Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Slovensko
Středa 29.08.2018, 14:00 • Akademie Red Bull, Salcburk • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    Zítra to ale bude jiné kafe: Češi se od 14 hodin utkají s Ruskem, tedy mnohem silnějším protivníkem. Nezapomeňte si zápas znovu pustit na Onlajnech, pro dnešek už se s vámi loučím. (16:07:23)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko – 17 (46)
    Slovensko – 9 (15)
     
    Není co řešit! Čeští hokejisté do 16 let zahájili turnaj Wolfgang Rud Cup v Salcburku i celou reprezentační kariéru vysokým, a hlavně zaslouženým vítězstvím 8:0 nad Slováky. Naši hokejisté dneska ukázali, že v nich dřímá velký potenciál, týmu velela hlavně druhá útočná formace Pajer – Petr Moravec – Menšík.

    Nakonec jsme našli tři dvoubrankové střelce – právě Matouše Menšíka, Petra Moravce a Jakuba Brabence. K nim se přidali Gabriel Szturc a obránce Stanislav Svozil. No a čisté konto v premiéře slaví gólman Filip Maláč!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Nemusela to být pravda, protože Alex Kotásek se vydal ještě do posledního českého úniku, ve kterém přestřelil slovenské břevno.
     
    59:50
    Zdá se, že před slovenskou střídačkou se bude vhazovat dnes naposled.
     
    59:21
    Teď už se zápas může v klidu dohrávat. Puk na hokejkách mají Češi, Petr Gajda z dálky na Ďurise nevyzrál.
    58:10 P. MORAVEC - 8:0
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevadí, protože osmý zářez přidává jiný člen druhé formace. David Jiříček střílel od modré čáry a mezi kruhy kotouč tečoval PETR MORAVEC. Ďuris měl tak zakrytý výhled, že se nestihl vrátit do branky, kam puk jen tak dojel – 8:0! Asistence: David Jiříček, Lukáš Pajer.
     
    57:46
    Druhou metou může být hattrick pro jednoho z adeptů. Matouš Menšík po něm teď sahal hodně vehementně, ale neuspěl ani z úniku, ani z další pěkné akce!
     
    57:24
    Filip Maláč dělá všechno pro to, aby udržel čisté konto. Slováky teď výborně vychytal a ti dostali kotouč do branky až po přerušení, takže zbytečně.
     
    56:27
    Teď měl Daniel Ďuris i kupu štěstí, českou střelu totiž zasáhl lapačkou tak, že za něj padala obloučkem. Ale do branky nespadla.
     
    55:46
    Aktivitu třetího českého útoku, která už už spěla ke střele, zastavuje pišťalka rozhodčího – přihrávka rukou.
     
    55:09
    Po dlouhých minutách musel zasahovat Maláč, a to rovnou hodně krkolomně. Tečovanou střelu vytáhl ramenem, načež rozhodčí přerušil hru pro vysokou hůl Slováků.
     
    54:32
    Pokus o zrychlení rozehrávky slovenským mladíkům nevyšel, kotouč místo toho jenom odevzdali na naše hokejky.
     
    53:50
    Český tým už hraje v plném počtu, Filip Maláč nemusel během krátkého oslabení řešit vůbec nic.
     
    53:11
    Zatím jim to ale není nic platné, naopak se dopředu vydal Marek Brada. Měl proti sobě ještě jednoho soupeře a střelu skrz něj nenacpal mezi prostor tří tyčí.
     
    52:48
    Slováci nyní poprvé v utkání hrají v početní výhodě.
     
    52:14
    Slovenská rozehrávka je znovu velmi špatná a spoluhráč vybojoval puk pro Lukáše Pajera. Ten z několika metrů mířil spíše doprostřed branky, kde čekal gólman.
    51:41 Trestné střílení
     
    51:41
    Jel ho ale celkem pochopitelně sám Soukup. Naznačil kličku do bekhendu, načež si puk stáhl zpátky, ale Ďuris udržel u tyčky beton s lapačkou. Stav se tak nemění.
     
