Chabarovsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 1:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 19.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Traktorem Čeljabinsk. Duel startuje v 18:30.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čeljabinsk zatím neprožívá zrovna povedený vstup do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Celek z Čeljabinsku v šesti duelech vybojoval jen pět bodů a zatím mu patří devátá pozice Východní konference. Hosté jsou nyn na prvním tripu nové sezóny. V jeho úvodu si připsali výhru 6:5 na ledě Magnitogorsku. V minulém kole však schytali debakl 8:0 na ledě Jokeritu Helsinki. Nejproduktivnějším hráčem je Bělorus Bailen, který nasbíral šest bodů za šest asistencí.
     
    Spartak Moskva

    Ani Spartak Moskva zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. Domácí celek odehrál v letošním ročníku sedm duelů a vybojoval v nich jen šest bodů. Spartak má sice velmi produktivní útok (17 branek), ale také inkasoval právě sedmnáct gólů. To zatím stačí na devátou pozici Západní konference. Poslední tři zápasy v řadě však Spartak nezvládl a po prohrách v Minsku a Petrohradu padl také doma s Jekatěrinburgem.
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    Čeljabinsk – Spartak 2:0
    Spartak – Čeljabinsk 2:0
     
    Češi a Slováci

    V dresu Spartaku Moskva bychom měli sledovat Robina Hanzla.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.

    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního střetnutí. Spartak se však bleskově zmocnil kotouče a Dmitrij Kalinin vyslal první nebezpečnou střelu.
     
    00:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Parádní vstup domácího celku do utkání! Spartak se v první minutě dostává do vedení! Na krásnou přihrávku za obranu si najel ANATOLIJ NIKONCEV, který si puk srovnal na forhend a střelou k tyči překonal brankáře! Asistence: Andrej Kutějkin, Maxim Truňov.
    00:45 Anatolij NIKONCEV - 1:0
     
    01:10
    Spartak je v úvodu střetnutí hodně aktivní. Domácímu celku pomohla vstřelená branka a žene se dál do útoku. Robin Hanzl z ostrého úhlu brankáře nepřekvapil.
     
    01:42
    Robin Hanzl vybojoval puk ve středním pásmu, ale netroufl si na průnik středem ledové plochy. Český hokejista si raději pomohl přihrávkou na obránce.
     
    02:20
    Jaroslav Kosov bojoval o kotouč ve středu ledové plochy, ale na puk nakonec nedosáhl. Hráči v červených dresech jej přesto získali.
     
    02:45
    Michail Šalagin dostal nabito na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Jeho střelu však pozorný obránce tečoval mimo tři tyče.
     
    03:10
    Robin Hanzl se rychlou brzdou uvolnil v rohu útočného pásma. Český útočník poté přihrál mezi kruhy, kde však nebyl nikdo v červeném dresu Spartaku.
     
    03:35
    Až nyní se do útoku dostali také hráči Traktoru. Anatolij Nikoncev se však stačil skvěle vrátit a zablokoval střílenou přihrávku mezi kruhy.
     
    04:12
    Vjačeslav Leščenko ještě udržel pravou nohu na modré čáře a zabránil sudímu v odpískání ofsajdu. Domácí poté přišli o puk, ale ani rozehrávka hostů nebyla zrovna povedená.
     
    04:35
    Alexandr Šinin se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde mu na pomoc nepřišel nikdo v bílém dresu a domácí obránci s přehledem získali puk.
     
    05:12
    Gleb Šaškov se také dostal do úniku! Domácí hokejista měl o poznání více šasu, srovnal si kotouč na hokejce, ale nenašel mezírku mezi betony hostujícího brankáře!
     
    06:24
    Vjačeslav Leščenko dotíral na brankovišti a snažil se dostat kotouč za záda ležícího brankáře! Hostující obránci jej na poslední chvíli rozhodili a obrali jej o gól!
     
