Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
po prodl.
Crazy girls FBC Liberec
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
PSN Tatran Střešovice
Pátek 28.09.2018, 19:00 • SH ZŠ Dobiášová Liberec • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    63:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Anežka Viplerová přihrála do brankoviště DANIELE REINDLOVÉ, která završila svůj hattrick a vystřelila Střešovicím bonusový bod.
     
    63:20
    Lucie Veidlová vyslala do úniku Hanu Končíkovou, která zkoušela kličku do forhendu. Hana Ranochová však její úmysl skvěle vystihla.
     
    61:29
    Hostující hráčky už zvedaly ruce nad hlavu, jenže Natálie Houžvičková zamířila až moc přesně a trefila tyč!
     
    59:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Markéta Rumlová vybídla ke střele HANU KONÍČKOVOU a ta nekompromisní ranou z osy hřiště poslala balonek za záda nešťastné Hany Ranochové. Asistence: Markéta Rumlová.
     
    59:20
    Liberec je u balonku a zkouší znovu power-play.
     
    58:02
    Marcela Štěpánová spěchá na střídačku a pouští do hry šestou hráčku.
     
    58:01
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny. Střešovice sále vedou o jednu branku.
     
    53:49
    Střešovice si berou time out.
     
    52:34
    Hana Koníčková se po pravém křídle protáhla až před bránu, jenže Hanu Ranochovou z bezprostřední vzdálenosti nepřekonala.
     
    50:16
    Dnešní utkání sleduje 48 diváků.
     
    44:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné trefy! Aneta Foffová našla před bránu nabíhající GABRIELU HORÁKOVOU, která nasměrovala míček za záda Hany Ranochové. Asistence: Aneta Foffová.
     
    41:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do dvoubrankového vedení! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientovala Aneta Lisová, která dostala balonek do sítě a zvýšila náskok hostujícího celku.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Klára Leierová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    33:03
    Lenka Faltusová se dostala do samostatného úniku a zkoušela střelu do horního rohu! Marcela Štěpánová ale předvedla skvělý zákrok a pokus hostující útočnice vyrazila svým ramenem.
     
    31:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre! V rámci bleskové protiakce vybídla Barbora Zabavská k zakončení DANIELU REINDLOVOU a ta z voleje poslal balonek do sítě. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    27:24
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Žaneta Reková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    26:18
    Lenka Faltusová dostala nyní od defenzivy Liberce až příliš prostoru. Všechny problémy domácích ale vyřešila Marcela Štěpánová, která nebezpečnou střelu Faltusové vyrazila mimo brankovou konstrukci.
     
    23:49
    Další střelu Tatranu nebezpečně tečovala Natálie Višvaderová, od jejíž hole se projektil, naštěstí pro Liberec, odrazil těsně vedle tyče.
     
    22:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno! Barbora Zabavská přihrála přes celou šíři hřiště DANIELE REINDLOVÉ, která tvrdou střelou z první poslala balonek za marně se přesouvající Štěpánovou. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    21:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Klára Leierová našla před bránou HANU KONÍČKOVOU, která díky svému důrazu v brankovišti dostala míček za brankovou čáru a otevřela skóre! Asistence: Klára Leierová.
     
    18:06
    Haně Ranochové vypadl po nepříjemné střele Michaely Mlejnkové balonek z výstroje a málem se k němu dostala Lucie Veidlová. Té však na poslední chvíli dorážku překazila jedna z bránících hráček.
     
    16:35
    Nyní to z levé strany zkoušela Klára Leierová, jenže ani ona si na hostující strážkyni svatyně nepřišla. Hana Ranochová vyrazila míček svou levou nohou do rohu.
     
    16:16
    Michaela Mlejnková pálila z první, Hana Ranochová se ale stihla proti jejímu zakončení přesunout a nadále drží čisté konto.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Anna Kabeláková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    13:42
    Hana Koníčková se ocitla sama na hranici brankoviště, její ránu z první stačila Hana Ranochová na poslední chvíli vyrazit ramenem do břevna. Teď měli hosté štěstí!
     
    02:47
    Po krásném křížném pasu Žanety Rekové mohla do zcela odkryté klece zakončovat Monika Zikmundová, jenže Marcela Štěpánová jí svým tygřím skokem sebrala radost z gólu a parádním zákrokem podržela svůj tým.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 22. Koníčková (Leierová), 45. Horáková (Foffová), 60. Koníčková (Rumlová) – 23. Reindlová (Zabavská), 32. Reindlová (Zabavská), 42. Lisová, 64. Reindlová (Viplerová)


    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Rumlová, Foffová, Kabeláková, Vejdělková, Leierová, Koníčková, Ljachová – Dostalíková, Zelníčková, Veidlová – Zíková, Chodurová, Horáková – Bárková, Tomanová, M. Mlejnková.
    PSN Tatran Střešovice: Antalová – Zikmundová, Válková – Viplerová, Zabavská, Kramperová – Reková, Višvaderová, Reindlová – Lisová, Marko, Houžvičková – Matěvosová, Faťunová, Vlachová – Faltusová, Rybínová.

    Diváci: 48
    bahis siteleri