Servette Ženeva – Liberec 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Servette Ženeva
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 29.08.2018, 20:15 • Patinoire dYverdon-les-Bains • Turnaj v Yverdonu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Extraligové celky jsou v plné přípravě před novou sezónou a nejinak je tomu u libereckých Bílých Tygrů. Ty čeká v následujících dnech turnaj Coupe des Bains, který se odehraje ve švýcarském Yverdonu. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Servette Ženeva a Bílí Tygři Liberec.
     
    HC Servette Ženeva

    Hráči domácího celku Servette Ženeva mají v přípravném období odehrány čtyři utkání. Nejprve se střetli s účastníkem KHL, ruským velkoklubem CSKA Moskva, se kterým padli 1:3. Následně pak dokázali 6:4 porazit francouzský Rouen a poté přišla další prohra s celkem z nižší švýcarské soutěže. Ajoie porazilo Ženevu těsně 4:3. Poslední duel ovšem Ženevští zvládli a další tým z nižší soutěže ve Švýcarsku porazili 6:2. Jednalo se o tým Sierre-Anniviers. Dnes tak vstupují do turnaje hraném ve vlastní zemi a prahnou po skalpu českého celku.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Hostům ze severočeského Liberce se příprava zatím příliš nedaří. V prvním zápase před novou sezónou vyzvali Pardubice, které porazili 3:0. Poté ale padli s ruským Novokuzněckem, nad kterým vedli po první třetině o tři branky. Nakonec však padli 4:7. A další prohra přišli s Mladou Boleslaví, jenž Tygry udolala těsně 1:0. Druhý zápas nad týmem z města automobilů už zvládli, zvítězili 5:4 po prodloužení. Naposledy pak hráli zápas v Chomutově, tam prohráli s tamními Piráty 3:4 po prodloužení. O to více Bílí Tygři chtějí dnešní utkání zvládnout, aby si připsali další výhru. Uvidíme, jak si oba celky povedou, zápas může nabídnout pěknou hokejovou podívanou, tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky na sebe ještě nenarazily a pro oba týmy to tak bude velká neznámá. Kdo zápas zvládne lépe, nám samozřejmě napoví až samotné utkání.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Servette Ženeva: Descloux (Mayer) – Tömmernes, Antonietti, Franson, Vukovic, Petschenig, Völlmin, Bezina, Mercier – Rod (C), Romy, Fritsche – Jacquemet, Richard, Wick – Kyparissis, Rubin, Riat – Lazarevs, Berthon, Douay

    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd, Hanousek, Ševc, Havlín – Lakatoš, Jelínek (C), Ordoš – Lenc, Hudáček, Kvapil – Chrtek, Bulíř, Valský – Teplý, Vlach, Krenželok

    Rozhodčí: Oggier, Tscherrig – Kaderli, Kovacs.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Tygři se hned vrhli do útoku a po levé straně střílel Matěj Stříteský, ovšem ta byla nepřesná a na druhou stranu už míří zase Servette.
     
    00:59
    Ženevští také operovali před Willem, ale jejich akce byla také nepřesná. Následně pak došlo k přerušení hry a vhazovat se bude po levici Willa.
     
    01:37
    Znovu v akci Matěj Stříteský, jenž zabránil další střele Ženevy a díky tomu jdou Bílí Tygři do další útočné akce.
     
    02:01
    Ladislav Šmíd se prezentoval dobrou střelou od modré čáry, jeho zakončení však chybělo znovu více přesnosti.
     
    02:12
    Akce vystřídala akci a také hráči Ženevy zakombinovali před libereckou brankou, Rubin však nechal vyniknout zákrokem Romana Willa.
     
    03:44
    Domácí jeli v samostatné akci kupředu a jeden z hráčů Ženevy byl faulován. Je tedy nařízeno trestné střílení.
     
    03:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Lakatoš – trestné střílení, podrážení).
     
    03:44
    Jenže Roman Will se dobře postavil v brance a nakonec samostatný nájezd dokázal zlikvidovat. Skóre se tak nemění a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
    03:44 Roman Will zlikvidoval nařízené trestné střílení.
     
    04:02
    Lenc se dostal ke kotouči a za brankou číhal Hudáček na přihrávku. Puk se k němu dostal, ovšem nakonec se hosté nedokázali dostat do akce.
     
    05:34
    Jakub Valský si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma, poté dostal přihrávku od spoluhráče, ale před brankou Desclouxe neuspěl.
     