    06:40
    Hráči hostujícího celku uklidňují svou rozehrávku za brankou a čekají na vystřídání. Čerstvé síly pouští na led také domácí lodivod.
     
    07:12
    Kaspars Daugavinš projel s pukem po levém křídle až do útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem skončila na rameni připraveného brankáře.
     
    07:28
    Osipov ve velké rychlosti tečoval nahození od modré čáry, nicméně od jeho hokejky se kotouč odrazil pouze mimo tři tyče.
     
    08:21
    Nick Bailen se krásnou kličkou na modré čáře vyhnul napadajícímu obránci, ale jeho následné nahození nenadělalo domácímu gólmanovi problémy.
     
    08:48
    Spartak Moskva si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Gynge.
     
    09:06
    Domácí nazačali svou přesilovku vůbec dobře. Hosté se bleskově zmocnili kotouče a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    09:25
    Vjačeslav Leščenko se štěstím dosáhl na prudkou přihrávku po mantinelu. Spartak se usadil před brankou Traktoru a rozjíždí přesilovkový kolotoč.
     
    10:10
    Kutějkin poslal od modré čáry hodně pomalou přihrávku a odevzdal kotouč hráčům Čeljabinsku. Hosté puk ihned vyhodili přes všechny čáry.
     
    10:48
    Hosté v plném počtu.
     
    11:03
    Až nyní musel hostující brankář zasahovat. Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    11:26
    Alexander Bergström obdržel přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka však prolétla kolem branky a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    12:06
    Jaroslav Kosov zastavil prudkou přihrávku hostujícího celku do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu jej navíc nenapadal a Kosov s přehledem rozehrál.
     
    12:36
    Provolněv projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde se efektní kličkou vyhnul jednomu z obránců, ale nahozením od modré čáry brankáře nepřekvapil.
     
    13:10
    Alexandr Chochlačov projel po levé straně do útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru dostal Kalinina do těžké pozice a druhý jmenovaný už nezakončil.
     
    13:35
    Hudáček musel po delší době zasahovat. Domácí brankář se stačil rychle přesunout k levé tyči své branky a vykopl kotouč betonem.
     
    14:10
    Vitalij Kravcov projel s pukem do útočného pásma, přihrál puk mezi kruhy, kam si nabruslil Ryan Stoa, ale jeho zakončení prolétlo těsně nad břevnem!
     
    14:35
    Maxim Truňov projel s pukem až na modrou čáru, kde k němu přistoupil důrazný obránce Alexandr Šinin a ostrým hitem poslal soupeře na mantinel.
     
    15:12
    Čeljabinsku se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka po levém křídle nenašla nikoho v bílém dresu a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    15:25
    Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč mezi betony. Hostující brankář raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    16:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává druhou branku a navyšuje své vedení na 2:0! Na krásnou přihrávku mezi kruhy si nabruslil ROBIN HANZL a pohotovou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    16:00 Robin HANZL - 2:0
     
    16:39
    Bude se znovu vylučovat. Dvě minuty za hákování dostává Maxim Gončarov.
     
    17:32
    Hostům se v přesilovce zatím vůbec nedaří. Hráči Spartaku bez problémů vyhodili puk ven z obranného pásma a Kalinin nasbíral cenné vteřinky.
     
    17:36
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Paul Szczechura dostává dvě minuty za držení hole.
     
    18:03
    Nikita Chlystov střílel od modré čáry. Do střely se mu však postavil obětavý obránce, který kotouč odkopl bruslí.
     
    18:39
    Domácí v plném počtu.
     
    19:10
    Vjačeslav Leščenko dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na bekhend, ale nedokázal najít mezeru mezi betonem a brankovou konstrukcí.
     
