Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
konec
FbŠ Bohemians
6:8 (1:2, 4:1, 1:5)
Ne
Pátek 28.09.2018, 14:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    58:55
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Z tohoto nejspíše bude vítězná branka utkání! K míčku se dostala Chudá, jež ho přenechala DOMINICE KUBIŠOVÉ, která se trefuje z poloviny hřiště do prázdné brány. Asistence: Eliška Chudá.
     
    56:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro hostující hráčky rozhodně vzpruha, jelikož se znovu dostávají do vedení! IVETA HYRŠLOVÁ se opřela do míčku, který skončil až za brankovou čárou. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    50:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Už je znovu srovnáno! Během deseti minut jsme viděli již čtyři branky v této třetině! Po rychlém protiútoku se k míčku dostala ELIŠKA CHUDÁ, která si již věděla rady. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    47:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jenže hostujícímu týmu remízamoc dlouho nevydrželo, vlastně jen osmnáct vteřin! Toulová našla svým pasem ELIŠKU VRÁTNOU, která překonala hostující brankářku. Asistence: Aneta Toulová.
     
    47:07
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Každopádně Jižní Město nakonec svou přesilovou hru využívá a je znovu srovnáno! To jsou dnes ale zvraty ve skóre. Do míčku se opřela VENDULA BERÁNKOVÁ, jež propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    42:37
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    O pár vteřin později už je ale srovnáno! Znovu se dostala k míčku hráčka s číslem dvě. Ta vybídla ke skórování IVETU HYRŠLOVOU, jejíž rána se odrazila od horní tyčky do branky. Asistence: Nikola Hermannová.
     
    39:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Domácí se prosadili ve vlastním oslabení a jdou do vedení o dvě branky! Přečíslení dva na jednoho zakončila ANDREA KADIDLOVÁ. Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    36:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Díky čemuž přišel trest, Bohemians poprvé v zápase vede! Vrátná poslal svůj míček na ANNU-MARII DIVIŠOVOU, proti jejíž ráně z první neměla Karli šanci. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    31:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí tým sice byl pod tlakem, přesto se znovu prosazuje a srovnává stav! Je to pro ně první branka při hře pět na pět v tomto utkání. Ránu Vrátně tečovala mimo dosah gólmanky ANDREA KADIDLOVÁ. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    27:37
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jižní Město je znovu lepším týmem, což dokazuje další vstřelenou brankou! Přihrávku od Kubišové dostala ELIŠKA CHUDÁ, jež zamířila do branky. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    24:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že domácí ztratili svou pozici. V tu chvíli vymyslela Bočanová parádní přihrávku na HANU POLÁKOVOU, která se z první trefila na bližší tyč a překonala hostující brankářku. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    16:41
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Ovšem to o chvilku později neplatí! Po rozehrávce se ke střele dostala DENISA BILLÁ, jejíž rána rozvlnila síťku domácí branky. Asistence: Vanda Šnajberková.
     
    12:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přesto se domácí hráčky v přesilové hře prosadily a máme znovu srovnáno! Adéla Bočanová se dostala k odraženému míči, který dostala do sítě. Asistence: Hana Poláková.
     
    09:23
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A tato převaha nakonec končí vedoucí brankou hostujícího týmu! Eliška Chudá našla na brankovišti v ideální palebné pozici DOMINIKU KUBIŠOVOU, která se nemýlila. Asistence: Eliška Chudá.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Bočanová (Poláková), 25. Poláková (Bočanová), 32. Kadidlová (Vrátná), 37. Divišová (Vrátná), 40. Kadidlová (Divišová), 48. Vrátná (Toulová) – 10. Kubišová (Chudá), 17. Billá (Šnajberková), 28. Chudá (Kubišová), 43. Hyršlová (Hermannová), 48. V. Beránková (Hyršlová), 51. Chudá (Šulanová), 57. Hyršlová (Šulanová), 59. Kubišová (Chudá)


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Höflerová) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová – Cukrová, Bašová, Toulová – Reischlová, Kadidlová, Vrátná – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Neubergerová, Zlámalová, Divišová – Pavlicová, Bočanová.
    Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Pálková – Kubišová, Kovaříková, Šebestová – Chudá.

    Rozhodčí: Sladký, Vybíhal
    bahis siteleri