Chabarovsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Kunlun – Kazaň 3:0 (kon.)
Novosibirsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 2:1 (kon.) | Omsk – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 24.10.2018, 11:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Valentin PJANOV - 5:3
     
    57:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur nepřipouští žádné další komplikace. Hosté už více než minutu hráli power-play, ale právě to se jim vymstilo. Nahozený kotouč dojel Zohorna a zpoza branky připravil gólovou radost VALENTINU PJANOVOVI. Tenhle duel už by Amur měl zvládnout. Asistence: Tomáš Zohorna.
    55:00 Adam POLÁŠEK - 4:3
     
    55:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    ADAM POLÁŠEK celých pět minut před koncem základní hrací doby zadělává na drama! Před brankovištěm se utvořila nepřehledná skrumáž, domácím se přesto podařilo odpálit kotouč. A když už se zdálo, že jsou z nejhoršího venku, rozesmutněl je svým druhým gólem v zápase právě Polášek. Nutno ještě dodat, že branka padla v početní výhodě. Asistence: Juuso Puustinen a Anton Sergejev.
    52:17 Vladislav UŠENIN - 4:2
     
    52:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No vida, rázem je to o dva góly! Už to vypadalo, že mezi kruhy bude moci zakončovat Zohorna, ale tlačenice mu to nakonec nedovolila. A tak našinec jako na zlatém podnose předal kotouč VLADISLAVU UŠENINOVI, jemuž nedělalo žádný problém rozvlnit síť poloprázdné branky. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Tomáš Zohorna.
    49:42 Igor RUDĚNKOV - 3:2
     
    49:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Na mou otázku odpověděl IGOR RUDĚNKOV. Úspěšný řečník zakombinoval s Fajzullinem a poté poslal kotouč kolem pozdě se přesunujícího Ježova. Obrat je na světě! Asistence: Danil Fajzullin.
    40:25 Alexandr GORŠKOV - 2:2
     
    40:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Ve druhé třetině nevyužil dvě gólovky, ale teď si ALEXANDR GORŠKOV spravil chuť! Čtyři vteřiny před návratem vyloučeného Padakina si na vrcholu levého kruhu pro vhazování srovnal puk, aby ho umístil k přední brankové konstrukci – 2:2. Asistence: Jan Kolář a Danil Fajzullin.
    27:31 Juuso PUUSTINEN - 1:2
     
    27:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik si bere vedení zpět! Ještě předtím, než se nechal přišpendlit na zadní mantinel, stihl Avcin vrátit puk do prostoru. Toho ke své jubilejní desáté trefě v probíhajícím ročníku Kontinentální hokejové ligy využil JUUSO PUUSTINEN, který si za dohledu tří obránců najel zprava před bránu a procedil puk mezi přední tyč a Alikinovo tělo. Asistence: Alexandr Avcin.
    11:53 Pavel DĚDUNOV - 1:1
     
    11:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti publika je vyrovnáno! U mantinelu bojující PAVEL DĚDUNOV vyhrál souboj o puk a rázem se před ním utvořila volná dálnice. Dědunov na ni okamžitě najel a po exitu z pravého kruhu překonal Ježova povedeným bekhendem na přední tyč. Bez asistence.
    10:22 Adam POLÁŠEK - 0:1
     
    10:22
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Železkovův faul bleskově potrestal ADAM POLÁŠEK! Český hráč dostal nabito na modrou čáru, od které prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Joonas Nättinen a Andrej Sergejev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 12. Dědunov, 41. Gorškov (J. Kolář, Fajzullin), 50. Ruděnkov (Fajzullin), 53. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, T. Zohorna), 58. Pjanov (T. Zohorna) – 11. Polášek (Jo. Nättinen, An. Sergejev), 28. Puustinen (Avcin), 55. Polášek (Puustinen, An. Sergejev)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – J. Kolář (C), Kondratěv, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Jordán – Pjanov, T. Zohorna, Fajzullin – Železkov, Dědunov, Ruděnkov – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Rasskazov, Popugajev, A. Kuzněcov – Potěchin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – An. Sergejev, Polášek, Ogurcov, Bryncev, Semjonov, Šaripzjanov – Ruohomaa, Jo. Nättinen, Puustinen – Padakin (C), Nestrašil, Porjadin – P. Kulikov, Avcin, Chajrullin – Šafigullin, Zdunov.

    Rozhodčí: Odinš, Gašilov – Otmachov, Lazarev

    Diváci: 5 315
    bahis siteleri