    06:04
    Na druhé straně střílel Rubin, ten však poslal kotouč jenom do boční konstrukce liberecké branky. Hned na to se rodí akce zase na opačné straně.
     
    06:51
    Roman Will zabránil další střele hráčů Ženevy a před dotírajícími hráči ženevského celku raději přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    07:01
    Noah Rod vyslal střelu z levého kruhu, ta však byla zablokována obranou libereckých Bílých Tygrů. Ti tak okamžitě spěchají velmi rychle zase na druhou stranu.
     
    08:10
    Nyní se severočeský celek dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku Romana Willa, kde se tentokráte bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    08:43
    Jakub Valský se u modré čáry obtočil kolem své osy a vyslal na branku Ženevy přízemní střelu, která však skončila jen na pozorné obraně švýcarského celku.
     
    08:53
    Po další akci Tygrů zasahoval brankář Descloux a také on hru přerušil. Hosté tak udrželi útočné pásmo a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    08:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Krenželok – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    09:30
    Ženevští se prokombinovali do útočné třetiny, kde chvíli pobyli, ovšem ne obrana Liberce dokázala zachytit puk a okamžitě ho poslala až před branku soupeře.
     
    09:59
    A znovu míří kotouč až před ženevskou branku a Liberečtí se dokonce ve vlastním oslabení dostali ke střele, Vlachův pokus však zachytil Descloux.
     
    10:30
    Bílí Tygři zatím své oslabení velmi dobře zvládají a nepouštějí ženevský tým do zakončení. Jejich početní nevýhoda se už rapidně začíná krátit.
     
    10:43
    Hráči Servettu Ženeva si špatně přihráli v útočném pásmu a hra je přerušena. Puk skončil mimo hrací plochu a hra je vykázána do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    10:53
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:13
    Vyloučení v týmu HC Servette Ženeva (Floran Douay – 2 min., podrážení).
     
    11:32
    Tygři se hned dostali do útočného pásma, kde však zatím branku Servettu neohrozili.
     
    11:54
    Až nyní roztáhli přesilovkovou akci, ovšem poté do samostatného úniku ujel John Fritsche, jenž střílel z pravé strany, Will byl ale připraven.
     
    12:54
    A znovu ohrozili Ženevští libereckou branku v oslabení a zakončení skončilo opět na Willovi, který pak vyráží puk do středního pásma.
     
    13:13
    Servette Ženeva je už v plném počtu.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu HC Servette Ženeva (Jonathan Mercier – 2 min., podrážení).
     
    15:02
    Tygři se usadili v útočném pásmu, kde došlo ke střele na branku Servettu, ovšem brankář švýcarského celku byl pozorný a neinkasoval.
     
    15:52
    Do střely se chtěl opřít Jelínek, ten však mezi tři tyče puk neposlal.
     
    15:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Tygři dokázali prosadit a jdou do vedení. Ve skrumáži před libereckou brankou se nejlépe zorientoval DOMINIK LAKATOŠ, jenž dostal puk za záda brankáře Ženevy – 0:1. Bez asistence.
     
    17:22
    Domácí se snažili okamžitě dostat se do útočné třetiny, kde by mohli ohrozit branku Liberce, tam ale byla připravena obrana Tygrů.
     
    17:48
    Radan Lenc dostal puk do útočné třetiny, kde ho přenechal Hudáčkovi, ten zblízka branku Ženevy netrefil.
     
    18:10
    Hosté však vybojovali útočné pásmo i pro následující chvíle. Po zákroku Desclouxe byla hra přerušena a vhazuje se tak po jeho pravici.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Blíží se závěr první třetiny a hosté stále vedou rozdílem jedné branky. Pokusí se tak držet puk co nejdále od své branky, aby o své vedení nepřišli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se dokázal ve skrumáži před ženevskou brankou v přesilové hře prosadit Dominik Lakatoš a po jeho přesné trefě tak jdou hosté do kabin s vedením v zádech. Uvidíme, co nám nabídne další část hry, která začne přibližně ve 21:05.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté se hned po vhazování dostali ke kotouči, ovšem záhy o něj přišli a dopředu tak šli hráči Ženevy. Jenže se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Desclouxe.
     
    20:20
    Jan Ordoš se poté po přihrávce od Stříteského dostal ke střele před brankou Servettu, ovšem mezi tři tyče se netrefil.
     
    21:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Lakatoš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:14
    Liberečtí zachytili rozehrávku soupeře a ve vlastním oslabení zahrozil před brankou Desclouxe Radan Lenc, brankář švýcarského celku byl však na svém místě.
     
