Jekatěrinburg – Vladivostok 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 2:3 (po pr.)
N.Novgorod – Barys 6:5 (po pr.) | HC Slovan – Jaroslavl 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 09.09.2018, 17:05 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:42:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:25
    Rudolf Červený (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 22:37

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 5 střel, čas na ledě 22:28
    Alexander Salák (JAR) 19 zákroků (95% úspěšnost)
     
    Střely na branku: 20 – 45
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve třetí třetině vsítili další tři góly a vyloupili led Slovanu a připisují si dva body do tabulky. Domácí byli dost nedisciplinovaní a na to doplatili. Hosté své přesilovky dokázali využívat a trestali je. Domácí tak první utkání na vlastním ledě nezvládli a už v úterý mohou dnešní prohru odčinit znovu před svými diváky.
     
    Konec zápasu.
    59:40 Brandon KOZUN - 1:4
     
    59:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají definitivní tečku tomuto utkání v přesilové hře. BRANDON KOZUN dostal od Loktionova přihrávku na levou stranu, kde před ním zívala odkrytá branka a poté prudkou ránou přidal ještě jeden gól na hostující stranu – 1:4. Asistence: Andrej Loktionov.
     
    58:40
    Zápas se už jenom dohrává, domácí mají puk na svých hokejkách a míří do útoku. Ale kotouč ztratili a znovu se tak k němu dostali hosté, kteří ještě míří do útočné třetiny.
     
    58:10
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Hrnka – 2 min., podrážení).
     
    58:10
    Oddechový čas domácích.
     
    58:09
    Slovan je kompletní.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:27
    Slovan hraje se šesti bruslaři, Čiliak je na střídačce.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., vražení na hrazení + 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 5 min., bitka).
     
    56:27
    Pěstní souboj mezi Chipchurou a Nakládalem, český hráč narazil soupeře na mantinel a bude se vylučovat.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Jeff Taffe – 2 min., sekání).
     
    55:45
    Jelesin objel domácí branku, dostal puk až před ní, ale ke střele před Čiliakem se nedostal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    54:57
    Hosté hrají velmi dobře takticky, drží kotouč co nejdále od své branky a domácí prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    54:29
    S domácími to už nevypadá moc dobře, pět a půl minuty do konce třetí třetiny bude pro ně těžké smazat dvoubrankové manko.
    53:25 Grigorij DENISENKO - 1:3
     
    53:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté už odskakují na dvoubrankový rozdíl. Alexejev v kombinaci dva na jednoho naservíroval puk na pravou stranu, kde byl připravený GRIGORIJ DENISENKO a střelou do odkryté domácí klece nedal Čiliakovi žádnou šanci – 1:3. Asistence: Denis Alexejev a Danil Jurtajkin.
     
    52:58
    Čerepanov našel puk v obranném pásmu a hned ho poslal až do středu hřiště. Hosté tak mohou znovu zaútočit před brankou domácího celku.
     
    52:18
    Hosté se snaží už více soustředit na obranu a začínají svůj výsledek bránit. Domácím se tak v pásmu Jaroslavle jen těžko dostává ke střelám.
     
    52:08
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    51:50
    Domácím začíná velmi rychle ubíhat čas. Na to, aby s utkáním něco udělali, jim zbývá něco málo přes osm minut. Zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by se tak mělo stát. V hledišti se dokonce objevuje i pískot diváků, kteří s hrou Slovanu nejsou rozhodně spokojeni.
     
    51:43
    Další slibně se rodící akci Slovanu zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Tam se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    51:06
    Ovšem nakonec se domácí dokázali vrátit bleskově zpět před jejich branku a rána Chada Raua skončila na Salákovi. Poté se puk odrazil k Nakládalovi a ten ho poslal pryč.
     
    50:21
    Hosté podrželi puk v obranném pásmu a poté jdou do zakládaní další útočné akce.
     
    49:24
    Hosté tak ustáli těžkou pasáž hry a své vedení prozatím uhájili. Hned po tom, co byli v plném počtu, nastěhovali se před Čiliaka, ovšem střela Pajgina od modré čáry mířila jen vedle Čiliakovy branky.
     
    49:14
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    48:33
    Nyní už drží útočnou třetinu hráči Slovanu delší dobu a Buc zblízka střílel na Saláka, ten však sklapl včas své betony a podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    48:00
    A hned na to se dokázali hosté osvobodit a puk tak končí znovu před domácí brankou. Slovanisté tak musí zakládat akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    47:35
    Domácí hráči se uhnízdili v pásmu hostů, ale ne na moc dlouho. Gelinas neudržel puk u modré čáry a domácí se tak musejí vracet zpátky do obrany.
     
