Jekatěrinburg – Vladivostok 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 2:3 (po pr.)
N.Novgorod – Barys 6:5 (po pr.) | HC Slovan – Jaroslavl 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 09.09.2018, 17:05 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:05.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. O minulém víkendu naplno odstartovala Kontinentální hokejová liga a i dnes jsou na řadě další zápasy. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Slovan Bratislava a Lokomotiv Jaroslavl.
     
    HC Slovan Bratislava

    Hokejisté bratislavského Slovanu se poprvé v nové sezóně představí před svými diváky. Mají za sebou třízápasový trip na venkovních kluzištích a dokázali získat jen jeden bod. Po prohrách s Magnitogorskem a Čeljabinskem zapsali bodový zisk v Jekatěrinburgu, kde padli v prodloužení. V tabulce Západní konference jsou tak zatím Bratislavané na jedenácté pozici s jedním bodem a rádi by toto postavení po domácích utkáních vylepšili. Budou hned v prvním domácím klání úspěšní? Čeká je velice těžký soupeř, ovšem hráči Slovanu věří, že ho dokáží zvládnout.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    To hosté z Lokomotivu Jaroslavl po prohře s Omskem zabrali a po výhrách nad Ufou a Novosibirskem mají na svém kontě čtyři body a jsou ve stejné konferenci šestí. Domácí zápasy tak hráči Lokomotivu zvládli a nyní je čeká venkovní trip. Hned v prvním utkání by tak rádi zabodovali a v tabulce se posunuli o nějaký ten stupínek výše. Uvidíme, jak si dnes oba celky povedou a kdo se bude po konci zápasu radovat z jakékoli výhry. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem dvakrát a v obou případech byli úspěšnější hráči Jaroslavle, když plně bodovali. Slovan tak má dnes svému soupeři rozhodně vracet.
     
    Vzpomínka na zesnulé hokejisty Jaroslavle

    V pátek 7.9. uplynulo dlouhých sedm let od letecké tragédie, při které zahynuli všichni hráči včetně realizačního týmu. Mezi nimi byli i čeští reprezentanti Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček a také slovenský hokejista Pavel Demitra. Bratislavský Slovan, stejně tak jako ostatní týmy po celém světě, daly této tragédii vzpomenout.
    Vzpomínka na tragédii týmu Lokomotiv Jaroslavl.

     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA)
    Lukáš Klok (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Rudolf Červený (SBA)

    Alexander Salák (JAR)
    Jakub Nakládal (JAR)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačik – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Hrnka – Buc, Šimun, M. Sloboda.

    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Koledov, Čerepanov, Kutuzov – Loktionov (A), Kontiola, Kozun – Denisenko, Iljenko, Averin (C) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Kovalenko – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gofman – Sadovnikov, Sazonov.
     
    Hráči už vstupují na hrací plochu a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    Ještě předtím si však vyslechneme hymny obou zemí. Nejprve přijde na řadu hymna ruské Sborné a poté hned i domácí, tedy slovenská.
     
    Zápas díky úvodním ceremoniím začne s menším zpožděním, je naplánováno také čestné buly.
     
    Hymny dozněly, ještě jedno čestné buly Milana Kužely, někdejšího hráče Slovanu Bratislava a jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Utkání začalo a úvodní vhazování vyhráli hosté, kteří se hned usadili v útočném pásmu. Po delší době ale o kotouč přišli a na druhou stranu míří domácí Slovan.
     
    00:55
    Od modré čáry střílel Grman a hned před Salákem tečoval jeho střelu Lunter. Český brankář ve službách Jaroslavle dostal kotouč do své moci a raději přerušil hru. Sudí dokonce signalizovali vyloučení, takže úvod zápasu přinese přesilovku pro Slovan.
     
    00:55
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., hrubost).
     
    01:43
    Domácím se zatím přesilovka nedaří, naopak hosté se dvakrát dokázali v pohodě osvododit. Puk už mají ale znovu hráči Slovanu a míří do útočného pásma.
     
    02:09
    Eric Gelinas vyslal střelu ze středního pásma a puk propadl Salákovi za jeho záda a směřoval do jeho branky. Ovšem nakonec se po něm hostující brankář ohnal a dostal ho pod kontrolu!
    02:09 Salák už byl překonán, hosté ale nakonec neinkasovali.
     
    02:20
    Hosté se osvobozují.
     
    02:55
    Jaroslavl se ubránila a nyní je už v plném počtu.
     