    21:59
    Do samostatného úniku před branku švýcarského celku se ve vlastním oslabení dostal Marek Kvapil, ale tváří v tvář brankáři Ženevy neuspěl.
    21:59 Kvapilův únik ve vlastním oslabení.
     
    22:40
    Hosté zatím hrají své oslabení skvěle, nejen, že přesilu soupeře dobře brání, ale dostali se i do několika šancí. S tímto oslabením tak mohou být Tygři rozhodně spokojeni.
     
    23:01
    Liberec je už v plném počtu.
     
    23:26
    Lukáš Derner objel branku Ženevy, jeho zakončení z úhlu však skončilo jen na levém betonu brankáře Desclouxe.
     
    24:05
    Po dalším obléhání ženevské branky zasahoval gólman Descloux, jenž pozastavil hru a vhazuje se tak po jeho pravé ruce.
     
    24:23
    Stejně si počínal také Roman Will na druhé straně. Hra je také přerušena a puk sudí vhodí po jeho levici.
     
    24:55
    Marek Kvapil číhal v prostoru mezi kruhy, přihrávka se k němu nedostala a nemohl tak zakončovat. Hned na to berou puk na své hokejky hráči Servettu a míří na opačnou stranu.
     
    25:38
    Ondřej Chrtek si nabruslil do prostoru mezi kruhy a ač byl tísněn, dokázal vystřelit. Puk ale skončil jen na obraně švýcarského celku.
     
    26:18
    Po něm se do akce dostal Lukáš Krenželok, jenž zamíchal kotoučem před Desclouxem, jeho střela po zemi ale skončila na jeho příložníku.
     
    26:34
    Hned na to pálil od modré čáry Martin Ševc, ten ale svůj projektil poslal taktéž mimo tři tyče. Nicméně Tygři stále drží útočné pásmo a kombinují před Desclouxem.
     
    27:22
    K puku se dostal nový kapitán libereckých Bílých Tygrů Petr Jelínek a okamžitě ho z vlastního obranného pásma zavezl až do toho útočného, tam však Tygři o kotouč přišli.
     
    27:57
    Libor Hudáček nabral rychlost a dostal se do úniku před branku Desclouxe. Leč neúspěšně.
     
    28:35
    Ženeva právě vstřelila branku!
    Tygři dlouho svírali ženevský celek v jeho pásmu. Hned po poslední akci se Ženevští dostali do úniku před libereckou branku a je z toho vyrovnání. Na levou stranu dostal přihrávku FLORAN DOUAY a trefil přesně místo za Willem – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Mark Lazarevs.
    28:35 Floran DOUAY - 1:1
     
    30:01
    Hosté se znovu uhnízdili v pásmu ženevského celku, na pravé straně vyslal střelu Lakatoš, ale bylo to jen do připraveného brankáře Desclouxe.
     
    30:58
    Jan Ordoš si nabruslil až před ženevskou klec, kde však nadvakrát nedokázal zblízka překonat Gauthiera Desclouxe. Nechybělo mnoho a Tygři mohli opět vést.
    30:58 Ordoš nadvakrát nepřekonal ženevského brankáře.
     
    31:58
    Havlín sebral puk před vlastní brankou a velmi rychle ho zavezl do útočného pásma. Tam střílel Libor Hudáček, ale jeho zakončení skončilo na brankáři Servettu.
     
    32:56
    V další liberecké šanci se ocitl Jakub Valský, v prostoru mezi kruhy ale nezpracoval dobře kotouč a jeho zakončení tak bylo spíše z kategorie těch propagačních.
     
    34:04
    Rubin si drze nabruslil až před Romana Willa, střelu zvolil po zemi. Liberecký brankář však včas sklapl své betony a nepustil švýcarský tým do vedení.
     
    34:28
    Po ofsajdové situaci Servettu Ženeva posoudili sudí tento fakt jako úmyslný a hra se tak stěhuje na opačnou stranu. Tygři tak budou blíže ženevské brance.
     
    34:35
    Jan Ordoš se mohl znovu dostat do zakončení, z pravého kruhu však nezkrotil včas skákavý kotouč a ten do své moci dostala obrana Servettu.
     
    35:41
    Radan Lenc si u branky Servettu počínal hodně důrazně a při skrumáži se snažil prostrčit puk za záda Desclouxe, gólman Ženevy byl ovšem na svém místě.
     
    35:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., držení).
     
    36:00
    Hned po vhazování ve středním pásmu vyhráli hosté buly a hned puk odpálili až před branku Desclouxe. Ženevští tak budou zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    36:22
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Taylor Doherty – 2 min., hrubost).
     
