Boston – Philadelphia 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:3 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.) | Carolina – Nashville 4:5 (po pr.) | Washington – St. Louis 5:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 30.09.2018, 02:00 • United Center, Chicago • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Rozhodčí se s oběma kohouty nemazlili a rychle jim udělili dvě plus dvě minuty za hrubost. Tommy Cross a John Hayden stráví zbytek zápasu na trestné lavici.
     
    47:33
    Andreas Martinsen přišpendlil na obranné modré čáře jednoho z hráčů Columbusu na hrazení a dostal dvě minuty za vražení na hrazení. Chicago bude hrát po reklamní přestávce poprvé v zápase v oslabení.
     
    32:19
    Justin Wade byl vyloučen na dvě minuty za držení a Chicago se po reklamní přestávce vrátí k početní převaze. Třetí přesilová hra pro domácí.
     
    29:47
    Miles Koules nechal hokejku za sebou a dostal dvě minuty za podržení. Chicago má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první dokázalo využít.
     
    07:00
    Jonathan Davidssson byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Chicago si zahraje první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Seabrook (Gustafsson, Kunitz), 17. Anisimov (Martinsen), 29. Saad (Schmaltz, Gustafsson), 33. Kane (Manning) – 50. Stenlund (Nutivaara, Davidsson)


    Chicago Blackhawks: Ward (A. Forsberg ) – Keith (A), Jokiharju, Manning, Seabrook (A), Gustafsson, Davidson – DeBrincat, Toews (C), Kahun – Saad, Schmaltz, Kane – Kunitz, Anisimov, Kämpf – Hayden, Krüger, Martinsen. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (36. Bérubé) – Wade, Clendening, Cross, Nutivaara, Simpson, Prapavessis – Wennberg, Gerbe, Dalpe, Davidsson, Hannikainen, Sedlák, Macinnis, Koules, Letestu (A), Stenlund, Vigneault, Desalvo. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Chris Schlenker. Čároví: Scott Driscoll, Bevan Mills

    Diváci: 20594
    bahis siteleri