    19:38
    Andrej Kutějkin ještě nahodil puk od mantinelu na branku soupeře, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být mnohem spokojenější domácí Spartak Moskva. Celek z ruské metropole se do vedení dostal už v první minutě, kdy se prosadil Anatolij Nikoncev! Hosté poté sice vyrovnali obraz hry, ale čtyři minuty před přestávkou neuhlídali Robina Hanzla,který přidal druhou branku domácího celku. V závěru mohli hosté hrát přesilovku, ale Paul Szczechura se nechal vyloučit. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Spartak bude chtít ve druhé třetina navázat na povedený výkon z úvodní periody.
     
    20:32
    Alexander Bergström dojel prudké nahození do rohu útočného pásma. Hostující střelec poslal přihrávku mezi kruhy, kde hlídkoval jen Anatolij Nikoncev.
     
    21:03
    Jaroslav Kosov projel po pravém křídle do útočného pásma a pořádně prověřil brankáře Čeljabinsku. Alexandr Sudnicin jeho ránu udržel mezi rukou a tělem.
     
    21:17
    Grigorij Želdakov projel středem ledové plochy až do útočného pásma, jenže akci Čeljabinsku zastavuje hvizd čárového arbitra. Ofsajd!
     
    22:10
    Danil Gubarev napadal rozehrávku domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu jej nepodpořil a obrana Spartaku tak zadarmo vybojovala kotouč.
     
    22:35
    Alexander Bergström se otočil u mantinelu a nahozením před branku hledal Alexandra Šinina. Hostující hokejista kotouč nedokázal tečovat.
     
    23:10
    Martinš Karsums poslal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže pozorná obrana Traktoru Čeljabinsk dokázala znovu zasáhnout. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    23:28
    Richard Gynge dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho zpracování nebylo zrovna učebnicové a hráči Spartaku se bez problémů dostali k puku.
     
    24:10
    Alexandr Šinin dostal dobrou přihrávku do jízdy, ale domácí hráči zatím soupeře skvěle napadají a nenechávají hráčům Čeljabinsku mnoho prostoru.
     
    24:35
    Maxim Truňov poslal prudkou přihrávkou o mantinel pobídku Gončarovovi, který okamžitě zakončil. Jeho dělovku těsně nad ledem Sudnicyn viděl.
     
    25:04
    Alexandr Šinin projel s pukem do útočného pásma, přehodil si je na forhend, ale střelou zápěstím Hudáčka nepřekvapil. Spartak může zaútočit.
     
    25:22
    Andrej Kutějkin dotíral na hostující klec. Brankář Čeljabinsku totiž neudržel kotouč pod svým betonem. Kutějkin se probil k dorážce, ale puk do sítě nedopravil.
     
    26:10
    Vjačeslav Leščenko si nabruslil mezi kruhy, kam okamžitě přilétla přihrávka z rohu útočného pásma. Domácí hokejista se v tísni nedokázal prosadit.
     
    26:28
    Alexandr Rybakov chtěl vyvézt kotouč z rohu obranného pásma, ale při obratu podklouzl a poroučel se k ledu. Spartak tak nadále drží útočné pásmo.
     
    27:12
    Alexandr Šinin našel krásnou přihrávkou rozjetého Rybakova, který se prosmýkl mezi dvojici obránců v červeném dresu, ale nedostal se ke střele.
     
    27:45
    Ben Maxwell krásnou přihrávkou před prázdnou branku vybídl ke skórování Daugavinše, ale ten ve velké rychlosti nechal puk za sebou!
     
    28:00
    Další přesilovka pro Spartak. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Ryan Stoa.
     
    28:33
    Hostům se zatím v oslabení daří. Hráči Čeljabinsku nenechávají hokejistům Spartaku prostor ke kombinaci. Nyní se jim navíc podařilo vyhodit puk.
     
    29:04
    Vjačeslav Leščenko obdržel krásnou přihrávku na levou stranu, jenže jeho pohotová střela skončila v lapačce hostujícího brankáře. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    29:28
    Martinš Karsums dostal přihrávku na modrou čáru, ale zpracovával si puk daleko za tělem a už jej nedokázal poslat na branku Čeljabinsku.
     