    36:22
    Hosté budou hrát ve třech a v závěru třetiny se tak dá očekávat tlak hráčů Ženevy.
     
    37:11
    Dlouho se švýcarský tým držel v pásmu Liberce. Tygrům se však podařilo získat kotouč na své hokejky a hned na to se pak dokázali také osvobodit.
     
    37:11
    Lavička Servettu si bere oddechový čas.
     
    37:36
    Roman Will zasahoval proti střele Berthona, který nedokázal libereckého brankáře překonat z pravého kruhu. Následně pak se Tygři opět osvobozují.
     
    37:55
    Liberečtí Bílí Tygři jsou už ve čtyřech.
     
    38:22
    A nyní už i v plném počtu. To nejhorší tak mají hosté za sebou a už míří v kompletním složení do útočného pásma.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    Aktivita nyní byla na liberecké straně, z levého kruhu vyslal střelu Marek Kvapil, který pak poslal kotouč přímo do lapačky Desclouxe. Ten hru nechal plynout a rozehrál puk mezi spoluhráče.
     
    39:39
    Liberečtí se dopustili ofsajdu a hra je tak vykázána zpět do středního pásma. Už to vypadá, že ani jeden celek nestihne pohnout se skóre a zřejmě se tak po druhé části hry dočkáme nerozhodného stavu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se hráči Ženevy dokázali dostat k vyrovnání v devětadvacáté minutě. Floran Douay dostal nabito na levou stranu a poté prostřelil Willa. Tygři měli i nadále převahu a hrozili před ženevskou brankou, ovšem Descloux svůj tým držel. Hosté v závěru třetiny čelili dvojnásobné přesile Servettu, tu však dokázali ubránit. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 21:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hráči Servettu se po vhazování dostali do útočného pásma, kde o puk přišli a hned na to na opačnou stranu zamířili Liberečtí. Před Desclouxem však nic nevymysleli.
     
    40:52
    Po další nepřesné rozehrávce ženevských hráčů se do útočné akce dostali opět Liberečtí, jenže zakončení Lukáše Krenželoka nebylo přesné.
     
    41:47
    Martin Ševc byl v ofsajdové pasti a svou akci tak hosté nemohli dotáhnout do konce. Po signalizaci sudího Tygři opustili pásmo a na druhou stranu míří Servette.
     
    42:40
    Postavení mimo hru také na straně švýcarského celku a hra se stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    43:03
    Ženevští se dlouho drželi v pásmu Liberce, nakonec se hosté z menšího tlaku dokázali vymanit a na opačném konci kluziště zakončoval z dobré pozice Marek Kvapil. Gólman Descloux však zasáhl svou vyrážečkou.
     
    44:08
    Ve skrumáži před brankou Servettu se nejlépe zorientoval Gauthier Descloux, jenž přikryl puk pod lapačku a raději pak přerušil hru.
     
    44:24
    Lukáš Derner dostal puk od Ladislava Šmída a střílel na branku Ženevy. Střela se však odrazila od obránců Servettu a ten jde hned do následné akce.
     
    45:08
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:44
    Ženevští se hned dostali do útočného pásma a operují před Romanem Willem. Po střele Kyparissise zachytil puk Will nohou a hosté se bleskově osvobozují.
     
    46:27
    Fransson byl tísněn libereckým hráčem a nedostal se ke střele. Toho Tygři využili k dalšímu vyhození kotouče až před branku Servettu.
     
    47:08
    Liberec je už v plném počtu.
     
    47:20
    Martin Ševc naskočil z trestné lavice a Ordoš mu posunul kotouč, jeho nájezd před ženevskou branku však skončil zákrokem Desclouxe.
     
    48:21
    Liberečtí hráči vybojovali za vlastní brankou puk a hned ho zavezli do útočného pásma. Tam se ke střele dostal Libor Hudáček, ovšem byl tísněn obranou a jeho střela tak skončila mimo tři tyče.
     
    49:05
    Následně pak střílel také Marek Kvapil, jenž si počínal podobně jako jeho spoluhráč před malou chvilkou.
     
    49:43
    Michal Bulíř dostal přihrávku do mezikruží, jeho pohotovou střelu zlikvidoval efektním semaforem Descloux a proti jeho střele se tak dobře vyznamenal a podržel svůj tým!
    49:43 Bulířovu střelu zlikvidoval Descloux semaforem.
     
    49:54
    Hosté znovu obléhali švýcarskou branku, Lukáš Krenželok střílel po zemi, Descloux však stihl včas sklapnout své betony a opět drží svůj tým.
     
