Zlín – Pardubice 6:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Zlín jednoznačně přehrál Pardubice se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosů. (19:58:13)
     
    Od úvodních minut šli Zlínští za vítězstvím, což se také potvrdilo a PSG vysoko vyhrálo. Rozdílovou byla druhá formace ve složení Antonín Honejsek – Jakub Šlahař – Jakub Herman. Ta se postarala o pět branek Beranů. Zlín se díky vítězství posunul na osmé místo a navíc je pouhý bod za Dynamem. Pardubice odehrály špatné utkání, na které budou chtít jistě rychle zapomenout.
     
    V poslední dvacetiminutovce jsme sledovali nejslabší část utkání, v níž skóroval pouze Jakub Herman, který dal stavu konečnou podobu. Od té doby se duel už pouze dohrával.

    Střely na branku: 39:22.
    V této třetině: 11:10.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3385 diváků.
     
    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni Antonín Honejsek (Zlín) a Daniil Miromanov (Dynamo).
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    V samotném závěru z levého kruhu pro vhazování střelou zápěstí zakončil Matouš Kratochvíl. Ovšem domácí brankář byl opět připravený zakročit.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., držení).
     
    58:37
    Zlínští fanoušci už chorály oslavují vítězství. Berani získají tři body a budou jich mít celkem dvanáct, což je o jeden méně než jejich dnešní soupeř.
     
    58:08
    Od modré čáry vypálil Jiří Karafiát, jenž trefil hostujícího brankáře do masky. Ta Ondřeji Kacetlovi spadla, a tak se pochopitelně hra musela přerušit.
     
    57:24
    Pardubice se hnaly do útoku, ale kotouč z jejich hokejek skončil mezi střídačkami. Bude se vhazovat před Ondřejem Kacetlem.
     
    56:43
    Také dvojice Michal Poletín – Edgars Kulda funguje dnes výborně. Prvně jmenovaný viděl rozjetého Lotyše, který se dostal mezi kruhy. Ovšem jeho pokus těsně nad ledem vyrazil hostující gólman.
     
    55:52
    Berani se pokoušeli o dlouhou přihrávku, která skončila na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce domácího gólmana.
     
    54:45
    Pardubice se nemohu dostat přes červenou čárou a jejich založení útoku trvalo dlouho. Možná i proto přišlo pouze nahození k zadnímu mantinelu.
    53:13 Jakub HERMAN - 6:1
     
    53:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je opravdu hotovo! Do střely Antonína Honejska vložil hůl JAKUB HERMAN. Byl to právě on, kdo z druhé formace Zlína čekal na přesný zásah. A jednalo se o další pěknou branku, na kterou Ondřej Kacetl nemohl reagovat. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
     
    52:42
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. V útočném pásmu byli hosté, kteří ale prohráli souboj u mantinelu. Hra se přesouvá před Kacetla.
     
    51:58
    Berani posunuli hru do středního pásma a pouští do hry čerstvé síly.
     
    50:52
    Z pravé strany vystřelil Štěpán Fryšara, jehož pokus brankáři vypadl. K puku dojížděl Michal Poletín, ale hokejkou ještě před ním zasáhl Ondřej Kacetl.
     
    50:16
    Pardubice vjely do útočného pásma, odkud vyletěla střela z pravé strany. Jakub Sedláček zasáhl a dál drží čtyřbrankové vedení Zlína. Spíše to vypadá, že se střetnutí pouze dohrává.
     
    48:58
    Po překonání modré čáry vystřelil přes obránce Jiří Ondráček, který ale trefil právě hráče před sebou. Puk se odrazil pouze za branku Pardubic, kde se o něj bojuje.
     
    48:33
    Po vyhraném vhazování okamžitě vystřelil Ty Wishart, jehož pokus mířil mezi ruku a tělo gólmana. Jakub Sedláček si nebyl vůbec jist, zda má puk v moci, ale mezeru stihl utěsnit.
     
    48:08
    Hra se velmi rychle přesunula před branku Beranů. Jan Mandát přetlačil soupeře a střelou po ledě prověřil Jakuba Sedláčka. Domácí brankář zůstal pozorný a puk schoval pod lapačku.
     