    51:41
    Dominik Soukup byl v úniku faulován a rozhodčí nařizují trestné střílení! To už podle nových pravidel může jet kdokoli.
     
    51:17
    Autor posledního gólu a krásné akce Jakub Brabenec (CZE) neprostřelil slovenský blok a aby následně uvolnil spoluhráči cestu, vysekl soupeři hůl z ruky. To je vůbec první samostatné české vyloučení v zápase.
     
    50:44
    Slováci se osvobodili jen na chvilku, pak z levé strany pálil Lukáš Pajer. Ďuris schoval ránu velmi dobře do lapačky.
     
    50:09
    Za prvních 16 sekund už přišly dvě pumelenice od modré čáry. Hlavně s tou první v Menšíkově podání měl Ďuris spoustu práce, ale co pro něj bylo zásadní, puk zastavil napoprvé.
     
    49:53
    Marek Brada schytal zákrok tělem, který už rozhodně nepatřil do kolonky čistých hitů, neboť šel na nohy. To znamená podražení pro Maroše Mešára (SVK) a třetí českou přesilovku.
     
    48:56
    Nebezpečně se za české zadáky vydal jeden z protivníků. Sjížděl si před Maláče na vyraženou střelu z úhlu, ale to už mu Češi nadzvedli hokejku.
     
    47:54
    Lukáš Pajer na levé straně hledal prostor pro nahrávku volnému kamarádovi před brankou. Možná váhal trochu déle, než bylo nutné, a slovenský sok k němu už přistoupil.
    46:26 BRABENEC - 7:0
     
    46:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Slováky možná trochu krutý gól, ale když nemají rychlé nohy, tak zkrátka nemají... Poslední dvě minuty se český tým dost trápil a v obranném pásmu kupil jednu špatnou nahrávku za druhou. Nakonec ale odrazil puk ven a JAKUB BRABENEC si prohodil slovenského zadáka. V úniku se zbavil i druhého, jehož posadil na zadek, a pak nejspíš po ledě procpal puk pod Ďurisem do branky – 7:0! Bez asistence.
     
    45:57
    Proti střele od české střídačky měl Maláč čistý výhled, takže před hlavu natáhl lapačku a kotouč do ní neomylně schoval.
     
    45:23
    Naše pětice se teď trochu stáhla a nechává Slováky, aby na ni tlačili. Ovšem žádné nebezpečí z toho zatím nevzniklo.
     
    44:48
    Další snadný zásah proti nepříliš prudkému pokusu. Takové samozřejmě českému gólmanovi vadit nebudou.
     
    44:19
    Na Filipa Maláče šlo letmé nahození ze strany pásma a i když v prvních okamžicích nejspíš mohl rozehrát, zvolil raději přerušení a uklidnění hry.
     
    43:25
    Další z mnoha chyb ve slovenské rozehrávce vystihl na modré čáře David Moravec. Ač zadák, správně si sjel před branku a čekal, až mu parťák kotouč vrátí. To už si ale Slováci pohlídali.
     
    42:29
    Čtvrtý útok se před Ďurisem natahoval po kotouči, který však dojel do náruče slovenského gólmana.
     
    42:10
    Jakub Kos napálil z levé strany tyčku, pak byl v další šanci před brankou tuším Jakub Brabenec.
    41:17 P. MORAVEC - 6:0
     
    41:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje hned po přestávce! Češi se chvilku bránili, tím ale Slováky trochu ukolébali a ti se pak nestačili vrátit proti přečíslení. Po pravé straně ho táhl PETR MORAVEC, který se nerozpakoval, zakončil sám, a to přesně – 6:0! Asistence: Lukáš Pajer, Ondřej Cubo.
     
