Lipt. Mikuláš – Orange 20 6:3 (kon.) | MAC Budapešť – Trenčín 5:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:3 (1:0, 3:3, 2:0)
HK Orange 20
Středa 24.10.2018, 17:00 • ZS Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:18
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Finský útočník MIIKA HEIKKILÄ dává svou druhou branku v utkání, když ujel v situaci dvou na jednoho s Marošem Piatkou, který mu servíroval nahrávku do prázdné branky – 6:3! Asistence: Maroš Piatka.
     
    41:35
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Miika Heikkilä si několikrát vymněil kotouč s ALEXEM TAMÁŠM, který se nakonec dostal za obranu a bekhendem překonal Ovečku – 5:3! Asistence: Miika Heiikkilä.
     
    38:01
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Mladíci ovšem opět snižují! ANDREJ KOLLÁR dostal přihrávku zpoza branky a trefil mezeru mezi betony Kislitsyna, domácí útočník dává svou branku v zápase – 4:3! Asistence: Oliver Giertl, Lukáš Lunter.
     
    37:22
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Je to již o dvě branky pro favorita! Finský útočník MIIKA HEIKKILÄ ranou z levého kruhu trefil přesně k tyči a překonal Ovečku – 4:2! Asistence: Alex Tamáši
     
    30:41
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Liptáci však okamžitě vraací vedení na svou stranu! RÓBERT HUNA nejprve ve velké šanci nepřekonal Ovečku, kotouč však brankář mladíků nedržel a domácí kanonýr kotouč doslova dotlačil do sítě – 3:2! Asistence: Richard Huna.
     
    29:13
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    I pokračující přesilovka pěti proti třem je od mladíků využita! Nádhernou kombinaci do prázdné branky zakončil ANREJ KOLLÁR a srovnává – 2:2! Asistence: Miloš Fafrák a Jan Nahálka.
     
    28:36
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Přesilovka pěti proti třem je využita! MATÚŠ HAVRILA dorazil do sítě ránu Fafráka od modré a snižuje stav utkání na rozdíl jedné branky – 2:1! Asistence: Miloš Fafrák.
     
    23:41
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš se opět potvrdilo! JAKUB SUKEL využil kombinaci v přesilové hře a ranou z mezikruží procedil kotouč do sítě mladíků – 2:0! Asistence: Richard Huna, Mário Kurali.
     
    16:43
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání otevírá skóre! MAROŠ PIATKA obdržel přihrávku od Heikkili mezi kruhy a ranou k pravé tyči rozvlnit síť za Ovečkou – 1:0! Asistence: Miika Heikkilä a Radoslav Suchý.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 17. Piatka (Heikkilä, Suchý), 24. Sukel (Huna Richard, Kurali), 31. Huna Róbert (Huna Richard), 38. Heikkilä (Tamáši), 42. Tamáši (Heikkilä), 48. Heikkilä (Piatka) – 29. Havrila (Fafrák), 30. Kollár (Fafrák, Nahálka), 39. Kollár (Giertl, Lunter)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Nádašdi, Mezovský, Horváth, Fereta, Kurali, Suchý, Nemec, Bača – Lištiak, Huna Rich., Huna Rób. – Vybiral, Oško, Sukeľ – Heikkilä, Tamáši, Piatka – Nechaj, Uhrík, Žiak
    HK Orange 20: Ovečka (Sklenár) – Štefanka, Nahálka, Golian, Švec, Lavička, Kupec, Romaňák, Boldižár – Giertl, Kollár, Lunter – Zahradník, Urbánek, Fafrák – Havrila, Čenka, Juščák – Džugan, Köver, Minárik

    Rozhodčí: Németh, Korba – Bogdaň, Váczi – Lauff (video)
    bahis siteleri