Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:1 (kon.) | Poprad – Miskolc 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Detva 2:3 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | MAC Budapešť – Košice 1:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Úterý 02.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké úterní pozdní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Slovenská Tipsport Liga má dnes na programu své osmé kolo a my v jeho rámci prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HK Poprad a DVTK Jegesmedvék.
     
    HK Poprad

    Domácí Poprad je po sedmi odehraných duelech na šestém místě se čtrnácti body. Na svém kontě mají pět výher a jednu prohru. Sezónu tak popradští hokejisté začali celkem dobře a dnes by na domácím kluzišti rádi připsali nejlépe všechny tři body. Naposledy porazili 3:0 Detvu na jejím ledě a na toto vítězství se pokusí navázat i před svými diváky. Uvidíme, zda se jim to podaří. Proti maďarskému týmu to nebudou mít určitě jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči Popradu

    Patrik Svitana – 9 bodů (3+6)
    Dávid Bondra – 3 body (3+0)
    Samuel Mlynarovič – 3 body (3+0)
     
    DVTK Jegesmedvék

    Hosté z maďarského DVTK jsou v těsném závěsu za Popradem. Jsou osmí a mají o dva body méně, tedy čtrnáct. Dosud si připsali čtyři výhry a čtyři prohry. Jegesmedvék v posledních dvou duelech dokázal plně bodovat a i dnes do Popradu jedou rozhodně s cílem na body navázat. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči DVTK

    Žiga Pance – 10 bodů (5+5)
    Rasmus Kulmala – 10 bodů (3+7)
    János Vas – 8 bodů (0+8)
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky spolu utkaly před zahájením nové sezóny v srpnu v přátelském duelu. A úspěšný byl Poprad, jenž zvítězil 3:1. Hosté tak mají dnes svému soupeři co vracet.
     
    Česká stopa v utkání

    Tomáš Vošvrda (POP)
    Jindřich Abdul (SBA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Salija, Brejčák, Petran, Fabian, Ťavoda, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Abdul – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík

    DVTK Jegesmedvék: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Szappanos, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodčí: Konc, Kalina – Smrek, Bogdaň.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí se dostávali do útočného pásma, ovšem ve středním pásmu o kotouč přišli a na opačnou stranu míří maďarský tým.
     
    00:50
    Paukovček si najížděl na přihrávku Takáče, prvně jmenovaný ale na levé straně na střelu nedosáhl.
     
    01:31
    Zakázané uvolnění domácích a hra se stěhuje před branku Popradu. Vhazovat se bude po levé ruce Gračnara.
     
    01:35
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Nikandrosz Galanisz – 2 min., podrážení).
     
    02:08
    Fabian střílel z prostoru mezi kruhy, jeho projektil ale zamířil pouze do betonů hostujícího brankáře. Hned na to se hráči Miškolce osvobozují.
     
    02:57
    Domácím se podařilo dostat se do útočného pásma, ale příliš dlouho se tam nezdrželi. Je tu další osvobození hostujícího celku.
     
    03:28
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Daniel Kiss – 2 min., sevření puku rukou).
     
    03:35
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    04:36
    Svitana pálil kousek od branky hostů, jeho pokus ale mezi tři tyče nezamířil. Po zisku puku hostů letí puk až před branku Popradu. Domácí tak zakládají další akci odzadu.
     
    05:28
    Miškolc je v plném počtu.
     
    05:45
    Domácí nevyužili dvě přesilové hry a stav je stále bezbrankový. Nyní šli do akce hosté, kde střílel Harrison, ale také jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    06:56
    Žiga Pance nasměroval kotouč před branku domácích, vyslal přízemní střelu, kterou tečoval ještě jeho spoluhráč, ale Gračnar byl na svém místě.
     
    07:39
    Salija pálil na branku Miškolce a orazítkoval konstrukci hostující klece! Domácí tak nebyli daleko od úvodní branky zápasu!
     
    08:29
    Na druhé straně musela obrana Popradu zablokovat další střelu Miškolce, který je v posledních chvílích hodně nebezpečný.
     
    08:55
    A hosté zakládají z hloubi vlastního obranného pásma další útočnou akci. Popradští se tak musejí vracet velmi rychle zpátky do obrany.
     
    09:28
    Jindřich Abdul si nabruslil podél levého mantinelu do akce, jenže ještě před útočnou třetinou ho o kotouč obral Milam a díky němu tak mohou otočit hru hráči Miškolce.
     
    09:39
    Paukovček ztratil kotouč v obranném pásmu a hosté se dostali do dobré příležitosti, po ráně z levé strany chytil Gračnar střelu Szappanose, když se fantasticky vrátil zpět na pravou stranu své branky!
     