    40:35
    Český tým v útočném pásmu přišel o kotouč a Svozil se k němu musel vrátit před střídajícím protivníkem. Svůj úkol zvládl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Česko – 10 (29)
    Slovensko – 3 (6)
     
    Jednoznačný obraz hry pokračoval i ve druhé třetině, která už byla oboustranně možná trochu rozháranější. Ke dvěma šancím se tak dostali i Slováci, nicméně pořád je to český tým, kdo zápas ovládá. Dvěma góly v posledních čtyřech minutách se může zase uklidnit a po přestávce kontrolovat pohodlný náskok.

    Třetí třetina začne přibližně v 15:31.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:28 SZTURC - 5:0
     
    39:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hakenovi svěřenci přidávají krátce po skončení přesilovky pátý gól do šatny! I když dlužno dodat, že tentokrát hodně šťastný. Z nulového úhlu nahodil kotouč před branku GABRIEL SZTURC a gólman Ďuris si ho sám srazil za záda – 5:0! Asistence: Jakub Kos, Petr Gajda.
     
    39:13
    Filip Maláč parádně rozehrál akci, která vedla až k přečíslení tři hráčů. Jakub Brabenec ji zakončoval sám a trefil boční síťku!
     
    38:30
    Dominik Soukup zvolil u pravého hrazení překvapivou přihrávku tuším na Petra Moravce, ten ji ale nečekal a natahoval se po puku marně. Slováci vyhazují.
     
    37:54
    Jeden z českých zadáků si dirigoval spoluhráče, po delší kombinaci konečně vypálil. Dvojička před brankou ale tentokrát nezastavěla výhled ideálně, takže Ďuris poslal puk do ochranné sítě.
     
    37:24
    Alexander Remeš zase vydoloval kotouč a v útočném pásmu ho hákoval Libor Nemec (SVK), takže jdeme na druhou přesilovku. Rozhodčí k tomu navrch udělil ještě osobní desítku za protesty Šimonu Grochovi.
     
    37:06
    Česká sestava ještě chvíli pokračovala v manévrech, křižný pas nenašel najetého hráče a Slováci už mohou hru uklidnit.
    36:03 SVOZIL - 4:0
     
    36:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    V pravý čas! Čeští mladíci chtějí odmítnout pochybnosti a přidávají čtvrtou trefu. Matouš Menšík zase sebral Slovákům puk a v úniku byl seknutý, takže rozhodčí držel zvednutou pravici. Po nějakých deseti sekundách výhody se na modré čáře opřel do Pajerovy nabídky STANISLAV SVOZIL a z první se trefil opravdu krásně, do růžku brány Ďurise, který přes hráče nic neviděl – 4:0! Asistence: Lukáš Pajer.
     
    35:22
    Krátký slovenský tlak zakončila přihrávka zpoza branky na nehlídaného Libora Nemce. Zakončoval ke druhé tyčce, kam Maláč bleskově vykopl pravý beton!
     
    34:51
    Filip Maláč musel vypomoci svým spoluhráčům, z branky kousek vyjel a kotouč rozehrál. Naši o něj ale vzápětí přišli.
     
    34:34
    A úplně stejně to dopadlo i při pokusu Davida Jiříčka.
     
    34:23
    Český zadák střílel od pravého hrazení, klubko těl na prostoru kruhů srazilo kotouč vysoko do ochranné sítě.
     
    33:25
    Oba týmy už byly kompletní, když Stanislav Svozil nabídl puk před prázdnou branku Janu Půčkovi. Ten se k němu ale nestihl narovnat ideálně a poslal ho těsně vedle!
     
    32:36
    Vzhledem k vyhrnutému dresu bohužel nevím, který z českých hokejistů se výtečně prodíral středem hřiště a Slováci si museli oddechnout, že to neskončilo v brance.
     
    31:44
    Chvíli útočili Češi, pak Slováci, vzápětí se dopedu vydal Jakub Kos. Chrániče soupeřova zadáka neprostřelil.
     