    03:56
    Po šanci hostů zasahoval Marek Čiliak a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    04:45
    Z levé strany to na Čiliaka zkoušel Pavel Koledov, ovšem domácí brankář svou holí dobře zapracoval a poslal puk mezi své spoluhráče, kteří míří znovu do útočné akce na druhé straně.
     
    05:18
    Chad Rau si nabruslil mezi kruhy, jeho pokus však Saláka příliš neohrozil. Poté si kotouč sebrala obrana hostů a vyhodila ho do středního pásma.
     
    05:59
    Domácí se však vrátili zpátky do útoku a opět kombinovali před Salákem. Nic z toho nebylo a hosté otáčejí hru před Marka Čiliaka.
     
    06:04
    Následuje komerční přestávka.
     
    06:04
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (2 min. pro hráčskou lavici). Trest odpyká Marek Sloboda.
     
    08:15
    Domácí své oslabení zvládají velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí. Hosté zakládají další akci odzadu.
     
    08:04
    Slovan je už v plném počtu.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Zijat Pajgin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:13
    Slovanisté se uhnízdili v pásmu hostů, kde na Saláka mířilo několik střel, Rau však mířil jen těsně vedle. A hned na to se hosté osvobozují.
     
    09:41
    Nyní domácí hráči neudrželi puk v útočném pásmu a ten znovu letí až před Marka Čiliaka. Z přesilovky Slovanu už moc času nezbývá a vypadá to, že i hosté se v prvním oslabení ubrání.
     
    10:04
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    10:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Od mantinelu dostal přihrávku na pravý kruh JEGOR AVERIN a poté dokázal prostřelit Čiliaka mezi jeho rukou a tělem – 0:1. Asistence: Pavel Kraskovskij.
    10:40 Jegor AVERIN - 0:1
     
    12:45
    Domácí se snažili o vyrovnání, ale to se jim nepodařilo a hosté naopak znovu otáčejí hru a míří před branku Marka Čiliaka.
     
    13:56
    Alexejev našel před domácí brankou volného Sannikova a po jeho střele zasahoval Čiliak, který si připsal další důležitý zákrok a podržel svůj tým.
     
    14:04
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    14:21
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., podrážení).
     
    14:33
    Hráči Slovanu se nezdrželi příliš dlouho v pásmu Jaroslavle, hosté se dostali ke kotouči a hned ho vyhodili až před Čiliaka. Slovan tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    14:57
    A hned po vhazování před Salákem odpálil puk znovu až před domácí branku jeden z hostů, který pošetřil další cenné vteřiny z oslabení.
     
    15:26
    Jeff Taffe střílel z vrcholu pravého kruhu, proti ní však velmi dobře zasáhl Salák a hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:48
    V rohu kluziště vybojovali domácí kotouč a poté přišla střela Meszároše z levého kruhu, ta ale byla sražena pouze do ochranné sítě.
     
    16:07
    Tomáš Hrnka tečoval před brankou hostů střelu od modré čáry, ale Salák znovu podržel svůj tým. A z trestu hostů už moc nezbývá.
     
    16:21
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    16:33
    Lunter střílel z prostoru mezi kruhy, ale další šance Slovanu skončila bez gólového efektu. Na opačnou stranu míří zase hosté.
     
    17:12
    Jeff Taffe dobře viděl Rudolfa Červeného před hostující klecí, druhý jmenovaný ale dobře puk netrefil. Odražený kotouč získali hosté a míří do útočného pásma.
     
    17:50
    Alexejev si sjel až před Marka Čiliaka, ovšem ten mu sebral kotouč z hole a poslal ho do bezpečí. Nicméně hosté útočné pásmo udrželi.
     
    18:23
    Patrik Virta vyslal střelu z pravého kruhu, Salák však nastavil svoji hůl a pokus bratislavského hráče zneškodnil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:07
    Sersen s kotoučem na své holi musel dávat pozor před atakujícím útočníkem Jaroslavle. Nakonec vše zvládl a zavezl puk do útočné třetiny. Tam o něj Slovanisté brzy přišli.
     
    19:55
    Hosté se ještě pokusí projít do útoku, ale už to zřejmě nestihnou. První část hry je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se ujali vedení hosté v jedenácté minutě hned po tom, co ubránili své oslabení. Čiliaka prostřelil z pravého kruhu Jegor Averin a nakonec stanovil konečné skóre první části hry. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:55.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Domácí zatáhli puk do útočné třetiny, na Alexandera Saláka pak šla střela od modré čáry, hostující brankář si s ní však dokázal na úvod druhé třetiny poradit.
     