    47:14
    Následuje komerční přestávka.
     
    47:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., podrážení).
    45:22 Andrej LOKTIONOV - 1:2
     
    45:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají a strhávají vedení znovu na svou stranu. ANDREJ LOKTIONOV si všiml odraženého kotouče na pravé straně a poté v pokleku trefil část odkryté domácí klece – 1:2. Asistence: Brandon Kozun a Jakub Nakládal.
     
    45:15
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích a už kombinují před Čiliakem.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 2 min., podrážení).
     
    43:42
    Jurtajkin je dnes hodně při chuti a byl u zrodu další akce Lokomotivu. Po jeho přihrávce střílel Denis Alexejev, trefil však holenní chránič jednoho z domácích obránců.
     
    43:08
    Hosté mají stále tlak před brankou Slovanu, nyní na Čiliaka vyslal střelu Nikita Čerepanov, ovšem chybělo tomu více přesnosti.
     
    42:06
    Petri Kontiola zachytil puk a dostal se do prostoru mezi kruhy. Jeho přízemní pokus zneškodnila obrana Slovanu a domácí se na chvíli vymanili z velkého tlaku hráčů Jaroslavle.
     
    41:14
    Před branku Saláka spěchali domácí hráči, ale Danil Jurtajkin byl u puku dříve a vyvezl ho pryč z obranného pásma. A sám Jurtajkin byl u další akce hostů, jeho střela však mířila přímo do Čiliaka.
     
    40:42
    Jeff Taffe kontroloval puk ve středním pásmu a hned na to odešla kompletní pětice hráčů Slovanu vystřídat.
     
    40:15
    Jakub Nakládal pálil od modré čáry, domácí ji ale dokázali srazit mimo tři tyče a sami se hned dostávají na opačnou stranu kluziště.
     
    40:09
    Zakázané uvolnění Slovanu a hra se tak stěhuje zpět před Marka Čiliaka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Nyní proběhne změna brankářů a třetí třetina může začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Nic z toho nebylo a hosté to ještě zkusili, ovšem také bez úspěchu. Druhá třetina, která se dohrávala před třetí třetinou, je u konce.
     
    39:16
    Bačik ztratil puk u mantinelu, na pomoc mu však přispěchal Nicholas Schaus, jenž puk dostal do své moci a domácí se ženou do útočné akce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:17
    Danil Jurtajkin udržel puk na své holi, ač na něho dotírali domácí hráči. Nakonec se pak hosté dostali na druhou stranu a právě Jurtajkin ohrozil Čiliakovu branku.
     
    38:01
    Nyní se musel mít na pozoru Čiliak, který zasahoval proti střele Kraskovského. Ten tak podržel svůj tým a raději před dotírajícími hostujícími hráči hru přerušil.
     
    37:41
    Taffe rozehrál puk na pravou stranu, Červený však dobře puk netrefil a ten skončil jen na boční konstrukci hostující branky.
     
    37:12
    Tak nakonec se ukázalo, že bude potřeba více času na opravu dveří pro rolbu a po dohodě sudích a obou laviček, byl nařízen odchod hráčů do kabin a druhá třetina se tak dohraje na začátku třetího dějství.
     
    37:12
    Tomáš Hrnka byl Jelesinem naražen na mantinel v místě, kde jsou vrátka pro rolbu a ta se otevřela. Naštěstí nedošlo k jeho zranění. Tohle by se ale rozhodně stávat nemělo. Nyní dvířka prochází úpravou.
     
    36:50
    Danil Jurtajkin tečoval nahození od modré čáry těsně před Markem Čiliakem. Domácí brankář pak nadvakrát ukryl puk pod svojí lapačku a raději přerušuje hru.
     
    36:26
    Michal Řepík dostal na pravou stranu přihrávku a jeho střelu zastavila pozorná obrana hostů. Ani z další větší šance Slovan skóre na svou stranu neotáčí.
     
    35:43
    Kyle Chipchura vyslal z pravého kruhu přízemní střelu, která Saláka neohrozila. Domácí ale stále drží útočné pásmo a hrozí před hostující brankou.
     
    Utkání sleduje 8 467 diváků.
     