    47:58
    Michal Poletín naslepo viděl na pravém kruhu najíždějícího Lotyše. Edgars Kulda okamžitě vypálil, jenže Ondřej Kacetl byl nalepený u tyče a puk vyrazil.
     
    47:13
    Poslední dvacetiminutovka je zatím tou nejslabší a stále více se do hry dostává Dynamo. Ovšem Jakub Sedláček moc práce nemá.
     
    46:20
    Na vrchol kruhů si najel Ty Wishart, jehož pohotovou střelu zablokoval soupeř. Puk se odrazil za branku, kde se ke kotouči vrátily Pardubice.
     
    46:06
    Po rychlém přechodu středního pásma se musel činit také Jakub Sedláček. Domácí gólman si na střelu z levé strany počkal a hru přerušil. Po reklamní pauze se bude vhazovat právě před brankářem Zlína.
     
    45:45
    Berani se nedostali do útočného pásma, a tak přišla přihrávka zpátky. Napodruhé to už Zlínu vyšlo, ale pokus Jakuba Šlahaře byl sražený do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    44:55
    Antonín Dušek naznačil kličku k mantinelu, ale pohyb strhl doprostřed ledové plochy. Jeho pokus zamířil přesně do hrudi domácího brankáře.
     
    44:15
    Od mantinelu přihrával Edgars Kulda, jenž u levé tyče viděl Tomáše Fořta. Jeho pokus vyrazil opět pohotový Ondřej Kacetl.
     
    43:23
    Poslední dvacetiminutovka je zatím taková nemastná neslaná, ale Zlínští už mají nahráno. Nyní jsou na tahu Pardubice, které se ale nemohou usadit před Jakubem Sedláčkem.
     
    42:36
    Od modré čáry vystřelil Ty Wishart, jehož pokus vyrazil beton domácí brankář. Zlín mohl jít do útoku, ale kotouč jeho hráčům utekl za branku Dynama.
     
    42:12
    Do přihrávky Zlína vložil hůl jeden z hostujících obránců, kotouč poté skončil na střídačce Pardubic.
     
    42:00
    Tomáš Žižka se pokusil o dlouhou přihrávku, ovšem puk skončil na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po pravici Jakuba Sedláčka.
     
    41:30
    Ve třetí dvacetiminutovce se hodně nepřesností, hraje se buď u mantinelů nebo v neutrální zóně. Oba celky opět střídají.
     
    41:02
    Hosté v plném počtu.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí části vyhrál Jiří Karafiát, ale Tomáš Rolinek se prodral k puku. Jenže hned za modrou čárou byl kapitán Pardubic zastaven.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá dvacetiminutovka pokračovala ve stejném duchu jako ta první a i díky tomu Zlín vedení navýšil. O branky Beranů se v prostřední části postaral dvěma góly Antonín Honejsek. Na zatím čestném zásahu Dynama má největší zásluhu Tomáš Vondráček. Ovšem nejlepším hráčem Pardubic je bezpochyby Ondřej Kacetl, který i přes pět inkasovaných gólů drží rozdíl ve skóre takový, jaký je.

    Střely na branku: 28:12.
    V této třetině: 16:8.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Marek Voženílek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:59
    Formace Antonín Honejsek – Jakub Šlahař – Jakub Herman hraje fantaticky. Prvně jmenovaný si najel před branku, kde do přihrávky vložil hůl a puk mířil mezi ruku a tělo brankáře. Ondřej Kacetl opět předvedl parádní zákrok.
     
    37:38
    První formace domácího celku jela do přečíslení, ale střela z pravé strany byla nepřesná. Pardubice mohly odpovědět, ale pouze nahodily černou gumu a jdou střídat.
     
    36:24
    Z levého kruhu bekhendem vystřelil Miloš Bubela, jehož pokus vyrazil Jakub Sedláček. Ovšem prvně jmenovaný puk získal zpátky, ale přihrávkou před branku nenašel spoluhráče.
    35:45 Antonín HONEJSEK - 5:1
     
    35:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, tak nyní ANTONÍN HONEJSEK vyškolil obranu Dynama! Autor branky si prohodil puk mezi bruslemi Rhetta Hollanda a následně si položil Ondřeje Kacetla. Navrátilec do sestavy si říká o zlatou helmu. Asistence: David Nosek.
     
    35:02
    Berani se cpali do útoku, ale zastavil je ofsajd. Hra se přesune zpátky do středního pásma.
     
    34:18
    Z otočky přihrával před branku Pavel Kubiš, ale našel pouze soupeře. Zlín se rychle zformoval ve středním pásmu, kde následně zastavil soupeřův protiútok.
     
    33:38
    Opět zafungovala souhra obránců. Tomáš Žižka našel na vrcholu levého kruhu Davida Noska, který bez váhání vystřelil. Ovšem jeho střelu vyrazil do ochranné sítě Ondřej Kacetl.
     
    32:48
    Po přihrávce přes celé pásmo se na pravém kruhu napřáhl Jakub Herman, jehož bomba skončila na betonu hostujícího brankáře. Následně se Dynamu podařilo vyhodit.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rostislav Marosz – 2 min., napadení).
    31:44 Tomáš VONDRÁČEK - 4:1
     
    31:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po naskočení Petra Sýkory zpátky do hry se hosté dostali do přečíslení. Zakončení se od obránce odrazilo před TOMÁŠE VONDRÁČKA, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Matouš Kratochvíl a Petr Sýkora.
     
    31:09
    Tak to mohla být pátá branka! Jakub Herman vletěl před branku Dynama, kde u zadní tyče našel Antonína Honejska, který trefuje pouze boční síťku branky.
     
    30:32
    Pardubice se zatím výborně braní a potřetí za sebou vyhazují. Zlín mění přesilovkové komando a zkusí to znovu.
     
    29:38
    Od modré čáry vystřelil jeden z domácích, jehož pokus byl tečovat vedle branky. Ondřej Kacetl měl štěstí, že kotouč nezamířil do prostoru tří tyčí, protože by nebyl na správném místě.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Sýkora – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    29:31
    Jakub Herman neměl rychlost a navíc blízko u něj byl obránce. Domácí útočník poslal na branku Pardubic propagační pokus, který zlikvidoval Ondřej Kacetl.
     
    28:58
    Zakázané uvolnění Zlína vrací hru před Jakuba Sedláčka.
     
    28:37
    Po dlouhé době se připomněli také Východočeši, ovšem pokus to byl spíše propagační. Od mantinelu totiž z otočky vystřelil Tomáš Rolinek, jehož pokus končí v moci brankáře Beranů.
     
    27:49
    Útok Beranů byl zastaven ve středním pásmu, ale Zlínští se k puku vrátili. Jejich nahození zastavil obránce, jenž nepřesně přihrál. Pátou branku mohl mít na holi Tomáš Fořt, který trefil hůl vracející se ho bránícího hráče.
     
    27:06
    Další akce Zlína končí zásahem hostujícího brankáře. Ten musel pokrýt střelu Michala Poletína, jenž mířil ale do Ondřeje Kacetla. Pardubice jistě přivítají reklamní přestávku.
    26:39 Antonín HONEJSEK - 4:0
     
    26:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je návrat do sestavy ANTONÍNA HONEJSKA. Ten dostal přihrávku od mantinelu mezi kruhy a přesným pokusem nedal nejmenší šanci Ondřeji Kacetlovi. Dynamo je zralé na ručník, to je opravdu špatný výkon hostujícího týmu. Asistence: Jakub Herman.
     
    25:31
    Tomáš Žižka nahodil puk k zadnímu mantinelu, kde jsou první obránci Pardubic. Právě Dynamo mohlo rozjet další útočnou akci, ale nahození zastavuje Jakub Sedláček.
     
    25:20
    Po střele od mantinelu, kterou vyslal Rhett Holland, musel zasahovat Jakub Sedláček. Následuje vhazování po jeho levé ruce.
     
    24:54
    Zlín je opravdu při chuti a Pardubice mohou děkovat opět brankáři. Ke střele se dostal Tomáš Valenta, jehož zakončení vyrazil do ochranné sítě Ondřej Kacetl.
     
    23:53
    Po přihrávce Antonína Honejska mohl na hattrick zaútočit Jakub Šlahař. Jeho pokus letěl přesně k tyči, ale Ondřej Kacetl zasáhl vyrážečkou. Tato dvojice hraje dnes opravdu úžasně.
     
