Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 7:0 (kon.) | Vancouver – Calgary 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 04.10.2018, 01:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:54
    Druhá bitka tohoto zápasu! Brad Marchand si vylil zlost a frustraci na Ellerovi, kterého poslal k zemi jako prvního. Byla to dohra slovní přestřelky, ke které došlo bezprostředně po sedmém gólu Washingtonu. Útočník Bostonu vyfasoval k tradiční pětce desetiminutový osobní trest navrch a dvojku jako přídavek, takže následuje domácí přesilovka.
     
    48:25
    Přesilovka pro Boston. Brad Marchand šel na zadek po lehkém přistrčení od Madisona Boweyho, jenž vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    35:27
    Ještě před Halákovým zákrokem ale fauloval Backes, který dostává menší trest za sekání a bude sledovat dvojnásobnou přesilovku Capitals.
     
    33:54
    Blíží se další pohroma pro Boston? Miller zezadu krosčekoval Burakovského a poslal ho hlavou proti mantinelu. Jsou z toho zasloužené dvě minuty a čtvrtá přesilovka pro domácí tým, který tři předchozí početní výhodu zužitkoval.
     
    26:45
    Sean Kuraly podrážděně reagoval na jeden z hitů u mantinelu a pustil se do šarvátky s Madisonem Boweym. Za tu oba dostali pět minut, přičemž hostující útočník ještě vyfasoval menší trest za držení. Washington si tak zahraje další přesilovku.
     
    23:01
    Zbytečné vyloučení za faul v útočném pásmu. Za podražení Vrány putuje za katr Brad Marchand.
     
    08:26
    Jakub Vrána při bekčekingu zezadu sekl do hokejky Ryana Donata a dostává menší trest. Bruins mají ideální šanci, jak se vrátit do zápasu.
     
    01:45
    Další problémy pro Boston, který úvod zápasu trochu prospal. Sean Kuraly v rohu podrazil Ellera a daroval Washingtonu první přesilovou hru.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Oshie (Bäckström, Niskanen), 2. Kuzněcov, 25. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 27. Dowd (Walker, Smith-Pelly), 28. Kuzněcov (Carlson, Holtby), 36. Carlson (Ovečkin, Bäckström), 51. Eller (Stephenson, Orpik)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson, Djoos, Bowey, Orpik (A) – Connolly, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Stephenson, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Dowd, Walker.
    Boston Bruins: T. Rask (28. Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, J. Moore, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí, DeBrusk – Backes (A), Kuraly, Donato – Wagner, Acciari, Nordström.

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri