Řisuty – Mostečtí Lvi 6:7 (kon.) | Sokolov – Klatovy 2:3 (kon.) | Kobra – Děčín 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 5:1 (kon.) | Nymburk – Dvůr Králové n. L. 5:3 (kon.) | Kolín – Letňany 4:0 (kon.)
konec
HC Řisuty
6:7 (2:1, 2:5, 2:1)
Mostečtí Lvi
Středa 24.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Fortelka nejprve z dobrého místa přestřelil, PETR PATYK už ale poté byl přesný! Dostal přihrávku před branku, když byl zády k Hanuljakovi, mladý centr se ale pohotově otočil a zakončil k levé tyči! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Rod.
     
    43:33
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Skvělá akce Lvů! PAVEL SMOLKA začal celou akci tím, že si narazil s vedle branky stojícím Martinem Micalem. Ten Smolkovi puk vrátil a zkušený útočník si ho potáhl kolem obránce a o tyč zakončil přesně. Asistence: Martin Mical a František Bakrlík.
     
    42:29
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Po neúspěšném pokusu Michala Kučery se kotouče zmocnil před brankou kapitán Řisut MATĚJ KOS. Ten zachoval klidnou hlavu, dostal puk pod kontrolu a zakončil pod břevno branky. Asistence: Pavel Řepka a Michal Kučera.
     
    36:06
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté poprvé v zápasu vedou o dva góly! Pavel Smolka vypíchl puk obránci a k tomu se dostal FRANTIŠEK BAKRLÍK. Ten střelou z nápřahu překonal Jana Ilašenka! Asistence: Pavel Smolka a Martin Kunrt.
     
    34:05
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Tomáš Libovický přišel o kotouč v útočném pásmu a za obranou Řisut zůstal úplně volný VLADIMÍR KÝHOS. Ten si najel před brankáře a našel mezeru v jeho výstroji! Asistence: Tomáš Přeučil a František Mála.
     
    30:33
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Domácí smolně znovu přišli o vedení! Kotouč se z rohu odrazil před Ilašenka, ten chtěl kotouč zalehnout, projel mu ale pod výstrojí. Toho využil MARTIN MICAL, který v klidu dorazil puk do prázdné branky! Asistence: Pavel Smolka a Roman Fučík.
     
    27:09
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Divoký zápas pokračuje! Kotouč se odrazil od domácího brankáře před odkrytou klec hostů, kde byl včas JIŘÍ KALLA, jehož dorážka znamená další vedení Řisut. Asistence: David Vyskočil a Petr Patyk.
     
    24:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Toto vedení ale Buldokům vydrželo pouze necelých deset sekund. Puku se totiž zmocnil JAKUB ČMOLÍK a před brankářem Ilašenkem nezaváhal! Asistence: Aleš Havlůj a Štěpán Urbánek.
     
    24:33
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vyrovnaný stav ale netrval dlouho! Petr Patyk se parádně zbavil protihráče, poté našel Tomáše Roda. Ten byl v dobré pozici pro střelu, našel ale ještě MICHALA FORTELKU, který doklepl do prázdné branky! Asistence: Tomáš Rod a Petr Patyk.
     
    23:47
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Znovu se začíná od nuly! Vladimír Kýhos zkušeně objel branku a posunul kotouč na FRANTIŠKA MÁLU, ten měl před brankou až moc prostoru a zakončil přesně do levého horního rohu! Asistence: Vladimír Kýhos a Miroslav Kuncl.
     
    18:36
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A to se nyní potvrzuje tím, že Řisuty poprvé v utkání vedou! Po celkem nepřehledné situaci před brankou se puk ocitl za zády Hanuljaka! Jako poslední z domácích se puku dotkl PETR PATYK! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Rod.
     
    14:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Michal Kučera ve středním pásmu vybojoval kotouč a chytře ho posunul na MATĚJE KOSA, který byl ve středu kluziště úplně volný. Domácí kapitán si najel před brankáře a zkušeně uklidil puk mezi betony Hanuljaka! Asistence: Michal Kučera a Jakub Kučera.
     
    10:20
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Lvi po necelé půlminutě proměňují přesilovou hru! MIROSLAV POLÁK napřáhl ke střele od modré a puk skončil až za zády domácího brankáře. Asistence: Miroslav Kuncl a Tomáš Přeučil.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 15. Kos (Kučera M., Kučera J.), 19. Patyk (Fortelka, Rod), 25. Fortelka (Rod, Patyk), 28. Kalla (Vyskočil, Patyk), 43. Kos (Řepka, Kučera M.), 54. Patyk (Fortelka, Rod) – 11. Polák (Kuncl, Přeučil T.), 24. Mála (Kýhos, Kuncl), 25. Čmolík (Havlůj, Urbánek), 31. Mical (Šmolka, Fučík), 35. Kýhos (Přeučil T., Mála), 37. Bakrlík (Smolka, Kunrt), 44. Smolka (Mical, Bakrlík)


    HC Řisuty: Ilašenko (od 41. Stahl) – Kolářík, Kučera J., Šíma, Libovický, Potěchin, Chládek, Rudovský, Dostál – Krpata (A), Kos (C), Kučera M. – Rod (A), Patyk, Fortelka – Vyskočil, Hampl, Kalla – Řepka, Náprstek
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Chabr) – Polák, Urbánek, Sklenička, Kunrt (A), Havlůj (C), Kuncl, Fučík – Přeučil T. (A), Kýhos, Mical, Bakrlík, Beran, Mála, Čmolík, Smolka, Nedrda

    Rozhodčí: Jílek – Horažďovský, Štěpánek
    bahis siteleri