    23:25
    V rychlém výpadu se ocitl Tomáš Fořt, jenž pouze nahodil černou gumu za branku soupeře. Pardubický útok skončil ve středním pásmu, ale Berani vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    22:43
    Z téměř nulového úhlu to zkusil takovým nenápadným pokusem Michal Popelka. Jenže i nyní je připraven zatím nejlepší hráč Dynama Ondřej Kacetl.
     
    22:11
    Žlutomodří hrají opravdu výborně. Další útok Pardubic zastavil ještě ve středním pásmu Tomáš Valenta.
     
    21:32
    Pardubice jen posunuly hru do středního pásma a jdou střídat. Zlín nikam nespěchal a ještě nyní se hraje před jeho bránou.
     
    21:10
    Dynamo bylo opět pod velkým tlakem, a tak raději vyhodilo na zakázané uvolnění. Následuje buly po levici hostujícího brankáře.
     
    20:46
    Přes celou šířku až k mantinelu se dostal Tomáš Fořt, jehož pokus vyrazil brankář. Ovšem akce Zlína pokračovala, když do střely Tomáše Žišky vložil hůl Antonín Honejsek. Jenže i tentokrát zasáhl Ondřej Kacetl.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé dvacetiminutovky vyhrál domácí centr, ale po nahození Zlínští o kotouč přišli a budou se muset bránit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po úvodní dvacetiminutovce se z tříbrankového vedení mohou radovat Zlíští, když se trefili dvakrát Jakub Šlahař, jehož ještě doplnil ostřílený David Nosek. Musíme sportovně uznat, že vedení Beranů je zasloužené. Právě PSG bylo více nebezpečné a předvedlo více hokejové krásy. Naopak Pardubice zahrozily jen ojediněle. Do nejlepší příležitosti se dostal střelou od modré čáry Daniil Miromanov, jenž orazítkoval břevno Sedláčkovy branky. Dynamo musí ve zbylých minutách přidat, aby s výsledkem mohlo ještě něco udělat.

    Střely na branku: 12:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:56 Jakub ŠLAHAŘ - 3:0
     
    19:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dynamo se už nemůže dočkat přestávky, protože jeho počínaní v této třetině bylo špatné. Jakub Herman si povodil Rhetta Hollanda a následně přihrál na Tomáše Fořta. Domácí Beran posunul černou gumu ještě na JAKUBA ŠLAHAŘE, který se raduje podruhé v utkání. Asistence: Tomáš Fořt a Jakub Herman.
     
    18:13
    Na modré čáře ukázal přehled ve hře Daniel Gazda, jenž v kruhu pro vhazování viděl osamoceného Michala Poletína. Zakončení domácího hráče skončil jen na betonech Ondřeje Kacetla.
     
    17:43
    Z levé strany ještě střílel Jordann Perret, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravé ruce domácího gólmana.
     
    17:16
    Další pokus Pardubic vyletěl od modré, odkud pálil Rhett Holland. Jeho pokus byl v předbrankovém prostoru sražen do rohu kluziště.
     
    16:20
    Kličku na útočné modré čáře předvedl Tomáš Rolinek, jenž nahazoval puk na branku. Ovšem ten se odrazil do rohu, ale útok Dynama pokračoval. Následně ještě zakončil Ty Wishart, ale Jakub Sedláček jeho pokus schoval do výstroje.
     
    15:19
    Po střele od modré čáry zůstal před brankou zcela osamocený Tomáš Svoboda. Ten měl dost času na zakončení, ale z výborné pozice poslal puk jen vedle pravé tyče Sedláčkovy branky.
     
    14:56
    Autor druhého gólu nahazoval černou gumu od modré čáry, ovšem hostující brankář pokus schoval do lapačky. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    14:32
    Pardubice vyhazují na zakázané uvolnění, hra se vrací před Ondřeje Kacetla.
     
    14:05
    Přihrávku do jízdy dostal Jakub Šlahař, který okamžitě střílel. Jeho pokus zamířil ale pouze do nohy bránícího hráče.
     
