivitu třetího českého útoku, která už už spěla ke střele, zastavuje pišťalka rozhodčího – přihrávka rukou.
     
    55:09
    Po dlouhých minutách musel zasahovat Maláč, a to rovnou hodně krkolomně. Tečovanou střelu vytáhl ramenem, načež rozhodčí přerušil hru pro vysokou hůl Slováků.
     
    54:32
    Pokus o zrychlení rozehrávky slovenským mladíkům nevyšel, kotouč místo toho jenom odevzdali na naše hokejky.
     
    53:50
    Český tým už hraje v plném počtu, Filip Maláč nemusel během krátkého oslabení řešit vůbec nic.
     
    53:11
    Zatím jim to ale není nic platné, naopak se dopředu vydal Marek Brada. Měl proti sobě ještě jednoho soupeře a střelu skrz něj nenacpal mezi prostor tří tyčí.
     
    52:48
    Slováci nyní poprvé v utkání hrají v početní výhodě.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Menšík (Pajer, P. Moravec), 20. Brabenec (Brada, Smolka), 22. Menšík (P. Moravec, Jasečko), 37. Svozil (Pajer), 40. Szturc (Kos, Gajda), 42. P. Moravec (Pajer, Cubo), 47. Brabenec, 59. P. Moravec (Jiříček, Pajer)


    Česko: Maláč (Král) – Jasečko, Svozil (A), Cubo, D. Moravec, Jiříček, Kunst, Smolka – Ryšavý (A), Soukup (C), Remeš – Pajer, P. Moravec, Menšík – Szturc, Brabenec, Kos – Kotásek, Půček, Gajda – Brada. Trenér: Petr Haken.
    Slovensko: Ďuris (Eliaš) – Kapičák, Groch (A), Kocúr, Chovaniak, Miklovič, Š. Nemec, Mešár – Ožvald, L. Nemec, Bačo (A) – Migila, Géci, Šramaty (C) – Húževka, Babeliak, Svitač – Demek. Trenér: Radoslav Hecl.

    Rozhodčí: Kontschieder – Huber, Priller.
    bahis siteleri