    35:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:53
    Domácí hokejisté ožili a znovu se natlačili před hostující branku, Salák se tak musel mít opět na pozoru. Hosté se pak dokázali z tlaku Slovanu vymanit a vyhodili puk do středního pásma.
    33:20 Michal SERSEN - 1:1
     
    33:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    První rána kapitána, to se potvrdilo a kapitán Slovanu MICHAL SERSEN to vzal na sebe a první brankou domácího celku srovnává stav utkání. Nejprve na Saláka vyslal střelu, která se od něho pouze odrazila a poté už neměl problém dopravit kotouč do jeho odkryté klece – 1:1. Bez asistence.
     
    32:40
    Kajumov z prostoru mezi kruhy vystřelil a trefil hruď Marka Čiliaka, jenž poté přenechal puk obránci Slovanu a ten ho zaváží směrem dopředu.
     
    32:05
    Šimun se dostal ke střele z levého kruhu a nebyl to vůbec špatný pokus. Ovšem s jeho projektilem si Salák poradil a hned zajistil puk, který poslal mezi své spoluhráče.
     
    31:37
    Sannikov potáhl puk do útočného pásma, hosté však o kotouč přišli a na druhou stranu tak míří Slovan.
     
    30:20
    Rudolf Červený se dostal do zakončení před brankou hostů, ale jeho střele chybělo více přesnosti, puk skončil na břevně Salákovy branky. Nicméně domácí nyní mají velký tlak a snaží se o vyrovnání.
    28:57 Neuznaná branka Jurtajkina.
     
    28:57
    A nakonec branka uznána není, sudí rozpažuje. Hostující hráč byl v brankovišti a hosté tak vedou pouze o jednu branku.
     
    28:57
    Domácí lavička si bere možnost videa a uvidíme, zda nakonec branka bude uznána. Zřejmě jde o postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    28:57
    Pěkná individuální akce Danila Jurtajkina. Ten si nabruslil za obranu Slovanu až před Čiliaka a nadvakrát pak dokázal propasírovat puk za jeho záda. Na řadu ale přichází video.
     
    28:01
    Po střele od modré čáry se kotouč dostal těsně před Saláka a domácí se snažili ve velké skrumáži dostat kotouč za jeho záda. Hostující brankář situaci ustál a poté i jeho spoluhráči odjeli ven z pásma.
     
    27:56
    Nyní následuje další komerční pauza.
     
    27:35
    Až nyní se domácí hráči vymanili z tlaku hostů a postupně se dostávají do dalšího útoku.
     
    26:59
    A dlouho se Lokomotiv držel před Čiliakem, Schaus pak vyšťoural puk a poslal ho šikovně do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. A domácí mohou vystřídat.
     
    26:16
    A hned na to se dostali do útočné třetiny, Schaus se pak dostal ke střele od modré čáry, ta se ale neujala. Následně pak hosté otočili hru na opačnou stranu a Čiliak se musí mít na pozoru.
     
    25:36
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    24:47
    Kajumov se pokusil o střelu od modré čáry, jeho pokus však skončil jen na zadním mantinelu. Hosté ovšem stále drží pásmo domácích a neustále tlačí před Čiliakem.
     
    24:22
    Grman zachytil puk a hned ho vyhodil až před hostující branku. Domácí celek se tak osvobozuje.
     
    24:17
    Hráči Lokomotivu se okamžitě usadili v pásmu domácího celku a roztočili kolotoč před Čiliakem, který musel opět zasahovat. Poté je hra znovu přerušena.
     
    23:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Eric Gelinas – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    23:32
    Ve skrumáži před Čiliakem se nejlépe zorientoval právě domácí brankář, který na puk dosáhl a ukryl ho okamžitě pod svoji lapačku a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    22:59
    Nyní se už hostům podařilo usadit se v pásmu Slovanu. Pavel Koledov se napřáhl na modré čáře a Marek Čiliak zasahoval efektním semaforem.
     
    22:05
    Denisenko vybojoval puk u levého mantinelu, ale následně o něj přišel. Nabídl tak útočnou akci domácímu celku.
     
    21:49
    Náznak šance Slovanu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    21:10
    Stěpan Sannikov vyhrál souboj o kotouč v útočném pásmu a poté napřáhl ke střele. Ta ovšem končí jen vedle domácí branky a domácí míří okamžitě na druhou stranu.
     