    51:25
    Třetí třetina se přehoupla do své druhé poloviny a stále je stav nerozhodný. Oba celky mají na to, aby strhly vedení na svou stranu necelých devět minut. Pokud by zápas skončil remízou, prodlužovalo by se.
     
    52:19
    Po delší době je hra zase přerušena, puk zůstal u Romana Willa a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:38
    Nyní měli více ze hry hráči Ženevy, kteří dlouho operovali před Romanem Willem, až brankář Liberce zachytil puk a raději ho udržel a přerušil hru.
     
    52:56
    Jaroslav Vlach se prosmýkl obranou švýcarského celku, nakonec se však dostal ke střele, kterou zastavila právě obrana Ženevy. Tygři se tak musí vracet rychle zpět, neboť jdou hráči Servettu znovu směrem dopředu.
     
    53:51
    Ordoš byl faulován a Tygři mají ponechanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    54:06
    Vyloučení v týmu HC Servette Ženeva (Daniel Vukovic – 2 min., hákování).
     
    54:27
    Hosté tak mají v závěru třetí třetiny šanci strhnout vedení na svou stranu v početní výhodě.
     
    54:57
    Po Stříteského střele získali puk hokejisté Servettu a okamžitě ho vyhodili až před libereckou branku. Hosté tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    55:27
    Jelínek poslal do jízdy Martina Ševce, ten si nabruslil do útočného pásma, jeho střela však zamířila jen vedle ženevské branky.
     
    56:06
    Servette Ženeva je v plném počtu.
     
    56:13
    Doherty nahodil puk do útočného pásma, kde se ho snažil dojet mladíček Teplý, nakonec mu to nevyšlo. Nicméně Tygři drží útočné pásmo.
     
    57:01
    Až nyní se to sedmnáctiletému libereckému talentu povedlo a Teplý vyslal střelu na Desclouxe, ten svou holí vytáhl kotouč mimo ohrožení vlastní branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:10
    Roman Will musel zasahovat proti střele Rubina a jeho spoluhráči šli hned do rychlého úniku. Descloux pak lapil střelu Marka Kvapila a raději přerušil hru.
     
    58:25
    Hra je opět přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu blíže švýcarské brance.
     
    58:39
    Proti Willovi vyslal další střelu Antonietti, liberecký brankář si však poradil a podržel Tygry. Ti okamžitě míří do útočné akce na druhé straně.
     
    59:49
    Jedenáct vteřin do konce třetí třetiny a už to opravu vypadá, že zápas dojde do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak, základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:25
    Richards zavezl kotouč do útočného pásma, kde se pokusil o střelu, kterou srazila obrana Bílých Tygrů.
     
    61:05
    Marek Kvapil se dostal do zakončení v prostoru mezi kruhy, byl tísněn a nezakončil přesně.
     
    61:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dokázali prosadit z následné akce a rozhodují toto utkání. V úniku před ženevskou branku se dokázal prosadit LIBOR HUDÁČEK, který tak ukončuje prodloužení už v jeho druhé minutě po tom, co dostal přihrávku od Kvapila a zblízka prostřelil Desclouxe – 1:2. Asistence: Marek Kvapil a Matěj Stříteský.
    61:21 Libor HUDÁČEK - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Liberečtí Bílí Tygři nakonec zvládli tento první duel na turnaji v Yverdonu a o výhře rozhodl ve druhé minutě prodloužení Libor Hudáček. Hosté tak turnaj začali velmi dobře. Další duel je čeká už v pátek, kdy se střetnou s Fribourgem, za který hraje bývalý liberecký Tygr Michal Birner. Máme se tedy na co těšit.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:32:51)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Douay (Lazarevs) – 16. Lakatoš, 62. Hudáček (Kvapil, Stříteský)


    HC Servette Ženeva: Descloux (Mayer) – Tömmernes, Antonietti, Franson, Vukovic, Petschenig, Völlmin, Bezina, Mercier – Rod (C), Romy, Fritsche – Jacquemet, Richard, Wick – Kyparissis, Rubin, Riat – Lazarevs, Berthon, Douay
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd, Hanousek, Ševc, Havlín – Lakatoš, Jelínek (C), Ordoš – Lenc, Hudáček, Kvapil – Chrtek, Bulíř, Valský – Teplý, Vlach, Krenželok

    Rozhodčí: Oggier, Tscherrig – Kaderli, Kovacs

    Diváci: 250
    bahis siteleri