Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
5:6 (2:3, 2:1, 1:1 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (20:09:40)
     
    Je konec. Kladno dnes v gólovém zápase nakonec vyhrálo 6:5, ovšem potlesk si dnes zaslouží oba týmy, jelikož předvedli reklamu na hokej.
    Už ve 3. minutě poslal domácí po aktivní hře do vedení Milan Mikulík, který zakončil po přihrávce Kofroně do poloprázdné brány. O dvě minuty později bylo ovšem srovnáno. Štěpán Bláha využil odražení se puku od zadního mantinelu a zakončil do odkryté brány Frýdku-Místku. V 7. minutě se ale domácí fanoušci mohli opět radovat, jelikož je poslal zpátky do vedení Adam Raška, který byl aktivní před bránou a z dorážky vstřelil gól. Posléze se ale domácí nechali několikrát vyloučit a v 16. minutě toho Jágrův tým využil. Adam Kubík se zorientoval před bránou po vyražení puku od Hamerlíka a srovnal. O minutu později Kladenští otočili utkání, když Kubík zabojoval o puk za bránou a posléze ho poslal před svatyní Slezanů, kde byl volný Ladislav Zikmund a ten zakončil pod horní tyč.
    Ve 25. minutě se podařilo domácím srovnat, když se prosadil z trestného střílení Rostislav Martynek, který bekhendovým blafákem zakončil pod horní tyč. O minutu později šlo ovšem Kladno zpátky do vedení. Po zmatku před bránou Frýdku-Místku uviděl kotouč jako první Šimon Jelínek a srovnaný stav tak dlouho netrval. Ovšem o další minutu později bylo srovnáno. Raška vypálil z mezikruží s čímž si ještě Cikánek poradil, ale na dorážku Rostislava Martynka neměl nárok. Ve druhé polovině druhé periody se hra zklidnila a nebyli jsme svědky nějaké velké šance.
    Ve 42. minutě vrátil vedení na hostující stranu Zikmund a posléze se hra uklidnila, ovšem v 51. minutě srovnal Rostislav Martynek, který tak zkompletoval hattrick.
    Následně se šlo do prodloužení, kde rozhodl Petr Vampola a Kladno získalo dva body.
     
    Konec zápasu.
    60:24 Petr VAMPOLA - 5:6
     
    60:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR VAMPOLA se dostal za obránce a následně bekhendem zakončil k levé tyči Hamerlíkovy branky. Rytíři tak v dnešním zápase vítězí! Asistence: Ladislav Zikmund a Martin Kehar.
     
    60:07
    Hladonik se dostal krátce po začátku prodloužení do šance, ale Cikánek ho vychytal.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začne přibližně v 19:27.
     
    Třetí třetina rovněž nerozhodla o vítězi a následuje tak prodloužení! Parádní zápas se skvělou atmosférou, když halu Polárka dnes navštívilo skoro dva tisíce diváků.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:28
    Lukáš Cikánek předvedl něco neuvěřitelného, když Kofroň vybojoval kotouč u posledního obránce Kladna a následně ho poslal na Hladonika před bránu, který z první zakončoval, ale hostující gólman se roztáhl a předvedl zákrok utkání!
     
    59:17
    Domácí se provinili zakázaným uvolněním.
     
    59:02
    Poté se Kladno usídlilo v pásmu domácích, ale zatím beze střely.
     
    58:44
    Fantastický Hamerlík, který skvělým zákrokem podržel naděje domácích na body, jelikož se Vampola dostal ke střele z mezikruží, ale domácí brankář lapačkou vyrazil puk do ochranné sítě!
     
    58:32
    Po boji v pásmu Rytířů se k puku dostalo Kladno.
     
    58:08
    Následně skončil puk mimo hrací plochu a bude to tak další buly ve třetině Kladna.
     
    58:03
    Kladenští se nyní provinili zakázaným uvolněním a následuje buly v pásmu Rytířů.
     
    57:51
    Hosté v plném počtu.
     
    57:01
    Následně se už domácí dostali do pásma soupeře a vypálili, s tím si ale poradil Cikánek.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 3. Mikulík (Kofroň), 7. Raška (Krisl, Martynek), 25. Martynek (TS), 27. Martynek (Raška), 51. Martynek (Przybyla, Bartko) – 5. Bláha (Nash, Zajíc), 16. Kubík (Nash, Redlich), 17. Zikmund (Kubík, Nash), 26. Jelínek, 42. Zikmund (Zajíc, T. Kaut), 61. Vampola (Zikmund, Kehar)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (Hlaváč) – Žovinec, Husák, Haman, Zahradníček, Bartko, Krisl, Matyáš – Hladonik, Mikulík (C), Kofroň – Peterek, Novotný, Rudovský – Martynek (A), Przybyla, Raška – Christov, Klimša (A), J. Kalus.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zajíc, P. Hořava (A), Zelingr, Kehar, J. Říha – Kubík, Vampola (C), Zikmund – Jelínek, T. Kaut, Redlich – Hajný, Svedlund, Bláha – Vildumetz.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Vojtěch Fiala – Karel Lukš, Jiří Novák

    Diváci: 1852
    thejrc.org