    20:49
    Hra se poté přestěhovala do teritoria Slovanu a také Čiliak se musel mít na pozoru. Pozastavil šanci hostů a přerušil raději hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:12
    Domácí zatáhli puk do útočné třetiny, na Alexandera Saláka pak šla střela od modré čáry, hostující brankář si s ní však dokázal na úvod druhé třetiny poradit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    První třetina je za námi. V ní se ujali vedení hosté v jedenácté minutě hned po tom, co ubránili své oslabení. Čiliaka prostřelil z pravého kruhu Jegor Averin a nakonec stanovil konečné skóre první části hry. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:55.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Hosté se ještě pokusí projít do útoku, ale už to zřejmě nestihnou. První část hry je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    19:07
    Sersen s kotoučem na své holi musel dávat pozor před atakujícím útočníkem Jaroslavle. Nakonec vše zvládl a zavezl puk do útočné třetiny. Tam o něj Slovanisté brzy přišli.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:23
    Patrik Virta vyslal střelu z pravého kruhu, Salák však nastavil svoji hůl a pokus bratislavského hráče zneškodnil.
     
    17:50
    Alexejev si sjel až před Marka Čiliaka, ovšem ten mu sebral kotouč z hole a poslal ho do bezpečí. Nicméně hosté útočné pásmo udrželi.
     
    17:12
    Jeff Taffe dobře viděl Rudolfa Červeného před hostující klecí, druhý jmenovaný ale dobře puk netrefil. Odražený kotouč získali hosté a míří do útočného pásma.
     
    16:33
    Lunter střílel z prostoru mezi kruhy, ale další šance Slovanu skončila bez gólového efektu. Na opačnou stranu míří zase hosté.
     
    16:21
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    16:07
    Tomáš Hrnka tečoval před brankou hostů střelu od modré čáry, ale Salák znovu podržel svůj tým. A z trestu hostů už moc nezbývá.
     
    15:48
    V rohu kluziště vybojovali domácí kotouč a poté přišla střela Meszároše z levého kruhu, ta ale byla sražena pouze do ochranné sítě.
     
    15:26
    Jeff Taffe střílel z vrcholu pravého kruhu, proti ní však velmi dobře zasáhl Salák a hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    14:57
    A hned po vhazování před Salákem odpálil puk znovu až před domácí branku jeden z hostů, který pošetřil další cenné vteřiny z oslabení.
     
    14:33
    Hráči Slovanu se nezdrželi příliš dlouho v pásmu Jaroslavle, hosté se dostali ke kotouči a hned ho vyhodili až před Čiliaka. Slovan tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    14:21
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., podrážení).
     
    14:04
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    13:56
    Alexejev našel před domácí brankou volného Sannikova a po jeho střele zasahoval Čiliak, který si připsal další důležitý zákrok a podržel svůj tým.
     
    12:45
    Domácí se snažili o vyrovnání, ale to se jim nepodařilo a hosté naopak znovu otáčejí hru a míří před branku Marka Čiliaka.
    10:40 Jegor AVERIN - 0:1
     
    10:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Od mantinelu dostal přihrávku na pravý kruh JEGOR AVERIN a poté dokázal prostřelit Čiliaka mezi jeho rukou a tělem – 0:1. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    10:04
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    09:41
    Nyní domácí hráči neudrželi puk v útočném pásmu a ten znovu letí až před Marka Čiliaka. Z přesilovky Slovanu už moc času nezbývá a vypadá to, že i hosté se v prvním oslabení ubrání.
     
    09:13
    Slovanisté se uhnízdili v pásmu hostů, kde na Saláka mířilo několik střel, Rau však mířil jen těsně vedle. A hned na to se hosté osvobozují.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Zijat Pajgin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:04
    Slovan je už v plném počtu.
     
    08:15
    Domácí své oslabení zvládají velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí. Hosté zakládají další akci odzadu.
     
    06:04
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (2 min. pro hráčskou lavici). Trest odpyká Marek Sloboda.
     
    06:04
    Následuje komerční přestávka.
     
    05:59
    Domácí se však vrátili zpátky do útoku a opět kombinovali před Salákem. Nic z toho nebylo a hosté otáčejí hru před Marka Čiliaka.
     
    05:18
    Chad Rau si nabruslil mezi kruhy, jeho pokus však Saláka příliš neohrozil. Poté si kotouč sebrala obrana hostů a vyhodila ho do středního pásma.
     
    04:45
    Z levé strany to na Čiliaka zkoušel Pavel Koledov, ovšem domácí brankář svou holí dobře zapracoval a poslal puk mezi své spoluhráče, kteří míří znovu do útočné akce na druhé straně.
     
    03:56
    Po šanci hostů zasahoval Marek Čiliak a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:55
    Jaroslavl se ubránila a nyní je už v plném počtu.
     
    02:20
    Hosté se osvobozují.
    02:09 Salák už byl překonán, hosté ale nakonec neinkasovali.
     
