Boston – Philadelphia 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:3 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.) | Carolina – Nashville 4:5 (po pr.) | Washington – St. Louis 5:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 30.09.2018, 02:00 • United Center, Chicago • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Rozhodčí se s oběma kohouty nemazlili a rychle jim udělili dvě plus dvě minuty za hrubost. Tommy Cross a John Hayden stráví zbytek zápasu na trestné lavici.
    49:20 Kevin STENLUND - 4:1
     
    49:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    KEVIN STENLUND si na vrcholu pravého kruhu srovnal puk na hůl a krásnou střelou zápěstím nad vyrážečkou Cama Warda v přesilové hře vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Brankář Hawks přišel o čisté konto – 1:4. Asistence: Markus Nutivaara a Jonathan Davidsson.
     
    49:03
    Kevin Stenlund krásnou střelou z vrcholu pravého kruhu mířil nad ledem k přední tyči, Cam Ward ale puk skvěle vyrazil levým betonem!
     
    47:33
    Andreas Martinsen přišpendlil na obranné modré čáře jednoho z hráčů Columbusu na hrazení a dostal dvě minuty za vražení na hrazení. Chicago bude hrát po reklamní přestávce poprvé v zápase v oslabení.
     
    46:17
    Markus Hannikainen v blízkosti pravé tyče mířil z úhlu bekhendem pod horní tyč, Duncan Keith ale dokázal jeho pokus zablokovat a puk se ze vzduchu snesl mimo bránu! To byla velká šance.
     
    39:49
    David Kämpf se ocitl před bránou ve slibné šanci, český útočník ale našel pouze lapačku střídajícího Jeana-Françoise Bérubého!
     
    35:17
    Střídání v týmu Columbus Blue Jackets: ze hřiště odchází Joonas Korpisalo, přichází Jean-François Bérubé.
     
    32:19
    Justin Wade byl vyloučen na dvě minuty za držení a Chicago se po reklamní přestávce vrátí k početní převaze. Třetí přesilová hra pro domácí.
    32:03 Patrick KANE - 4:0
     
    32:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které se v kruhu pro vhazování rozhodl zakončit sám, a krásnou střelou zápěstím mezi pravým betonem a vyrážečkou Joonase Korpisala zamířil ke vzdálenější levé tyči! Chicago zatím proti Blue Jackets dominuje. Asistence: Brandon Manning.
     
    31:18
    Nathan Gerbe mohl udeřit v oslabení střelou z bodu levého kruhu pro vhazování, jenže trefil pouze hruď Cama Warda, který puk vyrazil!
     
    29:47
    Miles Koules nechal hokejku za sebou a dostal dvě minuty za podržení. Chicago má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první dokázalo využít.
    28:23 Brandon SAAD - 3:0
     
    28:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD u levé tyče po krátké kolmé přihrávce Nicka Schmaltze rychle zamíchal s pukem a bekhendem puk z blízkosti zasunul mezi betony Joonase Korpisala! Blackhawks skórovali potřetí v řadě a vedou o tři branky. Asistence: Nick Schmaltz a Erik Gustafsson.
     
    27:51
    Brandon Davidson před vrcholem pravého kruhu napřáhl k nádherné střele s příklepem, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, a Joonas Korpisalo ji fantasticky vyrazil pravým betonem! Hawks se poté před bránou dostali ke dvěma dorážkám, ani jedna ale v síti neskončila.
     
    18:47
    Ryan MacInnis se ocitl u levé tyče ve velké šanci, puk ale mezi betony Cama Warda zasunout nedokázal, když kotouč vkleče skvěle vyrazil!
    16:53 Artěm ANISIMOV - 2:0
     
    16:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTĚM ANISIMOV napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele, která byla zablokována, a vzápětí se dostal k dorážce, která z ostrého úhlu zamířila pod horní tyč brány – 2:0! Asistence: Andreas Martinsen.
     
    14:54
    Cam Ward dobře vyrazil střelu Columbusu z levého kruhu pro vhazování a poté měl štěstí, že dorážka u pravé tyče zamířila mimo jeho bránu!
    08:49 Brent SEABROOK - 1:0
     
    08:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Joonase Korpisala zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Blackhawks využili přesilovou hru a je to 1:0. Asistence: Erik Gustafsson a Chris Kunitz.
    08:44 Joonas Korpisalo a jeho série tří skvělých zákroků
     
    08:44
    Nick Schmaltz po zpětné přihrávce z pravého křídla bez přípravy pálil v mezikruží a poté dvakrát u levé tyče, jenže ani jednou Joonase Korpisala nepřekonal! Brankář Columbusu puk dvakrát fantasticky vyrazil a potřetí ho zalehl.
     
    07:00
    Jonathan Davidssson byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Chicago si zahraje první přesilovou hru.
    04:37 Joonas Korpisalo ukradl gól Brandonovi Saadovi!
     
    04:37
    Patrick Kane předvedl skvělý forčeking a Brandon Saad se ocitl před bránou po jeho zamíchání s pukem a bekhendové přihrávce u levé tyče v obrovské šanci, jenže trefil z blízkosti hůl famózního Joonase Korpisala, který předvedl fenomenální zákrok a puk vyrazil zpět do hry!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Seabrook (Gustafsson, Kunitz), 17. Anisimov (Martinsen), 29. Saad (Schmaltz, Gustafsson), 33. Kane (Manning) – 50. Stenlund (Nutivaara, Davidsson)


    Chicago Blackhawks: Ward (A. Forsberg ) – Keith (A), Jokiharju, Manning, Seabrook (A), Gustafsson, Davidson – DeBrincat, Toews (C), Kahun – Saad, Schmaltz, Kane – Kunitz, Anisimov, Kämpf – Hayden, Krüger, Martinsen. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (36. Bérubé) – Wade, Clendening, Cross, Nutivaara, Simpson, Prapavessis – Wennberg, Gerbe, Dalpe, Davidsson, Hannikainen, Sedlák, Macinnis, Koules, Letestu (A), Stenlund, Vigneault, Desalvo. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Chris Schlenker. Čároví: Scott Driscoll, Bevan Mills

    Diváci: 20594
    bahis siteleri