    10:13
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Nick Crawford – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:49
    Bondra chtěl tečovat střelu Svitany, ovšem to se mu nepovedlo a rázem skončil náznak dobré akce na straně domácího celku.
     
    11:14
    Domácí stále drží útočné pásmo a další ránu vyslal Kozák, s tou si však poradil brankář Miškolce Attila Adorján. A Miškolc stále nemůže vyhodit puk do bezpečí.
     
    11:52
    Až nyní letí kotouč až před Luku Gračnara a hosté se poprvé v oslabení, které je u konce, osvobozují.
     
    12:13
    Crawford je na ledě a hosté jsou tedy už v plném počtu.
     
    12:26
    Zagrapan střílel z dobré pozice, někdejší hráč Třince puk mezi tři tyče neposlal. Nicméně Popradští stále drží útočné pásmo a hrozí před Adorjánem.
     
    13:05
    Další zákrok Adorjána a znovu proti střele Marka Zagrapana. Jeho pokus tentokráte skončil na hrudi hostujícího brankáře a hosté otáčejí hru.
     
    13:34
    Ale před Gračnarem nevymysleli nic a do další akce se vyřítili hráči Popradu. Tentokráte mohl být Adorján v klidu, neboť na něho nemířila žádná střela.
     
    14:19
    Milam se ocitl před brankou domácích, dostal přihrávku, kotouč mu ale přeskočil hůl a z akce tak nic nebylo.
     
    15:53
    Další akci zakládají Popradští z vlastního obranného pásma. Radomír Heizer si sjížděl na levou stranu a dostával přihrávku od Zagrapana, na kotouč však nedosáhl.
     
    16:41
    Salija pálil na Adorjána, jeho pokus však brankář Miškolce srazil do bezpečí. Hosté se dostali k puku a už s ním míří do útočného pásma.
     
    17:37
    Hosté vybojovali puk ve vlastním obranném pásmu a znovu se dostali do další akce před brankou Popradu. Jenže střela Pétera Vinczeho končí jen na Gračnarovi.
     
    18:27
    Poprad právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru první třetiny dočkali úvodní branky. Mlynarovič poslal na pravý kruh přihrávku, kde byl připravený PATRIK SVITANA a ten svou střelou švihem zaskočil hostujícího brankáře. Puk umístil k jeho pravé tyči – 1:0. Asistence: Samuel Mlynarovič a Jindřich Abdul.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Puk mají hosté, Harrison střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeho střela na Gračnara byla spíše propagační. Už se nic nestane a první třetina tak končí.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme dlouho čekali na úvodní trefu. Ta přišla až v devatenácté minutě, když z pravého kruhu rozvlnil branku hostů Patrik Svitana, který stanovil skóre první části hry. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, který začne přibližně v 17:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Ryan Harrison – 2 min., sekání).
     
    21:36
    Domácím se nedařila přesilovka pět na tři, a nyní se nedaří ani v té klasické. Hosté se dobře brání a do nebezpečných situací nepouštějí.
     
    22:11
    Hosté jsou už kompletní.
     
    22:41
    János Vas chtěl dostat puk z pásma, domácí se v něm drželi delší dobu, ale to se mu nepovedlo. Popradští tak stále drží útočnou třetinu.
     
    23:15
    Zagrapan uháněl do útočného pásma, zastavil ho ale ofsajd a hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se tak bude i vhazovat.
     
    23:19
    Luka Gračnar se musel otáčet ve svém brankovišti, z pravé strany na něho nebezpečně střílel Žiga Pance, ale s touto situací si Gračnar poradil.
     
    24:10
    Jindřich Abdul zakončoval ze slibné pozice před hostující brankou. Český hráč ve službách Popradu tak Adorjána nepřekonal.
     
    24:55
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje zpět před jejich branku. A hosté si ještě vybírají oddechový čas.
     
    25:30
    Nicholas Crawford se napřáhl ke stele od modré čáry, tu však bez větších problémů ukryl do lapačky Luka Gračnar a hned poslal rozehrávkou své spoluhráče do útoku.
     
    26:16
    Radoslav Macík se dostal ke střele na vrcholu pravého kruhu, jeho pokus ale lapačkou kryje Attila Adorján a hned na to přerušuje hru.
     
    26:51
    A z levého kruhu o chvilku později střílel Matúš Paločko a i jeho projektil brankář hostů kryje. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:54
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Samuel Mlynarovič – 2 min., podrážení).
     
    28:40
    Popradští zatím své oslabení zvládají dobře a hosté se zatím k pořádné střele nedostali. A navíc se k puku dostala obrana Popradu a posílá ho až před hostující klec.
     
    28:58
    János Vas vyslal nebezpečnou střelu na domácí branku, Luka Gračnar ji ale dokázal eliminovat.
     