    02:09
    Eric Gelinas vyslal střelu ze středního pásma a puk propadl Salákovi za jeho záda a směřoval do jeho branky. Ovšem nakonec se po něm hostující brankář ohnal a dostal ho pod kontrolu!
     
    01:43
    Domácím se zatím přesilovka nedaří, naopak hosté se dvakrát dokázali v pohodě osvododit. Puk už mají ale znovu hráči Slovanu a míří do útočného pásma.
     
    00:55
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., hrubost).
     
    00:55
    Od modré čáry střílel Grman a hned před Salákem tečoval jeho střelu Lunter. Český brankář ve službách Jaroslavle dostal kotouč do své moci a raději přerušil hru. Sudí dokonce signalizovali vyloučení, takže úvod zápasu přinese přesilovku pro Slovan.
     
    00:25
    Utkání začalo a úvodní vhazování vyhráli hosté, kteří se hned usadili v útočném pásmu. Po delší době ale o kotouč přišli a na druhou stranu míří domácí Slovan.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymny dozněly, ještě jedno čestné buly Milana Kužely, někdejšího hráče Slovanu Bratislava a jdeme na to.
     
    Zápas díky úvodním ceremoniím začne s menším zpožděním, je naplánováno také čestné buly.
     
    Ještě předtím si však vyslechneme hymny obou zemí. Nejprve přijde na řadu hymna ruské Sborné a poté hned i domácí, tedy slovenská.
     
    Hráči už vstupují na hrací plochu a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačik – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Hrnka – Buc, Šimun, M. Sloboda.

    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Koledov, Čerepanov, Kutuzov – Loktionov (A), Kontiola, Kozun – Denisenko, Iljenko, Averin (C) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Kovalenko – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gofman – Sadovnikov, Sazonov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA)
    Lukáš Klok (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Rudolf Červený (SBA)

    Alexander Salák (JAR)
    Jakub Nakládal (JAR)
    Vzpomínka na tragédii týmu Lokomotiv Jaroslavl.

     
    Vzpomínka na zesnulé hokejisty Jaroslavle

    V pátek 7.9. uplynulo dlouhých sedm let od letecké tragédie, při které zahynuli všichni hráči včetně realizačního týmu. Mezi nimi byli i čeští reprezentanti Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček a také slovenský hokejista Pavel Demitra. Bratislavský Slovan, stejně tak jako ostatní týmy po celém světě, daly této tragédii vzpomenout.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem dvakrát a v obou případech byli úspěšnější hráči Jaroslavle, když plně bodovali. Slovan tak má dnes svému soupeři rozhodně vracet.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    To hosté z Lokomotivu Jaroslavl po prohře s Omskem zabrali a po výhrách nad Ufou a Novosibirskem mají na svém kontě čtyři body a jsou ve stejné konferenci šestí. Domácí zápasy tak hráči Lokomotivu zvládli a nyní je čeká venkovní trip. Hned v prvním utkání by tak rádi zabodovali a v tabulce se posunuli o nějaký ten stupínek výše. Uvidíme, jak si dnes oba celky povedou a kdo se bude po konci zápasu radovat z jakékoli výhry. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    HC Slovan Bratislava

    Hokejisté bratislavského Slovanu se poprvé v nové sezóně představí před svými diváky. Mají za sebou třízápasový trip na venkovních kluzištích a dokázali získat jen jeden bod. Po prohrách s Magnitogorskem a Čeljabinskem zapsali bodový zisk v Jekatěrinburgu, kde padli v prodloužení. V tabulce Západní konference jsou tak zatím Bratislavané na jedenácté pozici s jedním bodem a rádi by toto postavení po domácích utkáních vylepšili. Budou hned v prvním domácím klání úspěšní? Čeká je velice těžký soupeř, ovšem hráči Slovanu věří, že ho dokáží zvládnout.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. O minulém víkendu naplno odstartovala Kontinentální hokejová liga a i dnes jsou na řadě další zápasy. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Slovan Bratislava a Lokomotiv Jaroslavl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:05.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 34. Sersen – 11. Averin (Kraskovskij), 46. Loktionov (Kozun, Nakládal), 54. Denisenko (Alexejev, Jurtajkin), 60. Kozun (Loktionov)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačik – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Hrnka – Buc, Šimun, M. Sloboda.
    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Koledov, Čerepanov, Kutuzov – Loktionov (A), Kontiola, Kozun – Denisenko, Iljenko, Averin (C) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Kovalenko – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gofman – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 8 467
    thejrc.org