    13:52
    Hra se opět přerušuje a následuje komerční přestávka. Hlavně Dynamo ji asi uvítá, protože z velké části se hraje na branku Pardubic.
    12:20 David NOSEK - 2:0
     
    12:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je první dvacetiminutovka ze strany Beranů jako hrom! Dnes devětatřicetiletý Tomáš Žižka vypálil od modré čáry a mezi kruhy jeho pokus jemně tečoval DAVID NOSEK. Puk skončil přesně u pravé tyče a Zlínští se dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Žižka a Michal Poletín.
     
    12:00
    Střelou pře obránce se prezentoval Michal Poletín, jehož pokus brankář vyrazil. Jenže tlak Beranů stále pokračuje.
     
    11:30
    Zlínští jen protečovali hru do útočného pásma a oba celky střídají.
     
    10:57
    Na levé straně si do útočného pásma najel jeden z domácích hráčů, který zakončoval jen do Ondřeje Kacetla. Následuje vhazování po pravici hostujícího gólmana.
     
    10:14
    Jakub Sedláček po prohraném vhazování svého celku musel řešit další pokus soupeře. Domácí brankář uspěl, a tak je Zlín stále ve vedení.
     
    10:01
    První obrovskou šanci registrujeme také na straně Dynama! Daniil Miromanov se opřel do puku, který orazítkoval horní tyč Sedláčkovy branky. Nutno říct, že domácí gólman téměř nic neviděl.
    09:34 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    09:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se po zásluze dostávají do vedení! Daniel Gazda vysunul ve středním pásmu najetého Antonína Honejseka. Ten se spoluhráčem dostal do přečíslení, který oba hráči vyřešili na jedničku. JAKUB ŠLAHAŘ si totiž počkal na přihrávku a střelou po ledě nedal brankáři šanci. Asistence: Antonín Honejsek a Daniel Gazda.
     
    08:47
    Ve středním pásmu vypíchl puk soupeři Michal Popelka, který se vydal do útoku. Jeho tvrdá rána se odrazila od zadního mantinelu, ovšem hostující brankář rychle rozehrál.
     
    07:53
    Hosté v plném počtu.
     
    07:33
    Tlak domácího celku je stále větší a úvodní branka je na spadnutí. Pavel Kubiš už byl na hranici brankoviště, odkud zadovkou hledal spoluhráče, ale tentokrát z toho nic nebude.
     
    06:23
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Jakub Šlahař, jehož pokus vyrazil hostující brankář. Ovšem útok Zlína pokračoval. Jenže Antonín Honejsek nenašel Edgarse Kuldu. Zásluhu na tom měl hlavně Ondřej Kacetl, který vložil do přihrávky hůl.
     
    05:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Antonín Dušek – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:27
    Obrovská šance Beranů! Po zablokovaném pokusu si mezi kruhy najel Jiří Karafiát, jehož zakončení zamířilo do Ondřeje Kacetla. Je to právě brankář Dynama, kdo drží nerozhodný stav.
     
    04:45
    Po překročení modré čáry vystřelil jeden z domácích hráčů, jehož pokus byl sražený. Ovšem i tak hostující brankář zasáhl.
     
    04:25
    Domácí hráči se opět hnali do útoku, ale zastavuje je ofsajd. Hra se vrací do neutrální zóny.
     
    03:38
    Z vlastní třetiny až do té útočné se dostal Tomáš Vondráček, který ale u mantinelu prohrál souboj s přesilou. Ovšem ani Berani se k další střele neprobojovali.
     
    02:27
    Úvodní minuty patří Zlínu, který se usadil před brankou Dynama. Z ostrého úhlu vystřelil Jakub Herman, ale trefil pouze dvojičku bojující u brankoviště.
     
    02:01
    Do těsné blízkosti hostujícího gólmana si najel Tomáš Valenta, který také mohl zaznamenat první branku utkání. Ovšem opět výborně zareagovali beci Pardubic.
     
    00:57
    Poprvé v letošní sezóně nastupuje v domácí sestavě Antonín Honejsek. Jeho útok se hned dostal k závaru a skóre se mohlo měnit. Střelu obránce vyrazil Ondřej Kacetl. Puk poskakoval v brankovišti, kde jej rukavicí odpálil bránící hráč.
     
