Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Minsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 07.09.2018, 18:05 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:21 Teemu PULKKINEN - 2:1
     
    52:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hodně rychle využitá přesilovka, hosté se dostávají zpátky do utkání! Patrik Wiercioch tvrdě vypálil od modré čáry. Před brankou přišel zákrok Ježova, který ovšem na dorážku pozorného TEEMUA PULKKINENA neměl, je sníženo! Asistence: Patrik Wiercioch a Beau Bennett.
    23:35 Joonas NÄTTINEN - 2:0
     
    23:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem domácí dočkávají, JOONAS NÄTTINEN ve své druhé šanci nyní skóruje! K finskému hráči se dostal kotouč, ten si důkladně zamířil a zakončil do pravé šibenice. Enroth nemohl zareagovat. Asistence: Juuso Puustinen.
    10:24 Damir ŠARIPZJANOV - 1:0
     
    10:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nyní se ale už domácí prosazují a dostávají se tak do vedení 1:0! DAMIR ŠARIPZJANOV dostal parádní přihrávku mezi kruhy, kde se celé situace nelekl. Bek Neftěchimik si počkal a následně přesně zakončil. Asistence: Pavel Kulikov a Alexandr Bryncev.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Šaripzjanov (P. Kulikov, Bryncev), 24. Jo. Nättinen (Puustinen) – 53. Pulkkinen (Wiercioch, Bennett)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, An. Sergejev, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Volgin, Fatkullin, Semjonov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Puustinen – P. Kulikov, E. Galimov, Chajrullin – Porjadin, Zdunov, Jakimov – Arkalov, Michnov, Šafigullin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chochlov, Wiercioch, Chenkel, D. Osipov, Lisovec, Gotovec, Jevenko – Pavlovič, Pulkkinen, Bennett – A. Kosticyn, Q. Howden, S. Kosticyn – Kovyršin, Kitarov, Parfejevec – Drozdov, Litvinov, A. Volkov – An. Stěpanov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Kulakov – Palej, Sjsujev

    Diváci: 3 614
    bahis siteleri