    30:00
    Hosté v plném počtu.
     
    30:25
    Ilja Talalujev projel po levé straně až na modrou čáru, odkud kotouč nahodil na branku hostujícího celku, ale nikdo v bílém za pukem nespěchal.
     
    30:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává třetí branku a znovu navyšuje své vedení! Do útočného pásma vlétl s pukem na hokejce ANATOLIJ NIKONCEV, který střelou pod břevno přidal svůj druhý zásah v dnešním střetnutí! Asistence: Dmitrij Kalinin, Július Hudáček.
     
    31:05
    Hosté se hnali do útoku s pokusem o odpověď, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Defenzíva Spartaku dnes šlape jako švýcarské hodinky.
     
    31:35
    Alexander Bergström v obranném pásmu dostihl odražený kotouč a zavezl jej za vlastní branku. Hokejisté Čeljabinsku se trápí při přechodu do útočného pásma.
     
    32:20
    Alexander Bergström se efektní kličkou zbavil dotírajícího Karsumse. Hostující útočník hecuje své spoluhráče a žene je do útoku.
     
    32:37
    Nikita Chlystov projel do útočného pásma, ale akci Spartaku zastavuje postavení mimo hru. Někdo z hráčů v červeném totiž neudržel trpělivost.
     
    33:10
    Anatolij Nikoncev našel krásnou přihrávkou Daugavinše. Lotyšský reprezentant střílel zápěstím, ale brankář hostujícího celku jeho pokus vyrazil.
     
    34:40
    Alexandr Šinin před brankou domácího celku tečoval nahození z pravé strany, ale Hudáček udržel beton na ledě a puk vyrazil do bezpečí.
     
    35:02
    Hráčská lavice Čeljabinsku je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:29
    Vjačeslav Leščenko neudržel puk na modré čáře a hráči Spartaku museli vyklidit útočné pásmo. Domácí celek musí začít od vlastní branky.
     
    36:01
    Na světě je další vyloučení! Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Nikitin. Hosté budou hrát ve třech.
     
    36:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak využívá přesilovou hru 5 na 3 a přidává také čtvrtou branku! K odraženému kotouči se dostal ALEXANDR CHOCHLAČOV a z ostrého úhlu dopravil puk do sítě! Asistence: Ilja Zubov, Andrej Kutějkin.
    36:17 Alexandr CHOCHLAČOV - 4:0
     
    37:10
    Ben Maxwell obdržel parádní přihrávku na pravý kruh a pohotově zakončoval do horního rohu! Alexandr Sudnicin vytáhl parádní zákrok!
     
    37:28
    Vjačeslav Leščenko projel po pravé straně do útočného pásma, ale z jeho rohu už nedokázal přesně přihrát před branku Traktoru Čeljabinsk.
     
    38:03
    Domácí hokejisté zcela kontrolují vývoj dnešního utkání a soupeři prakticky nepůjčují kotouč. Čeljabinsk v dnešním duelu působí hodně odevzdaným dojmem.
     
    38:25
    Maxim Truňov v rohu útočného pásma neudržel kotouč a Richard Gynge jej o něj připravil. Hostující hráč puk vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje! Spartak totiž přidává i pátou branku a hosté jsou zralí na ručník! MARTINŠ KARSUMS dostal moře prostoru, projel na levý kruh a bez problémů uklidil puk do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš, Maxim Gončarov.
    39:18 Martinš KARSUMS - 5:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá část hry končí a troufnu si říct, že po čtyřiceti minutách je o osudu utkání rozhodnuto. Spartak totiž ve druhé třetině přidal tři branky a vede už 5:0. V polovině utkání přidal svůj druhý zásah Anatolij Nikoncev! Poté se hra trošičku uklidnila, ale hosté zbytečně faulovali a nechali hrát Spartak přesilovku 5 na 3, kterou rychle využil Alexandr Chochlačov! V poslední minutě se ještě trefil Martinš Karsums a domácí fanoušci jsou ve varu!
     