    00:24
    Po objetí branky přihrával mezi kruhy Pavel Kubiš, ale střela jeho spoluhráče skončila na chráničích obránce. Na druhé straně zakončoval Miloš Bubela, ale kotouč zamířil jen do oblouku brány.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhrál hostující centr, ovšem útok Pardubic rychle končí. Puk totiž poslal puk na domácí střídačku, a tak se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky se srovnaly na modrých čarách, odkud se se také pozdravily. Oba kapitáni Tomáš Žižka a Tomáš Rolinek si podali ruce a už vše bude směřovat k úvodnímu vhazování.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Gazda, Nosek (A), Valenta, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Poletín, Fryšara, E. Kulda – Karafiát, P. Sedláček, Popelka.

    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Miromanov, Wishart, Holland, Budík, Čáslava, Voženílek – Vondráček, Bubela, Rolinek (C) – Treille (A), Marosz, Kusý – P. Sýkora (A), Poulíček, Perret – Mandát, Dušek, T. Svoboda – M. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Gebauer, Lederer.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního podrobného přenosu, jenž začne zhruba za hodinu. Za pár okamžiků budeme znát sestavy obou soupeřů, které si představíme.
     
    Vzájemné zápasy:

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem čtyřikrát a úspěšnější byl Zlín, který získal sedm bodů. Berani vyhráli poslední dvě utkání, v nichž vsítil osm branek. Bez šance nejsou ani Pardubice, které v loňské sezóně jednou na půdě soupeře také zvítězily a navíc forma Zlína před vlastním publikem v rozjeté sezóně byla již zmíněná.

    Pardubice – Zlín 2:3
    Zlín – Pardubice 5:2
    Pardubice – Zlín 4:3 v prodloužení
    Zlín – Pardubice 0:2
    Zlín – Pardubice 3:5 přátelský duel
     
    PSG Berani Zlín

    Berani zatím se svými výkony nemohou být moc spokojeni, vždyť jim patří až jedenáctá příčka, když získali devět bodů v osmi duelech. Ovšem v posledních pěti zápasech získali Zlínští šest bodů za výhry proti Spartě a Karlovým Varům. Pokud se podíváme na PSG v domácím prostředí, najdeme zlínské hráče na předposledním třináctém místě, horší už je pouze Chomutov, jenž nezískal dosud žádný bod.

    Sparta – Zlín 1:5
    Zlín – Plzeň 3:5
    Vítkovice – Zlín 3:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Edgars Kulda 7 bodů (2+5)
    Tomáš Fořt 6 bodů (4+2)
    Jakub Šlahař 6 bodů (2+4)
     
    HC Dynamo Pardubice

    Jestliže je na tom v tabulce někdo z obou soupeřů lépe, jsou to určitě Pardubičtí. Ti si v devíti zápasech připsali třináct bodů a patří jim osmá příčka. V posledních pěti duelech Dynamo pouze jednou prohrálo, jinak se vždy radovalo z vítězství, ať už po šedesáti minutách nebo po prodloužení, případně nájezdech. Ovšem ve venkovních zápasech získali Východočeši pět bodů, za vítězství po nájezdech v Plzni nebo tříbodové výhře s Libercem.

    Pardubice – Chomutov 5:3
    Mladá Boleslav – Pardubice 4:2
    Pardubice – Liberec 4:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Rostislav Marosz 7 bodů (4+3)
    Petr Sýkora 7 bodů (4+3)
    Ty Wishart 4 body (3+1)
     
    Vítám všechny hokejové nadšence, ale také fanoušky obou zúčastněných celků u předehrávky devátého kola Tipsport extraligy. V dnešním utkání se nám představí PSG Berani Zlín a HC Dynamo Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Šlahař (Honejsek, Gazda), 13. Nosek (Žižka, Poletín), 20. Šlahař (Fořt, Herman), 27. Honejsek (Herman), 36. Honejsek (Nosek), 54. Herman (Honejsek, Šlahař) – 32. Vondráček (M. Kratochvíl, P. Sýkora)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Gazda, Nosek (A), Valenta, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Poletín, Fryšara, E. Kulda – Karafiát, P. Sedláček, Popelka.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Miromanov, Wishart, Holland, Budík, Čáslava, Voženílek – Vondráček, Bubela, Rolinek (C) – Treille (A), Marosz, Kusý – P. Sýkora (A), Poulíček, Perret – Mandát, Dušek, T. Svoboda – M. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3385
    ocianews.com