    31:01
    Znovu budeme sledovat hru čtyři na čtyři. Sebastian Jasečko (CZE) i Daniel Chovaniak (SVK) dostali po dvou minutách za hrubost, respektive držení.
     
    30:58
    Matouš Menšík si brousil zuby na hattrick, leč jeho pokus šel už z ostrého úhlu a Ďuris ho vyškrábl nad branku.
     
    30:11
    Okamžitě po vhazování zase napadal Slováky Remeš, z úhlu mířil kousek vedle bližší tyčky. Střídání potom zakončil ze střední vzdálenosti Dominik Soukup střelou, kterou Ďuris schoval v náručí.
     
    29:47
    Češi dál bojovali o kotouč, který skončil zvnějšku na síťce slovenské branky. Rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
     
    29:32
    Svozilova střela tahem od modré čáry skončila na chráničích clonícího hráče.
     
    29:05
    Do mezikruží si na přihrávku sjel Gabriel Szturc, pak ale nevystřelil přesně. Po slovenském icingu mají Češi útočné buly.
     
    28:20
    Omluvte výpadek komentáře vzhledem k technickým problémům na straně akademie, snad už vše zase pojede tak, jak má.
     
    26:31
    Slováci se po českém zaváhání dostali do přečíslení a Filip Maláč si připisuje první těžký zákrok utkání. Antoniu Ožvaldovi výtečně zmenšil úhel a jeho zakončení schoval ve výstroji.
     
    25:33
    Alex Kotásek vzal puk a projel k levému mantinelu, na Petra Gajdu pak ale přihrávku neposlal. Tak si po pár sekundách počkal pro změnu na středu, jenže ani on nedostal od parťáka těžký kotouč přesně.
     
    25:14
    Teď už museli rozhodčí zapískat na znamení českého ofsajdu.
     
    24:29
    Našim hokejistům se v posledních desítkách sekund nedaří prosadit do střelecké pozice, prošel jen jeden pokus od modré čáry. Hraje se víceméně bez přerušení.
     
    23:37
    Teď se do útočného pásma dostali i slovenští hokejisté a po Maláčově zákroku mají k dispozici vhazování.
     
    22:50
    Čeští mladíci jsou dál při chuti. Je hodně pozitivní, že do druhé třetiny vletěli tak, jak tu první zakončili.
    21:08 MENŠÍK - 3:0
     
    21:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu po návratu z kabin vede česká reprezentace už o tři góly! Obránce Sebastian Jasečko vydatně podporoval ofenzívu a po jeho práci se před brankou dostal k puku MATOUŠ MENŠÍK. Jihlavský špílmachr si ho bleskově stáhl na bekhend a pověsil do růžku, takže skóruje dnes podruhé – 3:0! Asistence: Petr Moravec, Sebastian Jasečko.
     
    20:35
    Elitní útok se hned usadil v pásmu, Soukup a Ryšavý se hned u brankoviště snažili dorážet. Pak se Slováci dostali dopředu, ale David Moravec složil soupeře ukázkovým stromem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Česko – 19
    Slovensko – 3
     
    Vynikající start. Česká šestnáctka v úvodní třetině sezóny ukázala parádní pohyb, se kterým si Slováci nevěděli rady. V rozehrávce nedostanou ani půl sekundy času, z čehož plynula spousta chyb a našich šancí. Národní tým hru jasně ovládal a reálnému obrazu třetiny by odpovídal aspoň náskok 3:0, Filip Maláč nemusel řešit nic kromě střel z dálky.