    29:11
    Hosté rozvinuli v útočném pásmu další přesilovkovou akci, Bálint Magosi však na teč před Gračnarem nedosáhl. Posléze se domácí znovu osvobozují.
     
    29:54
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    30:19
    V rohu kluziště bojovali o kotouč hráči obou celků, nakonec se puk dostal ke Koyšovi, jenž už zakládá další akci před brankou Miskolce.
     
    30:57
    Kozák byl tísněn obranou DVTK a jeho střela tak byla sražena mimo tři tyče. Nicméně Poprad stále drží útočnou třetinu.
     
    31:35
    Salija posunul puk od modré čáry směrem dopředu, k odraženému puku se dostal Paločko, ale jeho svižný projektil skončil mimo tři tyče.
     
    32:37
    János Vas je už dlouho na ledě, nicméně ještě dotáhl akci hostů a podél pravého mantinelu si nabruslil do předbrankového prostoru u Gračnarovy branky, jeho přízemní střela skončila jen v jeho moci.
     
    33:26
    Vhazovalo se před popradskou brankou, domácí získali puk a hned otočili hru na druhou stranu. Hosté se tak vracejí zpátky do obrany.
     
    33:53
    Alexis Loiseau střílel z prostoru mezi kruhy a Luka Gračnar musel zasahovat. Pokus hostujícího hráče zastavil sklapnutím svých betonů a hned na to přerušil hru.
     
    34:31
    Luka Gračnar kryl další akci hostů. Kotouč se po střele doklouzal před jeho branku a následně pak ho ukryl pod svojí lapačku. Hra je znovu přerušena.
     
    34:57
    Kulmala dostal nabito na pravý kruh, odkud vyslal střelu švihem a ta končí opět na Luku Gračnarovi.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Lukáš Paukovček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:49
    Domácí se dostali na kotouč a bez čekání ho vyhodili až před branku Miskolce. Hosté tak zakládají akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    36:15
    Galanisz střílel od modré čáry, jeden z beků Popradu však puk srazil mimo tři tyče.
     
    36:52
    Domácí čelili tlaku hostů a Luka Gračnar musel znovu zasahovat po střele z pravé strany. Před dotírajícími hosty pak raději hru přerušil.
     
    37:15
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    37:32
    Marek Zagrapan dostal přihrávku a sjel si blíže brance hostů, ovšem jeho přízemní projektil skončil vedle hostující branky.
     
    38:01
    Na druhé straně měli dobrou šanci také hráči Miskolce, ale rána po zemi z hole Jánose Vase také za záda domácího brankáře Gračnara nezaplula.
     
    38:57
    Miskolc právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. BENCE SZIRÁNYI od modré čáry dokázal propálit domácího brankáře, který musí lovit puk ze své sítě také – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Roland Hajós.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:59
    Poprad právě vstřelil branku!
    Jenomže pouhou vteřinu před vypršením druhé periody si domácí celek bere své vedení zase zpátky. SAMUEL TAKÁČ z těžké dorážky strhává vedení opět pro Poprad – 2:1. Asistence: Lukáš Paukovček a Daniel Brejčák.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. Hosté v devětatřicáté minutě vyrovnali zásluhou Benceho Szirányiho a lépe se jim dýchalo. Ovšem vteřinu před vypršením druhého dějství poslal Poprad opět do vedení Samuel Takáč. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Domácí se hned vrhli do útoku a zahrozili před hostující brankou, střela Paukovčeka však zamířila jen za branku Miskolce.
     
    40:53
    Salija poslal puk před branku, kde ho tečoval Mlynarovič, ale ani jeho pokus mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    41:39
    Kulmala se napřáhl na levém kruhu a jeho pokus vykryl Luka Gračnar. Hned na to pak Kamzíci míří do útočného pásma.
     
    42:13
    Arturs Salija těsně před brankou nadvakrát nepřekonal Adorjána a ten lapačkou raději puk kryje. Hra je přerušena.
     
    42:45
    Patrik Koyš si nabruslil do prostoru mezi kruhy, kam směřovala také přihrávka. Ovšem jeho následný pokus zastavila obrana Miskolce.
     
    43:21
    Macík posunul puk na Paločka, ale druhý jmenovaný ho nedokázal zachytit a kotouč končí u zadního mantinelu. Zakázané uvolnění Popradu.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HK Poprad (Samuel Mlynarovič – 2 min., sekání).
     
    44:53
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích, kde se drželi dlouho. Ovšem na Gračnara žádnou střelu, která by ho ohrozila, nevyslali.
     
    45:20
    Szirányi poslal puk od modré čáry na pravý kruh pro Vase, ale takto souhra velmi brzy skončila. Domácí získali puk a šli ve vlastním oslabení do úniku, ale akci hosté ustáli.
     
