Chabarovsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 1:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 19.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:14 Igor POLYGALOV - 6:1
     
    53:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk se přeci jen dočkal čestného zásahu! IGOR POLYGALOV projel s pukem přes celé kluziště až před branku Spartaku a střelou do horního rohu nedal Hudáčkovi šanci! Bez asistence.
    40:08 Kaspars DAUGAVINŠ - 6:0
     
    40:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečný výkon domácího celku nadále pokračuje! Spartak krátce po startu třetí třetiny přidává šestou branku! Po vhazování se k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ, který překonal bezmocného brankáře!
    39:18 Martinš KARSUMS - 5:0
     
    39:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje! Spartak totiž přidává i pátou branku a hosté jsou zralí na ručník! MARTINŠ KARSUMS dostal moře prostoru, projel na levý kruh a bez problémů uklidil puk do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš, Maxim Gončarov.
    36:17 Alexandr CHOCHLAČOV - 4:0
     
    36:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak využívá přesilovou hru 5 na 3 a přidává také čtvrtou branku! K odraženému kotouči se dostal ALEXANDR CHOCHLAČOV a z ostrého úhlu dopravil puk do sítě! Asistence: Ilja Zubov, Andrej Kutějkin.
     
    30:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává třetí branku a znovu navyšuje své vedení! Do útočného pásma vlétl s pukem na hokejce ANATOLIJ NIKONCEV, který střelou pod břevno přidal svůj druhý zásah v dnešním střetnutí! Asistence: Dmitrij Kalinin, Július Hudáček.
    16:00 Robin HANZL - 2:0
     
    16:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává druhou branku a navyšuje své vedení na 2:0! Na krásnou přihrávku mezi kruhy si nabruslil ROBIN HANZL a pohotovou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    00:45 Anatolij NIKONCEV - 1:0
     
    00:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Parádní vstup domácího celku do utkání! Spartak se v první minutě dostává do vedení! Na krásnou přihrávku za obranu si najel ANATOLIJ NIKONCEV, který si puk srovnal na forhend a střelou k tyči překonal brankáře! Asistence: Andrej Kutějkin, Maxim Truňov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Nikoncev (Kutějkin, Truňov), 16. R. Hanzl (Daugavinš), 31. Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček), 37. Chochlačov (Zubov, Kutějkin), 40. Karsums (Daugavinš, Gončarov), 41. Daugavinš – 54. Polygalov


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (42. Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov

    Diváci: 7304
    bahis siteleri