    20:49
    Hra se poté přestěhovala do teritoria Slovanu a také Čiliak se musel mít na pozoru. Pozastavil šanci hostů a přerušil raději hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    21:10
    Stěpan Sannikov vyhrál souboj o kotouč v útočném pásmu a poté napřáhl ke střele. Ta ovšem končí jen vedle domácí branky a domácí míří okamžitě na druhou stranu.
     
    21:49
    Náznak šance Slovanu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    22:05
    Denisenko vybojoval puk u levého mantinelu, ale následně o něj přišel. Nabídl tak útočnou akci domácímu celku.
     
    22:59
    Nyní se už hostům podařilo usadit se v pásmu Slovanu. Pavel Koledov se napřáhl na modré čáře a Marek Čiliak zasahoval efektním semaforem.
     
    23:32
    Ve skrumáži před Čiliakem se nejlépe zorientoval právě domácí brankář, který na puk dosáhl a ukryl ho okamžitě pod svoji lapačku a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    23:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Eric Gelinas – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    24:17
    Hráči Lokomotivu se okamžitě usadili v pásmu domácího celku a roztočili kolotoč před Čiliakem, který musel opět zasahovat. Poté je hra znovu přerušena.
     
    24:22
    Grman zachytil puk a hned ho vyhodil až před hostující branku. Domácí celek se tak osvobozuje.
     
    24:47
    Kajumov se pokusil o střelu od modré čáry, jeho pokus však skončil jen na zadním mantinelu. Hosté ovšem stále drží pásmo domácích a neustále tlačí před Čiliakem.
     
    25:36
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    26:16
    A hned na to se dostali do útočné třetiny, Schaus se pak dostal ke střele od modré čáry, ta se ale neujala. Následně pak hosté otočili hru na opačnou stranu a Čiliak se musí mít na pozoru.
     
    26:59
    A dlouho se Lokomotiv držel před Čiliakem, Schaus pak vyšťoural puk a poslal ho šikovně do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. A domácí mohou vystřídat.
     
    27:35
    Až nyní se domácí hráči vymanili z tlaku hostů a postupně se dostávají do dalšího útoku.
     
    27:56
    Nyní následuje další komerční pauza.
     
    28:01
    Po střele od modré čáry se kotouč dostal těsně před Saláka a domácí se snažili ve velké skrumáži dostat kotouč za jeho záda. Hostující brankář situaci ustál a poté i jeho spoluhráči odjeli ven z pásma.
     
    28:57
    Pěkná individuální akce Danila Jurtajkina. Ten si nabruslil za obranu Slovanu až před Čiliaka a nadvakrát pak dokázal propasírovat puk za jeho záda. Na řadu ale přichází video.
     
    28:57
    Domácí lavička si bere možnost videa a uvidíme, zda nakonec branka bude uznána. Zřejmě jde o postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    28:57
    A nakonec branka uznána není, sudí rozpažuje. Hostující hráč byl v brankovišti a hosté tak vedou pouze o jednu branku.
    28:57 Neuznaná branka Jurtajkina.
     
    30:20
    Rudolf Červený se dostal do zakončení před brankou hostů, ale jeho střele chybělo více přesnosti, puk skončil na břevně Salákovy branky. Nicméně domácí nyní mají velký tlak a snaží se o vyrovnání.
     
    31:37
    Sannikov potáhl puk do útočného pásma, hosté však o kotouč přišli a na druhou stranu tak míří Slovan.
     
    32:05
    Šimun se dostal ke střele z levého kruhu a nebyl to vůbec špatný pokus. Ovšem s jeho projektilem si Salák poradil a hned zajistil puk, který poslal mezi své spoluhráče.
     
    32:40
    Kajumov z prostoru mezi kruhy vystřelil a trefil hruď Marka Čiliaka, jenž poté přenechal puk obránci Slovanu a ten ho zaváží směrem dopředu.
     
    33:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    První rána kapitána, to se potvrdilo a kapitán Slovanu MICHAL SERSEN to vzal na sebe a první brankou domácího celku srovnává stav utkání. Nejprve na Saláka vyslal střelu, která se od něho pouze odrazila a poté už neměl problém dopravit kotouč do jeho odkryté klece – 1:1. Bez asistence.
    33:20 Michal SERSEN - 1:1
     
    34:53
    Domácí hokejisté ožili a znovu se natlačili před hostující branku, Salák se tak musel mít opět na pozoru. Hosté se pak dokázali z tlaku Slovanu vymanit a vyhodili puk do středního pásma.
     