    Druhá třetina začne přibližně ve 14:46.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Brabenec ještě zůstal na ledě a po krásné nabídce napříč brankovištěm trefil z téměř nulového úhlu břevno!
    19:02 BRABENEC - 2:0
     
    19:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skutečně jenom na chvíli, protože teď už je na světě zasloužený druhý gól českého týmu! Slováci odrazili Smolkův pokus od mantinelu, ale absolutně nestihli reagovat na Bradovu zadovku, která našla mezi kruhy JAKUBA BRABENCE. Ďuris už byl tak zalezlý, že na jeho střelu neměl nárok – 2:0! Asistence: Marek Brada, René Smolka.
     
    18:45
    Slováci jsou kompletní a na chvíli se dostali do české třetiny.
     
    17:59
    A moc k němu nechybělo, Dominik Soukup střílel z pravé strany a kotouč propadl gólmanovi za záda ke druhé tyčce. Tam se před prázdnou klecí natahoval Petr Moravec, bohužel i jemu pár čísel scházelo!
     
    17:39
    Češi v přesilovce prostřídali, tohle chce gól!
     
    17:07
    Před brankou operoval Jakub Kos, rychle se otočil kolem své osy. Nevím, zda chtěl zakončovat, nebo zadovkou ještě najít kamaráda, ale gólman betonem zasáhl.
     
    16:36
    Cubo a potom Brabenec pálili od modré, zkoušíme se spolehnout na čilý ruch před brankou, ale kotouč nám tam zatím neprošel.
     
    16:10
    Oba týmy už hrály v plném počtu, ale Slováci špatně vystřídali. Takže nás čeká první přesilová hra! Trest odpyká Marek Šramaty (SVK).
     
    15:36
    Bohužel nejsem schopný říct od koho, ale kapitán Dominik Soukup dostával na pravou stranu přihrávku před prázdnou branku. Byla jen o kousek delší, než by potřeboval.
     
    15:02
    David Jiříček podporoval útok, česká čtveřice ovšem znovu nenašla recept, jak se dostat do zajímavější střelecké pozice.
     
    14:29
    Slováci se vydali dopředu a z dálky pozdravili Maláče, český nához byl jen o málo důraznější a také náš soupeř se zase osvobozuje.
     
    13:49
    Petr Gajda (CZE) a Daniel Chovaniak (SVK) jsou vyloučeni za hrubost, čeká nás hra čtyř proti čtyřem.
     
    13:49
    Jan Půček to zkoušel velmi dobře kolem tyčky, nicméně Ďuris puk za čáru nepustil. Poté se u branky strhla menší mela a bude se vylučovat.
     
    13:24
    Petr Gajda v rohu na několikrát vybojoval kotouč, pak s ním vybruslil do pravého kruhu, lehkou střelou branku minul.
     
    12:45
    I další spoluhráči pokračují v neúnavném napadání a Slováci jsou rádi, když puk vyhodí z pásma tak, aby se nepískal icing.
     
    12:08
    Martin Ryšavý nejdřív tečoval střelu od modré a potom se natahoval po dorážce, k volnému puku před odkrytou svatyní mu chybělo možná deset či dvacet čísel!
     
    11:35
    Pokus Davida Jiříčka od modré zastavili clonící hráči poměrně snadno. Jenže místo toho, aby si odpočinuli, posílají kotouč na zakázané uvolnění.
     
    10:53
    Mírného zaváhání v rozehrávce se dopustili i Češi. Nic to nemění na tom, že náš forčeking přidělává soupeři obrovské problémy a vytěžili jsme z něj už několik šancí. To je ono.
     
    09:59
    Matouš Menšík zase sebral váhavým Slovákům puk, obtáčel se kolem gólmana a už už sahal po druhé trefě. V poslední chvíli po něm ale skočil obránce a další radosti zabránil!
     
    09:16
    Česká pětice kombinovala v útočné třetině, k přesné střele se bohužel nedostala. Ale díky liknavé rozehrávce Slováků může nápor pokračovat.
     
    08:35
    Zakázané uvolnění pro změnu ze slovenských hokejek.
     