    46:10
    Domácí celek je kompletní.
     
    46:27
    Paločko dal kotouč Zagrapanovi, druhý jmenovaný ho ale dobře nezpracoval a ten skončil na hokejkách hráčů Miskolce.
     
    46:49
    Radomír Heizer z otočky vystřelil na hostující klec, Adorján byl však připraven a jeho pokus zastavil svojí lapačkou.
     
    48:20
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno. Odražený puk se ocitl u tyče domácí branky, kde ho nikým nehlídaný BÁLINT MAGOSI dorazil do popradské klece – 2:2. Asistence: János Vas a Jedrick Rusk.
     
    49:52
    Domácí si to tak zbytečně zkomplikovali, po vedoucí brance začali hrát až příliš pasivně a z toho hosté těžili.
     
    50:31
    Milam dostal průnikovou přihrávku a ocitl se před brankou Popradu. Jeho pohotový pokus ale zlikvidoval Luka Gračnar.
     
    50:57
    Marcel Petran střílel z pravého kruhu, puk se odrazil do brankoviště, kde byl chvíli osamocený, ale nikdo z domácích ho do branky nedorazil.
     
    51:46
    Paločko po přihrávce od Bjalončíka střílel směrem na hostující branku, ale Adorján byl mezi třemi tyčemi pozorný a střelu chytil.
     
    52:52
    Bondra po své střele z prostoru mezi kruhy orazítkoval tyčku hostující brány! Hosté si tak mohli oddychnout.
     
    53:12
    Snaha hostů na druhé straně skončila obranným zákrokem popradských hráčů a ti tak otáčejí hru znovu do útočného pásma.
     
    54:12
    Fabian získal puk po přihrávce od spoluhráče a jeho svižná střela skončila pouze na brankáři Adorjánovi, jenž si připisuje další důležitý zákrok.
     
    54:28
    Paločko nabral podél levého mantinelu rychlost a z levého kruhu zaměstnal Adorjána. Ten připisuje další přesný zákrok.
     
    55:12
    Kozák z levé strany vyslal nepříjemnou střelu na Adorjánovu branku, hostující brankář si však znovu dokázal poradit a podržel svůj tým.
     
    55:51
    Žiga Pance svou přihrávkou do mezikruží vybídl spoluhráče ke střele, tu ale zablokovala obrana Popradu a poslala puk mimo ohrožení vlastní branky.
     
    56:26
    Mlynarovič zrychlil tempo a hned před hostující brankou našel Abdula, ten svou střelu poslal jen do hole brankáře hostů.
     
    57:01
    Galanisz mohl strhnout vedení na stranu hostů, jeho projektil v blízkosti domácího brankáře Gračnar na poslední chvíli zastavil!
     
    57:36
    Snaha hráčů Popradu neskončila žádnou střelou a hosté tak míří do další akce na druhé straně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:27
    Po další Zagrapanově střele se puk dostal mimo tři tyče a do akce tak jdou zase hosté. Zatím to ale spíše vypadá, že zápas dojde do nastavené doby.
     
    59:06
    Oba týmy se už nikam neženou. Nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou a hlavně rozhodující branku ještě v základní hrací době.
     
    59:30
    Kulmala uviděl puk před odkrytou klecí domácích, ale na puk nedosáhl. V další možné šanci se tak hosté do vedení nedostali.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani tato část hry nerozhodne, na řadu přijdou samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:43
    Kiss ujel do samostatného úniku, jeho pokus ale vykryl Gračnar, díky jeho zákroku tak hra pokračuje dále!
     
    61:26
    A na druhé straně byla k vidění také velká šance domácích, ale Adorján byl mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    62:00
    Macík střílel na Adorjána, ten zasahovat nemusel, protože mu pomohla obrana Miskolce a ta poslala puk do bezpečí.
     
    62:49
    Trestné střílení pro Poprad, Adorján úmyslně posunul svoji branku a sudí byl nekompromisní!
     
    62:49
    Poprad právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se postavil PATRIK SVITANA, který poté před Adorjánem uspěl z bekhendové střely a rozhoduje toto utkání – 3:2. Poprad si tak připisuje bonusový bod navíc.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec získávají dva body, když rozhodli v prodloužení. Nařízené trestné střílení proměnil Patrik Svitana a na nájezdy tak nedošlo.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:22:27)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Svitana (Mlynarovič, Abdul), 40. Takáč (Paukovček, Brejčák), 63. Svitana (TS) – 39. Szirányi (Hajós), 49. Magosi (Vas, Rusk)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Salija, Brejčák, Petran, Fabian, Ťavoda, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Abdul – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Szappanos, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodčí: Konc, Kalina – Smrek, Bogdaň

    Diváci: 1 063
    bahis siteleri