    35:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    Utkání sleduje 8 467 diváků.
     
    35:43
    Kyle Chipchura vyslal z pravého kruhu přízemní střelu, která Saláka neohrozila. Domácí ale stále drží útočné pásmo a hrozí před hostující brankou.
     
    36:26
    Michal Řepík dostal na pravou stranu přihrávku a jeho střelu zastavila pozorná obrana hostů. Ani z další větší šance Slovan skóre na svou stranu neotáčí.
     
    36:50
    Danil Jurtajkin tečoval nahození od modré čáry těsně před Markem Čiliakem. Domácí brankář pak nadvakrát ukryl puk pod svojí lapačku a raději přerušuje hru.
     
    37:12
    Tomáš Hrnka byl Jelesinem naražen na mantinel v místě, kde jsou vrátka pro rolbu a ta se otevřela. Naštěstí nedošlo k jeho zranění. Tohle by se ale rozhodně stávat nemělo. Nyní dvířka prochází úpravou.
     
    37:12
    Tak nakonec se ukázalo, že bude potřeba více času na opravu dveří pro rolbu a po dohodě sudích a obou laviček, byl nařízen odchod hráčů do kabin a druhá třetina se tak dohraje na začátku třetího dějství.
     
    37:41
    Taffe rozehrál puk na pravou stranu, Červený však dobře puk netrefil a ten skončil jen na boční konstrukci hostující branky.
     
    38:01
    Nyní se musel mít na pozoru Čiliak, který zasahoval proti střele Kraskovského. Ten tak podržel svůj tým a raději před dotírajícími hostujícími hráči hru přerušil.
     
    38:17
    Danil Jurtajkin udržel puk na své holi, ač na něho dotírali domácí hráči. Nakonec se pak hosté dostali na druhou stranu a právě Jurtajkin ohrozil Čiliakovu branku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:16
    Bačik ztratil puk u mantinelu, na pomoc mu však přispěchal Nicholas Schaus, jenž puk dostal do své moci a domácí se ženou do útočné akce.
     
    39:55
    Nic z toho nebylo a hosté to ještě zkusili, ovšem také bez úspěchu. Druhá třetina, která se dohrávala před třetí třetinou, je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Nyní proběhne změna brankářů a třetí třetina může začít.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Zakázané uvolnění Slovanu a hra se tak stěhuje zpět před Marka Čiliaka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:15
    Jakub Nakládal pálil od modré čáry, domácí ji ale dokázali srazit mimo tři tyče a sami se hned dostávají na opačnou stranu kluziště.
     
    40:42
    Jeff Taffe kontroloval puk ve středním pásmu a hned na to odešla kompletní pětice hráčů Slovanu vystřídat.
     
    41:14
    Před branku Saláka spěchali domácí hráči, ale Danil Jurtajkin byl u puku dříve a vyvezl ho pryč z obranného pásma. A sám Jurtajkin byl u další akce hostů, jeho střela však mířila přímo do Čiliaka.
     
    42:06
    Petri Kontiola zachytil puk a dostal se do prostoru mezi kruhy. Jeho přízemní pokus zneškodnila obrana Slovanu a domácí se na chvíli vymanili z velkého tlaku hráčů Jaroslavle.
     
    43:08
    Hosté mají stále tlak před brankou Slovanu, nyní na Čiliaka vyslal střelu Nikita Čerepanov, ovšem chybělo tomu více přesnosti.
     
    43:42
    Jurtajkin je dnes hodně při chuti a byl u zrodu další akce Lokomotivu. Po jeho přihrávce střílel Denis Alexejev, trefil však holenní chránič jednoho z domácích obránců.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 2 min., podrážení).
     
    45:15
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích a už kombinují před Čiliakem.
     
    45:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají a strhávají vedení znovu na svou stranu. ANDREJ LOKTIONOV si všiml odraženého kotouče na pravé straně a poté v pokleku trefil část odkryté domácí klece – 1:2. Asistence: Brandon Kozun a Jakub Nakládal.
    45:22 Andrej LOKTIONOV - 1:2
     
    47:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., podrážení).
     
    47:14
    Následuje komerční přestávka.
     
    47:35
    Domácí hráči se uhnízdili v pásmu hostů, ale ne na moc dlouho. Gelinas neudržel puk u modré čáry a domácí se tak musejí vracet zpátky do obrany.
     
