Boston – Philadelphia 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:3 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.) | Carolina – Nashville 4:5 (po pr.) | Washington – St. Louis 5:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 30.09.2018, 02:00 • United Center, Chicago • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:20 Kevin STENLUND - 4:1
     
    49:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    KEVIN STENLUND si na vrcholu pravého kruhu srovnal puk na hůl a krásnou střelou zápěstím nad vyrážečkou Cama Warda v přesilové hře vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Brankář Hawks přišel o čisté konto – 1:4. Asistence: Markus Nutivaara a Jonathan Davidsson.
    32:03 Patrick KANE - 4:0
     
    32:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které se v kruhu pro vhazování rozhodl zakončit sám, a krásnou střelou zápěstím mezi pravým betonem a vyrážečkou Joonase Korpisala zamířil ke vzdálenější levé tyči! Chicago zatím proti Blue Jackets dominuje. Asistence: Brandon Manning.
    28:23 Brandon SAAD - 3:0
     
    28:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD u levé tyče po krátké kolmé přihrávce Nicka Schmaltze rychle zamíchal s pukem a bekhendem puk z blízkosti zasunul mezi betony Joonase Korpisala! Blackhawks skórovali potřetí v řadě a vedou o tři branky. Asistence: Nick Schmaltz a Erik Gustafsson.
    16:53 Artěm ANISIMOV - 2:0
     
    16:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTĚM ANISIMOV napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke střele, která byla zablokována, a vzápětí se dostal k dorážce, která z ostrého úhlu zamířila pod horní tyč brány – 2:0! Asistence: Andreas Martinsen.
    08:49 Brent SEABROOK - 1:0
     
    08:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Joonase Korpisala zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Blackhawks využili přesilovou hru a je to 1:0. Asistence: Erik Gustafsson a Chris Kunitz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Seabrook (Gustafsson, Kunitz), 17. Anisimov (Martinsen), 29. Saad (Schmaltz, Gustafsson), 33. Kane (Manning) – 50. Stenlund (Nutivaara, Davidsson)


    Chicago Blackhawks: Ward (A. Forsberg ) – Keith (A), Jokiharju, Manning, Seabrook (A), Gustafsson, Davidson – DeBrincat, Toews (C), Kahun – Saad, Schmaltz, Kane – Kunitz, Anisimov, Kämpf – Hayden, Krüger, Martinsen. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (36. Bérubé) – Wade, Clendening, Cross, Nutivaara, Simpson, Prapavessis – Wennberg, Gerbe, Dalpe, Davidsson, Hannikainen, Sedlák, Macinnis, Koules, Letestu (A), Stenlund, Vigneault, Desalvo. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Chris Schlenker. Čároví: Scott Driscoll, Bevan Mills

    Diváci: 20594
    bahis siteleri