SHKM Hodonín – Břeclav 11:4 (kon.)
konec
SHKM Baník Hodonín
11:4 (4:0, 2:2, 5:2)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Středa 29.08.2018, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čtrnáct vteřin před koncem třetí třetiny navyšuje vedení svého týmu DAVID JANÁS. Asistence: Robert Rákoczy, David Polesný.
     
    56:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali očekávané desítky! Střelcem desáté branky Drtičů je PETR PEŠ, který zároveň kompletuje hattrick! Asistence: Michal Kuba, Robert Rákoczy.
     
    55:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči přidávají devátou branku! Brankáře Martinčíka překonal přesnou střelou ANDREAS JAJCAY. Asistence: Marek Výmola.
     
    53:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají ještě další gól! Tentokrát se prosadil MICHAL KUBA a střílí již osmou branku svého týmu, čímž vrací Hodonínu čtyřbrankové vedení. Asistence: David Polesný.
     
    52:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opět je tady rychlá odpověď Drtičů na gól Lvů. Brankář Luner přenechal puk JAKUBU SAJDLOVI, ten si s kotoučem nabruslil až do útočného pásma a vymetl pavučinky v horním rohu břeclavské brány. Asistence: Ondřej Luner.
     
    51:27
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Radek Zháňal vyslal DOMINIKA TOBOLU do útoku, ten převzal kotouč a nekompromisně zakončil ke vzdálenější tyči hodonínské brány! Asistence: Radek Zháňal.
     
    49:04
    Břeclav právě vstřelila branku!
    JAKUB KLIMOVIČ to teď vzal na sebe, převzal puk ve středním pásmu, objel si dva hodonínské obránce a propasíroval puk mezi pravou tyčí a brankářem Lunerem až za brankovou čáru! Asistence: Roman Průdek.
     
    39:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla parádní přihrávka v podání Lukáše Vaculy. Ten si sjel pro puk za hostující bránu a zadovkou naservíroval kotouč přesně na hůl ANDREASE JAJCAYE, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Lukáš Vacula.
     
    38:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí na sebe nenechali dlouho čekat a přichází s odpovědí! Přečíslení dvou na jednoho vyřešil Sajdl nahrávkou na PETRA PEŠE, který přízemní střelou do protipohybu překonal Martinčíka! Asistence: Jakub Sajdl
     
    37:14
    Břeclav právě vstřelila branku!
    ROMAN PRŮDEK to udělal zkušeně! naznačil, že půjde do stejného zakončení jako při úniku, nicméně puk nadzvedl na opačnou stranu, než kam se přesouval hodonínský brankář. Bez asistence.
     
    30:28
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté se taky dočkali gólu! Lvi rozjeli přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci stál TADEÁŠ ZUGAR, jenž překonal brankáře Lunera. Asistence: Marek Dora.
     
    14:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Břeclav mohla snížit, Luner však vychytal pokusy Toboly a Zajíčka a ZDENĚK KUČERA mohl jít do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem. Asistence: Jakub Sajdl, Michal Crlík.
     
    14:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští dostali krátkou příležitost přesilové hry pěti proti třem. Tu se jim nepodařilo využít, nicméně ještě než přijel navrátivší Zajíček z trestné lavice, našel Peš přesnou přihrávkou DAVIDA JANÁSE a ten nekompromisně zakončil do odkryté části klece. Asistence: Petr Peš, David Polesný.
     
    05:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují svému soupeři o dvě branky! Souhru v útočném pásmu zakončil ROBERT RÁKOCZY, který usměrnil puk k pravé tyči, kam už brankář Lvů nedosáhl. Asistence: Michal Kuba, David Janás.
     
    03:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči jdou do vedení! PETR PEŠ vyhrál vhazování v útočném pásmu, počkal si na přihrávku od modré čáry a přesnou střelou k bližší tyči překonal brankáře Krále. Asistence: David Polesný, Michal Kuba.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Peš (Polesný, Kuba), 6. Rákoczy (Kuba, Janás), 15. Janás (Peš, Polesný), 15. Kučera (Sajdl, Crlík), 39. Peš (Sajdl), 40. Jajcay (Vacula), 53. Sajdl (Luner), 54. Kuba (Polesný), 56. Jajcay (Výmola), 57. Peš (Kuba, Rákoczy), 60. Janás (Rákoczy, Polesný) – 31. Zugar (Dora), 38. Průdek, 50. Klimovič (Průdek), 52. Tobola (Zháňal)


    SHKM Baník Hodonín: Luner (Zollpriester) – Polesný, Rákoczy, Lidák, Crlík, Weber, Veselský – Kuba, Peš, Janás – Sajdl, Tomi, Kučera – Jajcay Chalupa, Lindner – Vacula, Výmola

    Trenér: Jan Prčík

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Král (31. Martinčík) – Klauda, Zháňal, Průdek, Göndör, Tobola, Sedláček, Dora, Zapletal, Viest, Zugar, Zajíček, Klimovič

    Trenér: David Bartal
    bahis siteleri