    08:05
    Už to neplatí. Jakub Brabenec přejel modrou čáru a zadovkou přenechal puk Jakubu Kosovi, který střílel z mezikruží. Dobrou akci národního týmu však zblokoval obránce.
     
    07:26
    Naši hokejisté táhli ještě jeden útok, který skončil střelou z velkého úhlu. Teď se pro změnu aktivity chopil soupeř a naši vyhazují na icing.
    06:30 MENŠÍK - 1:0
     
    06:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, aktivnější česká reprezentace jde v sedmé minutě do vedení! Lukáš Pajer rozjel přečíslení a i když Češi měli ponechanou výhodu, už už se zdálo, že gólman puk udrží. Na brankovišti ale doráželi dva parťáci a byl to MATOUŠ MENŠÍK, kdo kotouč dotlačil za čáru a může slavit první gól šestnáctky v sezóně – 1:0! Asistence: Lukáš Pajer, Petr Moravec.
     
    06:12
    Třinecký zadák Daniel Chovaniak nahazoval puk na českou branku a jeden z útočníků ho poměrně nebezpečně srazil, nicméně projel ještě daleko od klece přesouvajícího se Maláče. Následně se Češi dopustili ofsajdu.
     
    05:38
    Slováci přejeli do protiútoku a rychlou střelou donutili Filipa Maláče přerušit hru.
     
    05:12
    Jako levý bek si Sebastian Jasečko musel protáhnout střídání, nakonec taky pálil od modré, ale puk branku minul.
     
    04:38
    Při pokusu Stanislava Svozila od modré čáry předvedli spoluhráči vynikající práci při clonění, nicméně Ďuris si puk u druhé tyčky stejně našel.
     
    04:16
    Elitní útok tedy začal velmi dobře, ale na hodnocení je samozřejmě ještě brzy. Teď se v pásmu usazuje ten druhý.
     
    03:07
    První gólová šance českého týmu, Alexander Remeš vysunul do úniku Dominika Soukupa, ale ten nedokázal Ďurise z bezprostřední blízkosti překonat!
     
    02:36
    Čtvrtá česká formace se snadno ubránila krátkému územnímu tlaku a pak navrch přejelo dopředu, kde museli Slováci zastavit pas na volného hráče před brankou.
     
    01:57
    Už od prvních sekund vidíme, že Češi půjdou po slovenské rozehrávce jako vosy. Nyní z toho vytěžil střeleckou pozici René Smolka, kotouč byl ale zblokovaný.
     
    01:27
    A už i Filip Maláč má v kolonce zásahů první dvě čárečky. První měl snadný, podruhé vyrážečkou zkontroloval střelu od modré.
     
    00:58
    Oba beci druhé lajny vystřelili od modré – postupně David Moravec a Ondřej Cubo. První zákrok si připsal brankář Ďuris, druhý pokus byl poměrně zajímavě sražen bruslí, nicméně mimo.
     
    00:41
    Slováci vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    00:27
    Češi začali zhurta, Alexander Remeš nejdřív perfektně zabojoval o puk a pak ho znovu zavezl do třetiny. Ani jednou ho však neprocpal před branku na spoluhráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dozněly nám obě hymny – nejdřív ta slovenská, pak česká. Naši reprezentanti stejně jako starší kategorie poprvé nastupují v nových dresech Českého hokeje, tak věřme, že je pokřtí vítězně!
     
    Jako kapitán povede český tým do boje plzeňský Dominik Soukup, jeho asistenty jsou přerovský Martin Ryšavý a teď už brněnský Stanislav Svozil - všichni jmenovaní nastupují v první formaci.

    Do branky se na úvod turnaje postaví jihlavský Filip Maláč. V sestavě máme třeba i dva Moravce – Davida a Petra, přičemž ani jeden z nich není potomkem olympijského vítěze Davida Moravce.