    48:00
    A hned na to se dokázali hosté osvobodit a puk tak končí znovu před domácí brankou. Slovanisté tak musí zakládat akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    48:33
    Nyní už drží útočnou třetinu hráči Slovanu delší dobu a Buc zblízka střílel na Saláka, ten však sklapl včas své betony a podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    49:14
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    49:24
    Hosté tak ustáli těžkou pasáž hry a své vedení prozatím uhájili. Hned po tom, co byli v plném počtu, nastěhovali se před Čiliaka, ovšem střela Pajgina od modré čáry mířila jen vedle Čiliakovy branky.
     
    50:21
    Hosté podrželi puk v obranném pásmu a poté jdou do zakládaní další útočné akce.
     
    51:06
    Ovšem nakonec se domácí dokázali vrátit bleskově zpět před jejich branku a rána Chada Raua skončila na Salákovi. Poté se puk odrazil k Nakládalovi a ten ho poslal pryč.
     
    51:43
    Další slibně se rodící akci Slovanu zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Tam se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    51:50
    Domácím začíná velmi rychle ubíhat čas. Na to, aby s utkáním něco udělali, jim zbývá něco málo přes osm minut. Zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by se tak mělo stát. V hledišti se dokonce objevuje i pískot diváků, kteří s hrou Slovanu nejsou rozhodně spokojeni.
     
    52:08
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    52:18
    Hosté se snaží už více soustředit na obranu a začínají svůj výsledek bránit. Domácím se tak v pásmu Jaroslavle jen těžko dostává ke střelám.
     
    52:58
    Čerepanov našel puk v obranném pásmu a hned ho poslal až do středu hřiště. Hosté tak mohou znovu zaútočit před brankou domácího celku.
     
    53:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté už odskakují na dvoubrankový rozdíl. Alexejev v kombinaci dva na jednoho naservíroval puk na pravou stranu, kde byl připravený GRIGORIJ DENISENKO a střelou do odkryté domácí klece nedal Čiliakovi žádnou šanci – 1:3. Asistence: Denis Alexejev a Danil Jurtajkin.
    53:25 Grigorij DENISENKO - 1:3
     
    54:29
    S domácími to už nevypadá moc dobře, pět a půl minuty do konce třetí třetiny bude pro ně těžké smazat dvoubrankové manko.
     
    54:57
    Hosté hrají velmi dobře takticky, drží kotouč co nejdále od své branky a domácí prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    55:45
    Jelesin objel domácí branku, dostal puk až před ní, ale ke střele před Čiliakem se nedostal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Jeff Taffe – 2 min., sekání).
     
    56:27
    Pěstní souboj mezi Chipchurou a Nakládalem, český hráč narazil soupeře na mantinel a bude se vylučovat.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., vražení na hrazení + 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Kyle Chipchura – 5 min., bitka).
     
    56:27
    Slovan hraje se šesti bruslaři, Čiliak je na střídačce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Slovan je kompletní.
     
    58:10
    Oddechový čas domácích.
     
    58:10
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Hrnka – 2 min., podrážení).
     
    58:40
    Zápas se už jenom dohrává, domácí mají puk na svých hokejkách a míří do útoku. Ale kotouč ztratili a znovu se tak k němu dostali hosté, kteří ještě míří do útočné třetiny.
     
    59:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají definitivní tečku tomuto utkání v přesilové hře. BRANDON KOZUN dostal od Loktionova přihrávku na levou stranu, kde před ním zívala odkrytá branka a poté prudkou ránou přidal ještě jeden gól na hostující stranu – 1:4. Asistence: Andrej Loktionov.
    59:40 Brandon KOZUN - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve třetí třetině vsítili další tři góly a vyloupili led Slovanu a připisují si dva body do tabulky. Domácí byli dost nedisciplinovaní a na to doplatili. Hosté své přesilovky dokázali využívat a trestali je. Domácí tak první utkání na vlastním ledě nezvládli a už v úterý mohou dnešní prohru odčinit znovu před svými diváky.
     
    Střely na branku: 20 – 45
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:25
    Rudolf Červený (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 22:37

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 5 střel, čas na ledě 22:28
    Alexander Salák (JAR) 19 zákroků (95% úspěšnost)
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:42:43)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 34. Sersen – 11. Averin (Kraskovskij), 46. Loktionov (Kozun, Nakládal), 54. Denisenko (Alexejev, Jurtajkin), 60. Kozun (Loktionov)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačik – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Hrnka – Buc, Šimun, M. Sloboda.
    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Koledov, Čerepanov, Kutuzov – Loktionov (A), Kontiola, Kozun – Denisenko, Iljenko, Averin (C) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Kovalenko – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gofman – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 8 467
    bahis siteleri