Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:0 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 4:6 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 26.10.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji vydařený víkend. Na shledanou! (19:24:15)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Milan Doudera (1+0) – Michal Vondrka (1+0).
     
    Utkání mezi Oceláři a Mladou Boleslaví je u konce, z výhry 4:1 se radují domácí hokejisté! Třinečtí dali základ své výhře v první třetině, kdy vsítili dvě branky. Bruslaři sice v prostřední dvacetiminutovce trefou Michala Vondrky snížili, Oceláři ale v závěrečné části Milanem Douderou využili svou první přesilovou hru, výhru gólem do prázdné branky pak pečetil Martin Adamský.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Krošelj raději zachytil Polanského nahrávku, která mířila na volného Chmielewského. Budeme svědky ještě jednoho vhazování.
     
    59:00
    Cienciala namazal Chmielewskému, ten ale trefil jen Krošeljovu lapačku. Na druhé straně pak se svou akcí neuspěl Pacovský.
     
    58:28
    Bruslaři ještě chtějí něco udělat s výsledkem, domácí ale dobře brání své území a nepouští hosty do blízkosti Hrubcovy branky.
     
    58:03
    Oceláři mohli přidat další gól, David Cienciala ale po akci Chmielewského z předbrankového prostoru poslal puk jen do připravené lapačky Gašpera Krošelje!
    57:35 Martin ADAMSKÝ - 4:1
     
    57:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají čtvrtou branku a pojišťují svou výhru! MARTIN ADAMSKÝ u vlastní modré čáry zastavil střelu hostujícího hráče, třinecký rychlík si následně narazil puk s Vladimírem Draveckým a nakonec jej dovezl až do hostující prázdné branky! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    57:25
    Snažení hostí prozatím končí Kotvanovou střelou od modré a pohotovým zákrokem Hrubce.
     
    57:00
    Dravecký vybojoval kotouč a řítil se do útočné třetiny. Ve středním pásmu ale třineckého útočníka zastavil Klepiš, hosté mohou rozjet další akci.
     
    56:50
    Branka Bruslařů zůstává prázdná, hosté to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    56:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:50
    Hrubec nejprve nepřesvědčivě rozehrál na hostujícího Látala, který ale následně trefil jen betony třineckého brankáře. Gólman Ocelářů následně zachytil Bernadovo nahození z levé strany.
     
    56:22
    Bruslařům se nepovedla dlouhá rozehrávka z vlastního pásma, po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Krošeljem.
     
    55:53
    Vondrka se středem kluziště prokličkoval až do předbrankového prostoru, z mezikruží ale Hrubce nepřekvapil. Oceláři pak dostali hru do soupeřova pásma, kde ale pouze odevzdali kotouč.
     
    55:16
    Gernát se dostal do úzkých v rohu vlastního pásma, Oceláři proto raději odpálili puk na icing.
     
    54:51
    Polanský v útočném pásmu nejprve přišel o puk, při následné akci pak nedokázal přesně rozehrát na Svačinu.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Adamský, 9. Martin Růžička (D. Musil), 45. M. Doudera (Hrňa, Martin Růžička), 58. Adamský (Dravecký) – 32. Vondrka (Kotvan)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – Gernát, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth – Roberts Bukarts, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, Cienciala – O. Kovařčík.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Hanzlík (A), Kurka, Kotvan, Bernad, Němeček, Pláněk, T. Voráček – Šťastný, Klepiš (A), Skalický – Pacovský, T. Knotek, Vondrka (C) – Látal, P. Musil, Orsava – Pabiška, Najman, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Horák, Šír – Gebauer, Špringl
    thejrc.org