    Střely na branku: 29 – 8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečný výkon domácího celku nadále pokračuje! Spartak krátce po startu třetí třetiny přidává šestou branku! Po vhazování se k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ, který překonal bezmocného brankáře!
    40:08 Kaspars DAUGAVINŠ - 6:0
     
    40:30
    Domácí brankář musel vyrazit ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Na branku Čeljabinsku se valí jedna červená lavina za druhou.
     
    41:10
    Vselovod Sorokin obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Nikdo v červeném jeho nahození netečoval.
     
    41:30
    Hostující brankář skvěle přečetl úmysl domácích hokejistů a včas vyjel ven z branky, aby před rozjetým Robinem Hanzlem odpálil puk do bezpečí.
     
    41:56
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Alexandr Sudnicin, přichází Vasilij Děmčenko.
     
    42:35
    Jaroslav Kosov nahodil puk do rohu útočného pásma. Okamžitě se u puku vyrojila dvojice hráčů v bílém, která kotouč odehrála do bezpečí.
     
    43:10
    Kaspars Daugavinš protečoval prudké nahození ze středního pásma do pásma útočného. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu.
     
    43:35
    Kalinin si nekomplikoval situaci a pomohl si rozehrávkou o mantinel. Hosté nyní sice zabrali, ale obávám se, že je pozdě, aby s nepříznivým stavem něco udělali.
     
    44:02
    Další útok domácího Spartaku zastavuje čárový rozhodčí. Gončarov projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    44:36
    Alexandr Chochlačov spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Aktivní útočník Spartaku Moskva svedl souboj s obráncem, ale puk tentokrát nezískal.
     
    45:10
    Děmčenko si musel dát pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář dával dobrý pozor a střelu vyrazil do rohu obranného pásma.
     
    45:38
    Richard Gynge dohnal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, zadovkou našel Rybakova, který pohotově střílel, ale minul přední tyč.
     
    46:10
    Richard Gynge táhl akci Čeljabinsku kolem mantinelu. Do cesty se mu postavila skála jménem Dmitrij Kalinin, od kterého se Gynge poroučel k zemi.
     
    46:35
    Gleb Šaškov ujel obráncům hostujícího celku po levém křídle až do útočného pásma a nahodil puk na branku Traktoru. Brankář Děmčenko si připsal další úspěšný zákrok.
     
    47:12
    Ryan Stoa si v útočném pásmu vybruslil mezi kruhy a pokusil se o zakončení bekhendem. Jeho pokus prolétl kolem branky Spartaku.
     
    47:19
    Spartak si zahraje další přesilovku. Ryan Stoa dostává dvě minuty za krosček.
     
    48:10
    Nikita Chlystov ve vlastním oslabení vyvezl puk do rohu útočného pásma a nasbíral pro hostující celek cenné vteřinky. Spartak musí začít od vlastní branky.
     
    48:35
    Vjačeslav Leščenko dlouho otálel se zakončením. Nakonec do jeho rány vložil obránce svou hokejku a jeho pokus tečoval mimo tři tyče.
     
    49:06
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Spartak už hraje spíše na údržbu a nenechává hosty útočit.
     
    49:19
    Hosté v plném počtu.
     
    49:26
    Přesilovku si nyní zahraje také Čeljabinsk. Kulik vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    50:06
    Hosté se v přesilové hře snaží dosáhnout alespoň čestného úspěchu. Nikdo v bílém dresu ale zatím nevyzkoušel své střelecké štěstí.
     
    50:32
    Ben Maxwell vyvezl puk ven z obranného pásma a podržel jej v útočné třetině. Nikdo v červeném mu ale nepřišel pomoci. Maxwell nahodil puk za branku a odjel střídat.
     
