Německo – Česko 3:2 (kon.)
konec
Německo
3:2 (1:1)
Česko
Pátek 07.09.2018, 18:00 • Waldstadion an der Kaiserlinde • U20 Elite Tournament • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Česká republika v dnešním utkání sice dvakrát vedla, nakonec ale prohrála těsně 3:2. Německo dnes předvedlo velice sympatický výkon, nicméně ani Česko nehrálo zrovna špatně. Naše reprezentace si vytvořila řadu vyložených šancí, avšak s úspěchem se setkaly pouze dvě z nich. Následující utkání sehraje naše reprezentace s Portugalskem. (19:49:57)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    To bylo velké štěstí! Nejprve si Jedlička počkal na zakončení soupeře, který trefil pouze jeho ruku. Následná dorážka směřovala kousek vedle brány.
     
    90+1
    Růsek se pokoušel v pokutovém území vybojovat penaltu, nakonec je z toho pouze žlutá karta za simulování.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta druhého dějství. Hosté si nyní pohrávají s míčem v oblasti středového kruhu, dočkáme se vyrovnání?
     
    87
    Goller opět řádil na své oblíbené straně, tentokráte se jeho centr ale nesetkal s úspěchem. České republice se na vyrovnávací branku krátí čas.
     
    86
    Dahmen se po delší době dostal k výkopu od své svatyně, jeho pas ale skončil pouze v zámezí. Další autové vhazování pro Česko.
     
    85
    Goller si to namířil po levém křídle až do pokutového území, kde ale nevěděl, co vlastně chce s balónem udělat. Obrana Česka neměla starosti.
     
    84
    Holík poslal dalekonosný aut na druhou stranu hrací plochy, což ale hrál do karet soupeři. Jeden z domácích si ale nepohlídal ofsajdovou past.
     
    83
    Opět se nehraje, neboť na zemi skončil jeden z hráčů České republiky. Na nic vážného to nevypadá, zanedlouho by se mělo pokračovat ve hře.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Martin Jedlička (Česko).
     
    81
    Havelka si nyní splnil obranné povinnosti, kousek za středovým kruhem totiž obral o míč soupeře. Německo ale zůstává na útoční polovině.
     
    80
    Zdánlivě nenápadná akce domácích skončila náběhem do pokutového území, kde ale jeden z Němců zakončil hodně vedle brány.
     
    79
    Německo evidentně nikam nespěchá, což se ale dá čekat. Dahmen už dlouho váhá s rozehrávkou, nejspíš rozehraje po zemi do strany.
    74. Janoškova neproměněná penalta.
     
    74
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil Janošek, který si vybral levou část brány. Tam se vrhl také Dahmen, jenž vytasil famózní zákrok.
    74. Penaltový zákrok.
     
    74
    Je tu pokutový kop pro Česko! Domácí brankář totiž uvnitř pokutového území fauloval jednoho z protihráčů.

    David Suchý

    Branky: 41. Özcan, 62. Itter, 65. Daferner – 18. Šašinka, 46. Žitný

    Karty:   22. Douděra (CZE), 35. Havelka (CZE), 82. Jedlička (CZE), 90+1. Růsek (CZE)

    Neproměněná penalta: 74. Janošek (CZE), brankář Dahmen zneškodnil


    Německo:
    Česko: Jedlička – Holík, Chaluš, Král, Granečný – Janošek (82. Bucha), M. Sadílek (75. Růsek) – Douděra (66. Rychnovský), Havelka, Žitný (82. Pfeifer) – O. Šašinka
    bahis siteleri