    Zmínku si zalouží určitě i někteří slovenští mladíci, kteří brousí české soutěže – Daniel Chovaniak (Třinec), Šimon Groch (Technika Brno), Boris Babeliak (Vsetín) a Róbert Bačo (Žďár nad Sázavou). Musím říct, že mají povětšinou hodně zajímavé statistiky. I to značí, že proti našemu týmu dnes stojí silný soupeř.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Maláč (Král) – Jasečko, Svozil (A), Cubo, D. Moravec, Jiříček, Kunst, Smolka – Ryšavý (A), Soukup (C), Remeš – Pajer, P. Moravec, Menšík – Szturc, Brabenec, Kos – Kotásek, Půček, Gajda – Brada. Trenér: Petr Haken.

    Slovensko: Ďuris (Eliaš) – Kapičák, Groch (A), Kocúr, Chovaniak, Miklovič, Š. Nemec, Mešár – Ožvald, L. Nemec, Bačo (A) – Migila, Géci, Šramaty (C) – Húževka, Babeliak, Svitač – Demek. Trenér: Radoslav Hecl.

    Rozhodčí: Kontschieder – Huber, Priller.
     
    Nominace českého týmu na turnaj v Salcburku:

    Brankáři:
    Filip Maláč (Jihlava), Daniel Král (Havlíčkův Brod).

    Obránci:
    David Jiříček (Plzeň), Sebastian Jasečko (Uničov), Stanislav Kunst (Vsetín), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Ondřej Cubo, René Smolka (oba Vítkovice), David Moravec (Jihlava).

    Útočníci:
    Dominik Soukup (Plzeň), Petr Moravec, Lukáš Pajer (oba Hradec Králové), Jan Půček (Vsetín), Jakub Brabenec, Jakub Kos (oba Kometa Brno), Marek Brada, Alex Kotásek (oba Vítkovice), Gabriel Szturc (Havířov), Martin Ryšavý (Přerov), Petr Gajda (Liberec), Matouš Menšík (Jihlava), Alexandr Remeš (Karlovy Vary).

    Rozpis turnaje:

    Středa 29. srpna:
    14:00 Česko – Slovensko
    17:30 Salcburk – Rusko

    Čtvrtek 30. srpna:
    14:00 Česko – Rusko
    17:30 Salcburk – Slovensko

    Pátek 31. srpna:
    14:00 Slovensko – Rusko
    17:30 Česko – Salcburk

    Sobota 1. září:

    zápasy o umístění
     
    Zdravím všechny fanoušky u další reprezentační akce. Tento týden budeme sledovat národní tým do 16 let, který otevírá sezónu turnajem Wolfgang Rud Cup v rakouském Salcburku. Naše hokejisty 2003 čeká mezistátní premiéra a všichni se na ni moc těšíme. Jsme zvědavi, co nám nová generace ukáže hned v první bitvě proti sousedům ze Slovenska!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Menšík (Pajer, P. Moravec), 20. Brabenec (Brada, Smolka), 22. Menšík (P. Moravec, Jasečko), 37. Svozil (Pajer), 40. Szturc (Kos, Gajda), 42. P. Moravec (Pajer, Cubo), 47. Brabenec, 59. P. Moravec (Jiříček, Pajer)


    Česko: Maláč (Král) – Jasečko, Svozil (A), Cubo, D. Moravec, Jiříček, Kunst, Smolka – Ryšavý (A), Soukup (C), Remeš – Pajer, P. Moravec, Menšík – Szturc, Brabenec, Kos – Kotásek, Půček, Gajda – Brada. Trenér: Petr Haken.
    Slovensko: Ďuris (Eliaš) – Kapičák, Groch (A), Kocúr, Chovaniak, Miklovič, Š. Nemec, Mešár – Ožvald, L. Nemec, Bačo (A) – Migila, Géci, Šramaty (C) – Húževka, Babeliak, Svitač – Demek. Trenér: Radoslav Hecl.

    Rozhodčí: Kontschieder – Huber, Priller.
    bahis siteleri