    51:06
    Domácím se znovu podařilo vypíchnout puk ven z obranného pásma. Čeljabinsku se nedaří ani v přesilové hře. Domácí obrana hraje opravdu skvěle.
     
    51:26
    Domácí v plném počtu.
     
    52:10
    Ilja Talalujev neudržel puk za brankou hostujícího celku. Alexandr Rybakov jej o kotouč připravil, vyslal do útoku Lapenkova, ale ten Hudáčka nepřekonal.
     
    52:21
    Arťom Peňkovskij tentokrát dostal dostatek prostoru na levé straně útočného pásma, ale dělovkou příklepem daroval Hudáčkovi snadný zákrok.
     
    53:03
    Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a s přehledem rozehrál. Dnešní duel se už spíše dohrává.
     
    53:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk se přeci jen dočkal čestného zásahu! IGOR POLYGALOV projel s pukem přes celé kluziště až před branku Spartaku a střelou do horního rohu nedal Hudáčkovi šanci! Bez asistence.
    53:14 Igor POLYGALOV - 6:1
     
    54:10
    Hostům rázem narostla křídla. Ryan Stoa se prosmýkl do útočného pásma, ale nedostal tam prostor k zakončení a přišel o kotouč.
     
    55:08
    Polygalov číhal na další pěknou přihrávku mezi kruhy. Hostující střelec se už napřahoval, ale Dmitrij Kalinin před ním na poslední chvíli kotouč vypíchl.
     
    55:29
    Anatolij Nikoncev bez váhání vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí do obranného pásma Spartaku. Vhazuje se po Hudáčkově pravici.
     
    56:07
    Další vyloučení na straně Traktoru! Dvě minuty za hákování dostává Jevgenij Rjasenskij.
     
    56:30
    Hosté začali v dalším oslabení dobře. Hokejisté Čeljabinsku vybojovali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry za Hudáčkovu branku.
     
    57:12
    Andrej Kutějkin neudržel kotouč na modré čáře a Spartak musel vyklidit útočné pásmo. Domácí hokejisté už ale nikam nespěchají.
     
    57:32
    Robin Hanzl se v útočném pásmu dostal do zakončení, nicméně jeho střela zápěstím hostujícího brankáře nevystrašila. Vhazuje se po Děmčenkově levici.
     
    58:07
    Hosté v plném počtu.
     
    58:32
    Domácí celek hraje s kotoučem na hokejkách a nenechává hokejistům Čeljabinsku prostor ani v závěru dnešního střetnutí.
     
    59:14
    Také domácí fanoušci si závěrečné minuty dnešního utkání užívají a odměňují své oblíbence za předvedený výkon hlasitým skandováním.
     
    59:53
    Po souboji ve středním pásmu se puk odrazil na střídačku hostujícího celku. Před závěrečnou sirénou nás tak čeká ještě jedno vhazování.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Spartak Moskva zvládl dnešní duel ve velkém stylu a poráží Traktor Čeljabinsk vysoko 6:1. Domácí hokejisté se do vedení dostali už v úvodní třetině. V prostřední dvacetiminutovce navýšili svůj náskok díky dlouhé přesilovce už na 5:0. Hned v úvodu třetí části se navíc prosadil Kaspars Daugavinš a o výhře Spartaku byla jasno. Za hosty sice snížil Polygalov, ale nepžíznivý stav už nezvrátil.
     
    Střely na branku: 40 – 16
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) – 60 minut, 1 gól, 15 zákroků, 93,75%
    Robin Hanzl (SPM) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 16:42
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7304 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:54:51)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Nikoncev (Kutějkin, Truňov), 16. R. Hanzl (Daugavinš), 31. Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček), 37. Chochlačov (Zubov, Kutějkin), 40. Karsums (Daugavinš, Gončarov), 41. Daugavinš – 54. Polygalov


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (42. Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov

    Diváci: 7304
    bahis siteleri